Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#48001) Daywalker válasza beteg (#48000) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Milyen kawa?:D Mit jelent a szép lábtartó? :DDD Nekem nem a gyári felhajlós-gumis van, hanem egy fixen csavarozott, hengeres darab.
Mi az a kis átalakítás?! :D

(#48002) beteg válasza Daywalker (#48001) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

Egy ZX-12R-t kéne kicsit kényelmesebbé tenni és feldobni pár esztétikummal :)
Magasabb kormány kéne rá, mint a gyári. Ha nem fér el, akkor a burkolat helyett egy fighteres dupla lámpa előlre, hátra egy szép ledes, ledes indexekkel... ilyesmi

(#48003) Djuree válasza beteg (#48002) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

zx-12r ááááá. de hol a busa? :DDD

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#48004) TayRol válasza Djuree (#48003) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

az mellé vette. boltba jarni. ;]

Suzuki - Way of Life

(#48005) beteg válasza Djuree (#48003) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

nem merek hazamenni a busával :B asszony megől :N

(#48006) Daywalker válasza Djuree (#48003) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

12-re is felmegy a túró :DDD Az is beteg gép egyébként.

beteg: az lett a másik helyett? El tudtad adni?
Egyébként meg ebay-en van lábtartó meg index is...valahol láttam kormányt is, de most már nem emléxem...

(#48007) beteg válasza Daywalker (#48006) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

Még nincs meg. Azt keresem ezerrel, hogy mit lehet hozzá kapni.
Az fzr-re már több érdeklődő is van, tuti el fog menni pillanatok alatt. Szerintem jöv héten hazaállítok valamivel. Majd mondom, hogy csak ezt vettem, nem busát!! :DDD

(#48008) Daywalker válasza beteg (#48007) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ja értem. Hát ledes mittoménmiket biztos kapsz, meg lábtartót is. Tele van vele rogyásig az ebay. Azért mondjuk ZX12 fejidom nélkül...hááát...te tudod :D A magasabb kormány még érthető, az szokott igény lenni. Jó esetben kifogsz egyet használtan (ebay.co.uk-n egyet találtam), vagy nagyon drágán lesz új :DDD

(#48009) beteg válasza Daywalker (#48008) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

:R

(#48010) beteg válasza Daywalker (#48008) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

ahogy olvasgatok a 12-es után, kezdek elbizonytalanodni :( tényleg szétesős a blokja? a zx-9r-ben nem ugyan az van, ugye? az strapabíró? a 9r-en milyen kényelmes a hátsó üllés?
:R

(#48011) Daywalker válasza beteg (#48010) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Nem olvasgattam a 12R-ről, érdekes, hogy ezt írod...azért ezeket hajtják keményen, mert nem gyenge motor, aztán ki tudja, hogy tartják karban. Mindent szét lehet hajtani, de majd utána olvasgatok kíváncsiságból.
A 9-esben biztos nem ugyanaz a blokk van, azokat a 10-esekbe pakolták még egy kis módosítással. A strapabíróságra vonatkozóan nincsenek adataim, de én arról nem olvastam rosszat még, sőt az 1000-res változatot vetették alá tartóstesztnek és 50e km után olyan volt belül, mint az új.
A hátsó ülést nem tudom, én elöl szoktam ülni :DDD Annyiban jó egyébként, hogy van rajta hely bőven, nem ül az utas sem olyan magasan, mint a mostani sportgépeken, szélesebb és hosszabb is a "pad". Túrázásra hátul viszont korlátozottan alkalmas.

(#48012) Djuree válasza Daywalker (#48006) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

tudom, az is brutál "kis" gép :K

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#48013) Daywalker válasza Djuree (#48012) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Én is nézegettem ZX12-t, de következőnek inkább egy ZZR 1400 kéne. Az már busa szint ;]

(#48014) Archer válasza Tüzi (#47990) üzenetére

Archer
(őstag)

Azért nagyon kell kenni-vágni a témát, hogy egy ilyen hajóval motor nélkül, csak vitorlával kikössenek egy védett kikötőben, meg kimenjenek onnan.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#48015) .mf

.mf
(PH! addikt)

Nos, ma sportmotorról CrazyJoe segítségével kicseréltük a láncot és lánckerekeket.
A hátsó ugyan kicsit volt kopottas, de a fedél alatt lévő első... hát igen, ez egy vérbeli nindzsa, még dobócsillaggal is fel van szerelkezve :DDD olyan tüskés volt, hogy avval már embert lehet ölni :)) a fogak felső 10%-án látszott még az eredeti fekete festés, a többi (fogak oldalai is) fémszínűre polírozódott... Joe szerint ez már két láncot és hátsó kereket elvitt...

