Hát ennyiért k.va drága volt. Hasonló kinézetű csizmám, ami szintén vízálló, csak nem Spyke és nincs külön rajta az a műanyag az achillesnél, az 39e volt. Euromotor szerintem durva árréssel dolgozik.
[ Szerkesztve ]

Hát ennyiért k.va drága volt. Hasonló kinézetű csizmám, ami szintén vízálló, csak nem Spyke és nincs külön rajta az a műanyag az achillesnél, az 39e volt. Euromotor szerintem durva árréssel dolgozik.
[ Szerkesztve ]
Megashit, kakucsringen is rendezvény lesz szombaton, meg ugye kecsóringen is. 
Euroringen nyílt nap lesz, de az drágább 
[ Szerkesztve ]

Éppen ezért túrázni kell menni, most még jó idő lesz, utána meg ki tudja 
Szegeden túrázni lehetetlen
alfölddel tele a tököm.
Probléma, hogy vasárnap nem tudok menni, mert programot szerveztem.
[ Szerkesztve ]

ennyiert igen. amennyiert mi vettuk annyiert ok.
Suzuki - Way of Life

itt nekünk hétvégén nem osztottak helyet, sebaj, akkor lehet, hogy a tüzi féle eger útvonalat
Roli: és ennél az árnál egy picivel volt csak több a spidi vertigo corsa akcijósan a motorlájnnál.. 
[ Szerkesztve ]
Most hogy lassan itt a szezon vége, vennem kéne egy szett emelőt, meg egy takaróponyvát télére.
Emelő-t ezt néztem, ennél olcsóbbat nem találtam. [link]
Viszont takaróponyvából sok fajtát találtam, ás árban is nagy a szórás.
Tudnátok ajánlani valami jót? Itt most nem feltétlen drágára gondolok 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

arra nyaraltam iden piszok szép hely, kivalo turazni.
Suzuki - Way of Life

emelőt nem ártana nekem is végre beszerezni..
de asszem idei telet a lábán alussza át, majd tologatom előre hátra 
[ Szerkesztve ]
en a Louisban vettem egy sajat logos kulterit a horvat nyaralashoz, tokeletesen mukodik, elol van ket femkarikas lyuk az aljan hogy a mocihoz lehessen rogziteni, es occso is volt
bar kemeny kulteri igenybevetellel (eso, stb) nem teszteltem, nalam garazsban lakik a motor, ott csak a por ellen vedi 
az egyetlen kis hianyossaga, hogy nincs hovedo resz a kipufogonal, igy meg meleg motort esszel kell vele letakarni
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"
(#50211) yodamastah válasza ALI_G (#50202) üzenetére

A hetvegi 2 napos hungaroringes versenyek (R&R, V2 Kupa, GSXR klub kupa, Gyorsasagi OB stb..) meg emaradnak mert az F1 miatt modositott Hringet tovabbra sem vette at az UEM motoros palyanak
Mindez tegnap delutan derult ki. Nem kicsi balhe van 
Aszem igy marad a szereles hetvegere....
[ Szerkesztve ]
www.projektor.hu - X200s/AFFS

na akkor azt meg ne is emlitsem. 
Suzuki - Way of Life
(#50213) TayRol válasza yodamastah (#50211) üzenetére

Suzuki - Way of Life

Dettó ezen gondolkodom. Tavaly lábon állt. Sportmotor apróban vagy fórumon árulnak olcsóé állványt. Azt nem tudom, hogy vegyek-e elsőt-hátsót kompletten, vagy csak egy hátsót, "oszt" jólvan.

Azt hiszem, olyanom volt (ezüst színű?).
Le lett tesztelve valós kinti körülmények között, ősszel odakint tartva, nap mint nap leszedve-föltéve a motorról/ra 3 hónap alatt kettészakadt és leesett a pitlákba.
Én tuti szettben veszem. Sokkal 1xübb ha van valami gebasz.
Meg eleve szettben olcsóbb is. 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
az enyem kek, tokeletesen mukodik kb. 2 honapja, szerintem ez lehet az (bar az enyem kicsit mashogy nez ki, nem ilyen rajta a fekete minta)
a vasarlasnal igazabol egy szempont volt: keves helyet foglaljon
ehhez adtak egy pici zsakot amibe kicsire volt osszetekerve, ugyhogy ez lett
[ Szerkesztve ]

jaja, nekem is olyan volt, eleg hamar elszakadt.
Suzuki - Way of Life
$? (amennyi most is a linkeden van? )
És nem tervezel onnan rendelni mostanában? 
[ Szerkesztve ]
oszinten fogalmam sincs... de szerintem igen, olyan 20-25 EUR korul lehetett.
asszem XL meret, a VFR-hez jo nagy kell, az Auchanban vett, occso, es fos (lenyegeben az elso felrakasnal mar szakado) XL-es pl boven kicsit volt ra

nekem B10-em van. mindent kibirt eddig, 6 eves.
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

Nekünk azóta IMET-es.
Ritkábban is használjuk őket, mióta garázsban állnak a kicsikék.
Egy hibájuk van, az összekötő zsinórjuk szakadt ki, mindkettőnek ugyanúgy. A ponyva anyaga viszont rendben van 2-3 éve. Gumipókkal tudom rögzíteni, mióta nincs füle.
Az emelőszemet hogy rakod fel? Van helye?
Én simán letakarom egy bazi nagy lepedővel. De egy első emelő még nekem is hiányzik.
Amúgy egy személy hogy rakja fel, mert én nem mertem eddig...
yodamastah: nájsz, hungaricum ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Van helye persze. [link]

Na, ide is bemásolom...

