Pontosan
www.laptopkalauz.hu

Pontosan
www.laptopkalauz.hu
Én azt hittem, hogy te csak a notebook-ok világában tevékenykedsz.
De hogy itt is. 
A biciklis sztori tetszett. 
Ilyen biciklikkel élmény lehet a táborozás. 
[ Szerkesztve ]
"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.

Még egy kecskeméti új motoros grat a géphez.
www.hitelotthon.com

Airoh jó választás, nézegettem őket anno én is.
Kb 3 hét múlva lesz olyan idő amikor már ténylegesen lehet motorozni!
[ Szerkesztve ]
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Kezdett már nagyon négyzet alakú lenni a fejem így kellett a vérfrissítés
A biciklizéssel eltöltött idő megegyezik a szerelési idővel. Apám okos ember de ezt nagyon elcseszte
www.laptopkalauz.hu
Jaja, a kockulás.
Mióta megvan a 4525s, nekem is napi 8-10 óra simán elszáll. Előtte napi 3. 
Érdekes, hogy egy bicikli is mennyi helyen elromolhat, pedig hol van az a motorhoz képest... 
Jaaa, grat. az XT-hez!! Külön tisztelet, mivel az X-verziót sokkal jobban komálom, mint a R-t.
[ Szerkesztve ]
"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.
(#43007) runner 125 válasza Tibii91 (#43006) üzenetére

Utcára, asztfaltpályán bohóckodni egyértelműen jobb - meg szerintem szebb is - az SM verzió. 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

voltam a lidl be vettem párommal két vese melegítőt tök használható ... hát protektor szerintem nem gagyi meg felel a 97 es CE szabványnak magyarul class 1 es ... kár hogy nem class 2
2003 as szabvány nagyobb erő hatást bírna ki... amúgy néztem más protektorokat oda nincs is ki írva milyen szabványnak felel meg csak hogy CE...
Kesztyűk gagyik ... a táska meg full givi koppintás ... szerintem az árát megéri főleg hogy több mint a dupla annyiba kerül a GIVI
többit meg mondom őszintéén nem néztem gondolom a vízálló motor takaró is használható...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

en esocsizmat akartam, de inkabb nem. a tobbi sem volt szimpi. vese melegitot en is a lidlben vettem vagy 2 eve. az jo.
Suzuki - Way of Life
(#43010) Tibii91 válasza runner 125 (#43007) üzenetére
Az R is biztos jó valakinek... 
De ha valaki olyat vesz utcára sima gumikkal, akkor a 21-es első kerék értelmét veszti.
Az a crossmotoroknál van, hogy javítsa az irányíthatóságot.
Hátul meg ugye 18-as.
X powaaa. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Igaz ez nem igazi SuperMoto de én amióta az eszemet tudom ezt a kategóriát szeretem.
Ezekkel a dobokkal olyan hangja van mint valami tanknak, imádom
www.laptopkalauz.hu

Ezek Funbikeok nem Supermotork így helyes, ebbe a kategóriába tartozik az FMX650, MT-03, BMW G650 X-moto.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Grat! 
Szép 
-----
Tényleg, tanktáska... el is felejtettem, hogy valamikor a télen terveztem a beszerzését... lehet keresek egy lidlt, s megnézem, hogy milyen, de fogalmam sincs, hogy merre lehet bolt, látszik, hogy sokat járok bevásárolni 
Nekem ezt még fel kell dolgozni, hogy motorokról beszélgetünk. 
Az egyhengeres négyüteműeknek tényleg iszonyat hangja van.
(Most a 650-es Husaberg ugrott be, de az más kategória)
Az az alapjárat is.... 
Egyébként milyen dob van rajta?
Gaboman: Így van, ezek nem versenyre széthegyezett gépek, hanem utcai, normál gépek.
De egyfajta rokonság van köztük- talán a kinézet miatt.
[ Szerkesztve ]

Ha jól emlékszem, akkor ezek a 610-esek keményen le vannak butítva utcai használatra.
Inkább nyomatékra vannak hangolva, hogy alul is menjen.
Talán 47 lóerő...ami tényleg nem kevés.
Persze ez nem azt jelenti, hogy gyenge...hohóóó.
Autómániás Tóth Zoli a szart is ki egykerekezte belőle.
runner 125: Meg ahogy ürest talál. 
persze nem szégyen, én is találtam már nem egyszer.
A legjobb, amikor jól kihúzod az egyest, aztán találsz egy ürest, a motor meg úgy felpörög, hogy majd' kirepül a helyéről. 
Szerk.: Igen, magam sem tudtam eldönteni, hogy kevés-e a 47 ló.
[ Szerkesztve ]
(#43017) runner 125 válasza Gaboman (#43015) üzenetére