Itthon még egy kicsit utánahúztam, elsőre azt hittem, hogy meg se tudom lazítani a kereket... de végül sikerült :)

Az eredeti terv mára ugyan Hegylja + hétfőig Tiszató és környéke kempingezős-strandolós-császkálós lett volna, de egyrészt később lett kész a lánccsere és az utánhúzás, másrészt elég szarfos időt mondanak keletre... Ezért inkább holnaptól Bakony kanyargás és É-Balaton kemping-strand a terv. Bakonyba tudtok jó útvonalat (kicsit kanyargós, jó úttal) ajánlani?

(#48016) shiNIN válasza .mf (#48015) üzenetére

shiNIN
(kvázi-tag)

Mi a Bodajk-Zirc-Bakonybél (s utána még erdei kanyargás, amíg meg nem látjuk a Huszárokelőpuszta táblát minimum) útvonalat szoktuk bejárni, nekünk tetszik, főleg Bakonybél környéke. Az útról nem jut eszembe semmi, úgyhogy nagyon rossz talán nem lehet. Rossz utat pl. Lovasberény/Fehérvár viszonylatban lehet találni, de az nem Bakony :)
Más utakat nem ismerek arra, csak Csesznekre ugrottunk el egyszer, amikor épp nem volt kiöntve olaj.

Kezdem unni a motorozás nélküli életet :(

(#48017) Tüzi válasza Archer (#48014) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van benne egy 30lovas dízel természetesen. Na :)

beteg:
vegyél xx-et :D
amúgy .kutyának zzr1400asa van, most voltak vele Korzikán, meg mittudomén merre, azt mondja hibátlan. Kawa blokkok már csak ilyenek. Annó cimbimnek is széthullott a kawája amit ismerősi unszolásra vett meg. Az volt az egyetlen kawája. beszakadt a szelep, akkor ráhúzta tiltásra fél percig, utána összerakta normálisra, és eladta. Utána csak Hondát vett (puszi persu :DDD ) meg most eladta a restaurált thunderace-ét. 22ezer valós km-el :)

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#48018) emre

emre
(PH! addikt)

Beteg, ne add lejjebb :DDD 1,4-es wiseco busa

"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)

(#48019) runner 125 válasza emre (#48018) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Attól függetlenül, h egy tákolt kotla benyomását kelti, miféle iromány ez az 1.4-es motor? :F
Ezek 1300ccm-esek gyárilag nem?

mod. Jah rákerestem google-ban, szal' ezek kovácsolt versenydugattyúk. Akkor bizony ez a blokk már egyszer széthullott.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#48020) beteg válasza emre (#48018) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

Ú de komoly!
Amit kinéztem, az is 200LE, élőben nagyon szép, bár igaz, nem busa, de most tényleg válás lenne belőle. A 12-est is úgy viszem haza, hogy "ez csak 600-as" :)

(#48021) Daywalker válasza Tüzi (#48017) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ott akkor már valami nem volt kóser:DDD Bár a fél perc tiltáson kimeríti a normális használat fogalmát. A ZX9-eseknél bőven 100e feletti futásteljesítményről szoktak beszélni.

(#48022) alvaro válasza Daywalker (#48021) üzenetére

alvaro
(tag)

Bár én sose csinálok ehhez távolról hasonlót se, azért fél perc tiltáson pörgetéstől eldobni a kanalat szerintem olyan, mint mikor a (nemtommelyik) videokártyák halomra döglöttek a starcrafttól. Simán tervezési / minőségbiztosítási hiba. Egy motornak ott kéne tiltani, ahol még nem döglik bele egyhamar a forgásba, ismét szerintem.