80000 (96000), újra See&See, Csepel:
- Szokásos olaj + szűrők (ha nem változott semmi, továbbra is castrol 10w40).
- Második eset, hogy szelepet kellett állítani, megint 2db lapkára volt szükség.
- A tükrök végre fölkerültek - bár még nem hoztam el, csak telefonáltam, szóval inkább azt írom, lekopogom
Mert legutóbb kiderült, hogy mégse passzolnak, kellett hozzá faragni átalakítót... a jobbost egyébként elhagytam kb. 5000km-rel ezelőtt Lovasberény és Nadap között, meg se találtam többet 
- A hátsó Heidenau K73-at nagyon szeretheti Teresa, mert az előző szerviz óta eltelt 10250km alatt gyakorlatilag kopásjelzőig megette. Tény, hogy ennek a távnak a felét 2 emberrel tette meg. Most jött rá a következő darab ugyanilyen, meglátjuk, ez mit villant. Hidegebb idő jön, házat se keresünk már, sőt shiNIN is visszakapta a saját motorját, így nagyobb arányban használom majd egyedül. Így talán többet bír majd - ez ki fog derülni.
Ja, mindez kutya-féle számítási módszerrel:
- Kumulált karbantartási költség cca 821 ezer huf / 59300km = 13.84huf/km
- Adó+biztosítás+műszaki: 105 ezer huf / 59300km = 1.77huf/km
- Üzemanyag 3.032l/100km 3 éves átlag, mai ára ~380ft/l = 11.52huf/km
Összesen 27.13huf/km
Vételár+papírok eddig a pillanatig 1045/59.3 = 17.62huf/km, folyamatosan csökken.
[ Szerkesztve ]
és elől?
Ez csak nyári kesztyű lenne?
Bazi occsó 
Teljes emelőszett vásárlása esetén (első+hátsó emelő+első tüskés adapter+hátsó villás adapter+emelőszem)
Elől nincs, elől a lámpa és a kerék közé megy be.

A képek alapján ez nem kormánynyak emelő, amiről te beszélsz, hanem az első villa alá kell betolni.

Két fajta van, vagy a kiflinél emeli meg, vagy a villa alját. Az egyik az radiális nyergeknél használhatatlan, vagy nem mindegyik nyeregnél. Talán a tüskés jó mindegyikhez. Én is ezzel szoptam. Olyan univerzális volt, hogy ledől róla a motor. az enyém legalábbis. Hondához meg jó volt. A legjobb ha a villakiflit emeli. akkor még a villaszárat is ki tudod venni, stb.
[ Szerkesztve ]
explosión 2 tiempos
Juj tényleg nem is néztem. Kevertem a haveréval 
A lényegen nem változtat 

Jaja, én is inkább olyat vennék, ami a nyaknál emeli...picit drágább összességében véve, de a sportmotoron árulnak olyat is. Egy hátsót tuti veszek, de szerintem egy első is be fog ficcenni
Ponyvára kéne vmi jó tipp...néztem gyárit, de eléggé drága 

hat ez elegge nyari. amugy ami jo az mar 30e.
Suzuki - Way of Life

az enyém jó és csak 6500 volt
igaz télre nem jó, de télen ki motorozik_? 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

...én?
(De fűtött kesztyűvel. Nem véletlenül.)
[ Szerkesztve ]

hát én már 10 fokban lefagyok a motorról, fázni meg nem szeretek. télen inkább autózok...
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Akinek van, ugye 
Mondjuk én is tervezem most már nem túl soká, jövő héten kezdem a tanfolyamot 
De hogy 10 fokban eztán is motorozni fogok, az ziher 
Legutóbbi télen nagyjából -3 fokig húztam, ha nem esett semmi rondaság 

Nekem van nagyonnyári, minden nélkül, óccsóér, az speciel semmire se jó. Sose hordom, az ujjatlan melegebb és jobban is véd.
Ha szépen süt a nap és tramparamp, tehát még véletlenül se megyek gyorsan, akkor 13 fokig OK, eső, jégeső, szél és nap hiánya az erősen módosítja ezt. Akkor jön a "téli", amiben nem tudok fogni és kényelmetlen. Az 10 fokig jó, rövid távokon 7-ig. De utána már a ruha is elfogy, hacsak nem veszek fel 2 nadrágot a motoros alá meg ilyesmi. De 3 fokban akkor is szétfagyok azonnal, legalábbis utasként, máshogy nem próbáltam a 7 fok alatt használhatatlan kesztyű miatt.
Remélem, jó kis ősz lesz, mint tavaly, novemberben csodálatos 20 fokok voltak, túráztunk csomót. De a szezon vége mindenképpen messze van.

Tökéletes kezdő motor. [link] Van róla vkinek tapasztalata? Esetleg hallomásból? Nekem tetszene ha nem lenne a nagyobbik tesó. 

[ Szerkesztve ]
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Hejj, ha lenne belőle olyan narancs-szürke, mint a 125-ösből 
..de 250-esünk már úgyis van 

Vagy a 600as színe. Nagyon tetszik.
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Megteltünk, itt az új topic: [link]