Na tegnap elvittem a gépet a szervízbe, ha csak sima olaj csere lenne, meg fékbetét csere akkor azt én csináltam volna otthon, de mivel most vettem a motort, igy úgy gondoltam érdemes megnézetni kicsit komolyabban is.
Szóval szelephézagok úgy néz ki hogy mind rendben van, gyári határértéken belül, igy remélem hogy valós a 35K km, ha igy van akkor meg a vez lánc is maradhat, nem bontja tovább. Majd 60K nál lesz csere.
Azt mondta a szerelő figura, hogy még nem volt bontva a blokk felső része, ugynis a gyári paszta nyomait véli felfedezni, azt hiszem ez legalább jó hír, kuplungnál a dekni már biztos hogy volt bontva korábban, azt láttam én is, ott már nem a gyári paszta van.
Viszont a kormánycsapágyam kuka, arra most várni kell, remélem nem túl sokat, és a légszűrő is mehet a levesbe, igy a gyári 12K Ft-os papír helyett, én is KnN szűrőt tetetek bele, hát kiváncsi leszek mi lesz a különbség. Ha már le van bontva az idom, akkor mondtam hogy egy olajcserét is ejtsenek meg rajta, igaz azt mondta az eladó hogy most volt rajta cserélve, de mivel vagy igaz, vagy nem, igy mindenképpen olajcsere.
Na meghát előre lárom, hogy az új kormánycsapágy miatt kb motorozhatatlan lesz a gép, úgy fog szitálni az eleje, eddig nem szitált, csodálkoztam is hogy miért szidják, nekem nem csapkodott, egykerónál sem
igy kormánygátlót kell beszerezzek!
Ismét egy halom lóvétól szabadítanak meg!

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((