(#48023) Daywalker válasza alvaro (#48022) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ezért is írtam, hogy ott más is lehetett. Másrészt azért egy mozgó alkatrészektől mentes vga kártyát nem jó egy mechanikus dologhoz hasonlítani:) Nem tudjuk a háttérsztorit, illetve azt sem, hogy milyen állapotú volt a motor. Semmi sem tart örökké, sajnos. Ez sajnos bármelyik motornál bekövetkezhetett volna (elég csak elmenni egy gépműhelybe, látni ott mindent szétesve-széthullva).
Egyébként meg az üresben tiltáson pörgetőket ugyanúgy ütném, mint a gumiégetőket. Üresben tiltáson pörgetve sokkal nagyobb mechanikus terhelésnek van kitéve a motor, mintha terhelés alatt lenne. Nem is erre tervezték. Fél perc az pedig rengeteg.

[ Szerkesztve ]

(#48024) titko

titko
(tag)

Na végre ma sikerült egy jóízűt gurulni.
Mint tudjátok idén csináltam meg a jogsit, ma volt az első alkalom, hogy szerpentinre merészkedtem. Hát mit ne mondjak nem úgy ment mint vártam. Az elején szó szerint fostam dönteni, nem tudom miért, így 2 km/h-val fordulgattam a kanyarokban. Délutánra a sok kanyar hatására belejöttem, de úgy látszik szégyen nem szégyen ezt kőkeményen meg kell tanulnom.El is megyek valamilyen tréningre, ajánljatok már valamit. Nem pályázni akarok, de legyen már merszem tempósan és biztonságosan fordulni.
Más: ma nem tudom mi volt, de az autós kollegák előtt le a kalappal. Segítőkészek voltak, figyeltek, és egy sem akart megölni:))

www.hitelotthon.com

(#48025) persuader válasza Tüzi (#48017) üzenetére

persuader
(őstag)

Úgy hallottam, hogy 14 felekezetet tűrnek meg egy új kormányrendelet szerint. Már most kérvényezzétek a tiéteket, hogy minél előbb zöld utat kapjatok :DDD

explosión 2 tiempos

(#48026) persuader válasza runner 125 (#48019) üzenetére

persuader
(őstag)

De a legmelegebb, ha még meg is hüvelyezték az alu blokkot. Nem hinném, hogy 1.4re felfúrja és elviszi valahová felrakatni rá a kopásálló réteget, ami Suzukinál fingom nincs micsoda, de nem sima nikaszil.

explosión 2 tiempos

(#48027) persuader válasza Daywalker (#48023) üzenetére

persuader
(őstag)

Tüzinek annyiban igaza van, hogy a Kawával voltak szelepgondok... a ZXR korszakban. Az egy kicsit régebben volt azé :DDD
De mielőtt itt elszabadulna a pokol. Leszögezem, hogy mindegyik gyártó elb@sz valamit. köpködhetnénk mindegyikre, olyan horror sztorikat tudok. Had ne kelljen elpuffogtatnom őket, pláne a Hondásokat :D
Felületes dolog márkákra bontani a motorozást. a motorozás nem erről szól szerintem

Fél perc tiltást szerintem ki kell bírnia, maximum az alternáló tömegerők vannak jelen, és a dugattyút semmilyen erő nem préseli oda a hengerfalhoz, bőven ki kellene bírnia.

[ Szerkesztve ]

explosión 2 tiempos

(#48028) Integra

Integra
(Jómunkásember)

90 rugó yosi carbon rendszerért sok vagy kevés? :)

(#48029) Shkiz0 válasza Integra (#48028) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem jó ár, én ennél csak drágábban láttam mindenhol.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#48030) boogie84 válasza Integra (#48028) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Anno nekem is 90 körül volt, de az USA-ból :B
Nekem rozsdamentes acél van, nem kell a csicsa. :N

[ Szerkesztve ]

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#48031) Integra válasza boogie84 (#48030) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

csak megakadt egy lehetőségen a szemem erre. szerintem holnapra meg már érdekelni se fog. jól néz ki, ez tuti :)

(#48032) boogie84 válasza Integra (#48031) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Azt hittem h komolyan érdekel... :U

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#48033) Integra válasza boogie84 (#48032) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem igazán. de ha olyan áron szerzem be, lehet hogy beszerzem aztán tovább adom vagy nemtom. igazából tök fölösleges.

[ Szerkesztve ]

(#48034) boogie84 válasza Integra (#48033) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Én próbálom megőrizni és próbálok rá vigyázni amíg csak lehet. És így vagyok a motorral is. Jó állapotban van, és vigyázok rá. Komolyan veszem!