Isteni, nagyon állat. 
..a legkomolyabb, ahogy visszahörög. 
Tibii91
47 ló sok? Az inkább kifejezetten kevés. De ezeknél nem is ez a lényeg, hanem a nyomaték, ami már alul is jelentkezik, és tol mint disznó. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Az SM610ben lévő blokk valójában 570cm3, a régi SMR570ben is ez a blokk van egy, két módosítást eltekintve, de igazad van vissza vannak fojtva utcai használatra.
53LE és 53NM ad le így hogy megfeleljen a környezetvédelmi normáknak, de ezt egyszerűen meg lehet rajtuk változtatni, új sportrendszer és fúvókázás, padon való beállítás, és máris 60LE fölött meg közel 65-70Nm nyomatékot tudnak kihozni belőlük.
Enyémre is ez vár még szezon előtt, kap egy LeoVince Slip-On rendszert +Dynokitt fúvókázást és padon való hozzáállítást.
Eredmény1
Eredmény2
Így már egyből másképp lehet velük tekerni.
[ Szerkesztve ]
Na látod ezt nem tudtam.
Tóth Zoli is ódákat zengett a jó öreg 570-esről...
A fránya Euro3 miatt van gondolom. Vagy "csak" az Euro2 lenne?
Annak ma már RS 125 is megfelel...
A tied ugye FMX650? (Ha nem csal az emlékezetem)

Hát szerintem Euro3 végett, gyári rendszerben van a fojtás ami nem kivehető ezért kell cserélni egy jó nyitott rendszerre.
Nekem is 2006 Husky SM610van.
Ja, akkor én néztem be. 
És milyen a gép?
Ez az egyet visszváltok azonnal blokkol a hátulja ott is igaz?
(vagy keverem az 1000-es Gixerrel?
)
Csak mert a Huskyban nincs antihopping kuplung.
[ Szerkesztve ]

Igen visszaváltást óvatosan kell csinálni, főleg ha hirtelen mondjuk 5ből 3ba rakod vissza, mert képes blokkolni a kereket, én finoman engedem ki a kuplungot.
Ahan, hát én erről csak hallottam eddig, szóval elhiszem. 
spyduck: Nekem a Finster, Akrapovic, Bódis, Yoshimura, Giannelli, Arrow mondana valamit, szóval ezt nem ismerem.
De ha ad rá hangot, meg egy kis teljesítményt, akkor más nem számít. Tán csak az ára. 
[ Szerkesztve ]

Elvileg Hando ha ez mond neked vmi. Nekem nem sokat
www.laptopkalauz.hu

Az enyimnek is ilyen hangja van ![;]](/dl/s/v1.gif)
www.laptopkalauz.hu
(#43026) runner 125 válasza Tibii91 (#43021) üzenetére

E-e SM-ek amiket meg lehet fogni fékezés nélkül.
Kakucsringre le szoktunk járni nyaranta, na ott vannak vadállatok, akik így közlekednek. Visszadobálja a sebességet, és egyszerűen blokkolja a kereket, meg már rakja is be az orrát a kanyarba - ezzel egy időben teszi ki a seggét. Nagyon komoly. 
[ Szerkesztve ]
(#43027) Tibii91 válasza runner 125 (#43026) üzenetére
Jaja, ezeket a supermotós csusztatásokat én is imádom.
Megy ötödikben, mint a villám, ész nélkül visszarugdos hármat, kuplungot kivágja, hátulja pattog, nyekereg, de befordul gyönyörűen.
Mint Delepine, vagy Van Den Bosch. A legnagyobb szupermotósok.
Kunmadarason azért mást látni. 
Angyal Zoli például. Hát megtiszteltetés volt őt látni élőben.
Egy vadállat. Esküszöm, magasan jobb mint Pfeiffer.
De Mókus a kedvencünk akkor is, mint igazi magyar.
(#43028) Gaboman válasza runner 125 (#43026) üzenetére

Hát igen, de ezt begyakorolni kellene egy olyan motor is amit nem sajnál az ember.
Én ezért nem erőltetem ezeket a témákat, volt már rá alkalom hogy megcsináltam de inkább ésszel megyek.
Sokba kerül az ha nem jól sikerül a mutatvány.
Ezek lennénk mi!
[ Szerkesztve ]
Igen, Angyal Zoli is vagy 6 MZ-t nyúzott halálra, míg el nem került Madarasra.
Aztán CBR, ER6n, innen már csak legenda.
Szerintem azt, hogy sokba kerül, ők is megtanulták.
Elképesztő kitartás, rengeteg szabadidő és pénz.
Jó kis videó. 
Arra fele milyenek az utak?
[ Szerkesztve ]

Hát most tél után még nem jártam arra, ősszel még simán jó volt, nagyon szépen lehet arrafelé motorozni, Zirctől-Bakonybélen keresztül egészen a Pápába vezető kereszteződésig, onnan visszafelé Veszprémvarsány irányába ott a 82főúton Cseszneki vár mögött Zircig.
Ez az útvonal kielégíti szerintem bármelyik motoros igényét, nekem a kedvenc utam.
(#43031) runner 125 válasza Gaboman (#43028) üzenetére

Jaja, ezt a vidit én láttam már annó. 
Visszatérve még az XT-re, (a vidid mellett volt.
) ez is nagyon durván szól. Hát, igen - megvan a feeling, az biztos.
(#43032) Gaboman válasza runner 125 (#43031) üzenetére

Igen, van fellingje az 1 hengernek.

jok a Hando dobok. hazai kis ceg, korrekt cuccokat keszitenek. de asszem nem E-legal.
Suzuki - Way of Life
(#43034) runner 125 válasza TayRol (#43033) üzenetére

Mint, ahogy a sportdobok (versenydobok) 70%-a. 
(#43035) Kroni1 válasza runner 125 (#43031) üzenetére
Akrapovic a legzsírabb szerintem! Nekem az ő dobjaik voltak mindig is a legszimpatikusabbak! Ráadásul ismerem a tulajdonost is, a fiával szlovéniában összehaverkodunk és együtt buliztunk egy hétig.. Hát mit mondjak, nagyon tele vannak.. 

én most rendelem meg ma a leo-vince dobomat
drága, már az A hitelemből fog menni, de ha kell akkor kell
az én motoromra nem találtam másféle dobot, se akra, se termignoni, se yoshi nincs rá. meg talán ez a legolcsóbb, most van 10% kedvezmény is...
azt nem tudom hogy alu vagy titán legyen. titánra hajlanék, de mondta valaki hogy ha megnyomódik akkor azt az isten se kalapálja ki...
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

nekem bodis dobom volt de eladtam es visszament ra a gyari hurkatolto.
Suzuki - Way of Life

Nekem is az lesz rajta, van ára annyi bizonyos újonnan 90000most de ezt kimondottan a Huskyhoz fejlesztik!
Hangban állítólag nem sokkal lesz erőteljesebb mint a gyári ami nekem sokat számít, inkább a teljesítményre mentek rá a fiúk ami a legfontosabb számomra.
[ Szerkesztve ]

magától a dobtól is nő a teljesítménye 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Igazából a dobtól csak úgy önmagában nem, de ez is attól függ milyen dob, én azért választottam direkt a LeoVince X3 Racing kimondottam a Husqvarnaval együttműködve fejlesztették ki, amivel valós teljesítménynövekedést tapasztalható, persze ehhez kell a Dyno is meg egy nagyon jó hozzáállítás.
(#43041) runner 125 válasza Gaboman (#43040) üzenetére

Nekem pl. a Nexus-on a gyári dob ~ 20kg volt, a rajta lévő Finster aludob meg, jó, ha kettő.
..igyekeztem reálisan látni a helyzetet, de meg vagyok győződve, h a Finster dobbal sokkal jobban húzott.
Persze ez nem mérvadó, igazi teljesítménynövekedést egy kész rendszer (leömlőkkel együtt) ad.
(#43042) Gaboman válasza runner 125 (#43041) üzenetére

Persze hogy jobban húzott 18 kilóval könnyebb voltál! 

Mennyibe fog ez neked fájni?
Runner Én az sv-t finster dobokkal vettem ahogy láttam ez anno lehetett 2006ba olyan 50k... ha nem azzal adja az "sima bőrű"
nemtom hogy vettem volna e
mondjuk így tény hogy jobb hangja van ... az nem vonz viszont hogy jobban menjen , így is tökre elvagyok vele
...
Ahogy olvastam máshol és ti is mondtátok minden esetbe hozzá kéne állítani a motort .. nah én azt se tom hogy a motorom utána lett állítva a kipufogóhoz...
Mennyibe fáj egy ilyen állítás?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

Ez cégtől függ de ilyen 30-40 környékén van ahogy én tudom.
Ha már durván szól...
Akkor ezt tessenek megnézni. 
0.38-nál elég érdekes...
(#43046) spyduck válasza runner 125 (#43034) üzenetére

Ami átlép egy db-el értéket, magyarul nem gyári az nem legális
Onnantól kezdve, h beleraksz egy szűkítőt és a hangja a gyári érték, megfelelő.
www.laptopkalauz.hu
(#43047) runner 125 válasza Gaboman (#43042) üzenetére

Haha. 
Nem erre gondoltam, hanem pusztán arra, h a gyári dob tele volt lamellákkal, illetve katalizátorral - minden bizonnyal nem volt a gázoknak olyan szabad áramlása, mint a Finsterrel, így tippem szerint jócskán visszafoghatta.
[ Szerkesztve ]
Ezért az okos gyártók gyárilag belerakják a szűkítőt (ami hangot tompít és ezzel ugye egy hajszálnyi teljesítményt is).
De ha mész pályázni, kikapod belőle, és már mehetsz az üvöltő géppel. 
Persze közúton ezért kapnál egys-mást...
Ha jól emlékszem, akkor tán 105 Db a tűréshatár.

Úgy látom nemsokráa műszaki ![;]](/dl/s/v1.gif)
www.laptopkalauz.hu

Én 2 ok miatt hagyom nem rakok bele szűkítőt:
(1) tetszik a hangja
(2) hallják ha jövök, előzök. Az autósok is jobban vigyáznak rám.
szerk: ami nekem van az tuti nem dob a teljesítményenm, legalább is sztem 
[ Szerkesztve ]
www.laptopkalauz.hu