(#48035) persuader válasza Integra (#48028) üzenetére

persuader
(őstag)

Mire van, illetve végdob, vagy rendszer?
Szerintem szart sem érnek, de van aki fizet értük :DDD

explosión 2 tiempos

(#48036) Integra válasza persuader (#48035) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

állítólag komplett, ami viszont szvsz túl olcsónak tűnik.
tudod, ez csak a 2 perc húdeszép aztán úgyis kialszom történet.. jelenleg még mindig a hűtőcsövet kéne kicserélnem végre.. :DDD

(#48037) persuader válasza Integra (#48036) üzenetére

persuader
(őstag)

ahhoz a rendszerhez még padoztatni is kellene, azt ne felejtsd el. Ott mégegyszer ennyit rá kell locsolni.

explosión 2 tiempos

(#48038) Integra válasza persuader (#48037) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hát ez az. plusz valszeg airbox, plusz pc3, plusz a pad:) amit meg hoz, kérdéses.

(#48039) Archer

Archer
(őstag)

Üdv!

Sisakot szeretnék venni, ezt a Suomy sisakot kintről elég jó áron meg tudnám szerezni ezüstben újonnan (50k), ahogy néztem itthon elég kemény ára van. Nem vagyok túlságosan eleresztve, eredetileg 30k körül gondoltam valamit de ha ez jobb annyival mint a 30k-s kategória, akkor inkább rászánom a + pénzt. Mi a véleményetek?

[ Szerkesztve ]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#48040) persuader válasza Integra (#48038) üzenetére

persuader
(őstag)

biztosan hoz egy csomó lovat.. úgy 5 öt. :D

de indexszel, tükörrel, halk csővel is gyorsan kell bemenni a kanyarba, ahhoz here kell, nem nagycső :DDD

explosión 2 tiempos

(#48041) Integra válasza persuader (#48040) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

áááá, a vacak idomzatot várom még mindig :(
remélem holna jelentkeznek, hogy végre megjött a szállítmány

(#48042) Tüzi válasza Daywalker (#48021) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miután egy motorral tele lenne a buxád, aztán beszarik, lehet te is így tennél, hogy levezesd az idegbajt.

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#48043) Tüzi válasza persuader (#48027) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lukas dugattyúval is? :DDD

Ne kímélj tesó, ne kímélj kééérlek :DDD

(#48025) persuader
beállok halacskásnak, abban van a lóvé amint hallom :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48044) Daywalker válasza persuader (#48027) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Voltak, ez köztudott. És csak kevesen tudták jól megcsinálni. :( De amúgy igazad van, mindegyik gyártó követett el hibát-

Tüzi: ja, hogy utána üvegelte le, miután leszakadt?:D Na az beteges:DDD Bár akkor már mindegy volt neki.

[ Szerkesztve ]

(#48045) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Most találkoztam neten a Honda CBR 600 FA-val. Szép ez a gép, vajon ez lehet az F4i utódja?

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#48046) Integra válasza runner 125 (#48045) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

igen

(#48047) boogie84 válasza runner 125 (#48045) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Nem csak lenne, hanem az! Egyik ismerps próbálta a motorot. Azt mondta élőben szebb és h jól megy.

(#48048) doc válasza runner 125 (#48045) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a totalbike tesztet anno elolvastam, biztos nagyon jo a moci, de szerintem eleg rusnya lett az F4-hez kepest :(

mas:

multkor vettem eszre jooooo hosszu lejton uresben gurulva, hogy eleg feltuno hangja van a gepnek. nehez leirni, amolyan 'szaraz golyoscsapagy'-szeru hang, sebessegtol fuggo intenzitassal
ez mi lehet vajon? kerekcsapagy, vagy csak a fekpofak ernek a tarcsahoz? probaltam lokalizalni, de gurulas kozben ez nem konnyu feladat :F

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#48049) Integra válasza doc (#48048) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nagyon szép motor élőben:K
két dolgot tudok kifogásolni rajta alapvetően: a kipuffot, ronda mint minden ilyen darab, és a műszerfalat.

(#48050) doc válasza Integra (#48049) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nekem az oldalidoma sem tetszik, a regi, rendesen burkolt verzio mutatosabb
bar nekem az uj VFR sem tetszik igazan (marmint kulsore), hasonlo okokbol

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.