Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#35001) Feree13 válasza TayRol (#35000) üzenetére

Feree13
(őstag)

Nem kéne annyit elsőkerekezni fékezéskor... :DDD

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#35002) .mf válasza Gaboman (#34999) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Egyáltalán nem vagyok hozzáértő, csak párszor dolgoztam vele, de itt azt írják, hogy a még kötő epoxit ecet is oldja, meg denszesz, aceton, egyéb festékhigítók. Viszont ha már megkötött, akkor ütvefúró, szalagcsiszoló...

Ez ritka nagy szemétség :(

(#35003) yodamastah válasza TayRol (#35000) üzenetére

yodamastah
(fanatikus tag)

Milyen gumi es motor?

Ha ugyanaz a tipusu gumi van elol es hatul akkor: nagyon rossz futomu beallitas, vagy rossz guminyomas. Ha a guminyomas jo, akkor meg kellene nezni hogy megfeleloen mozog e a villa, es/vagy hogy nincsenek e elzarva a csillapito szelepek ugy hogz erosen tulcsillapit az eleje.

De az is lehet hogy tul sokat stopizol :DDD

www.projektor.hu - X200s/AFFS

(#35004) Gaboman válasza .mf (#35002) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Sajnos ez már meg van kötve,és problémákat okoz neki mert a benzintől egy idő után elkezd lepotyogni,eltömíti a szűrőt és megáll neki a motor,ezért kellene valami jó megoldás.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#35005) [lAyCsI] válasza TayRol (#35000) üzenetére

[lAyCsI]
(őstag)

levegőnyomást szoktad ellenőrizgetni?

-= No way back from Here =-

(#35006) Picco válasza TayRol (#35000) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

ez tudtommal azt jelenti h nem teped neki a gazt es nagyokat fekezel :)
persze ez a teoria csak akkor all fennt, ha ugyanolyan gumid van elol-hatul.

I see dead people!

(#35007) Feree13

Feree13
(őstag)

Légszűrő cserénél bármi extrát érdemes tudni?
Azonkívül hogy kicsit kidzsuvázom a beömlőt meg a szűrőházból kitörlöm az olajcsíkot?

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#35008) Integra válasza Feree13 (#35007) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

igen, helyére teszed az újat:K:DDD

(#35009) Feree13 válasza Integra (#35008) üzenetére

Feree13
(őstag)

:DDD Jogos! :DDD

(#35010) TayRol válasza yodamastah (#35003) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

gyari gumma (bt011), az elsonek jo volt a nyomasa, a hatso kicsit keves volt (2.7).
nem nagyon tepem neki, nagyon sokat jarok varosban, es nagyon hirtelen sem szoktam fekezni, mindig visszavaltasokkal allok meg.

remelem hardverhiba nincs a gepen, de tegnap atneztek, es teljesen rendben talaltak mindent, szoval valszeg szarul vezetek.

a stoppi ellenben lehet! :D

[ Szerkesztve ]

Suzuki - Way of Life

(#35011) emvy válasza TayRol (#35010) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ne vetits itt kerlekszepen, ismerunk, alig er le a Bandi hatso kereke alattad, allandoan csak a az a stoppie meg a powerslide megy ..

:)

while (!sleep) sheep++;

(#35012) TayRol válasza emvy (#35011) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

hatooo, ize, jovanna. de attol meg nem kellene kopnia az elso guminak.:)

Suzuki - Way of Life

(#35013) Abri válasza TayRol (#35012) üzenetére

Abri
(senior tag)

akkor mit csináljon szerencsétlen?
Hazamenetel előtt menj vmi poros részre mint a forma1sek szokták :D

------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

(#35014) TayRol válasza Abri (#35013) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

igazabol kicsit ironikusnak szantam.:)
de tenyleg nem tudom, miert kisebb ennyivel az elso gumi melysege.

Suzuki - Way of Life

(#35015) yodamastah válasza TayRol (#35014) üzenetére

yodamastah
(fanatikus tag)

Merj meg egy zsir uj BT011-et :) Siman lehet hogy az elso gumi 4mm gyarilag a hatso meg 5.5. :)

[ Szerkesztve ]

(#35016) TayRol válasza yodamastah (#35015) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

siman lehet, mivel a hatso bt020. ez a gyari gumija, eleg pocsek, lassan kopik (elvileg) de nem tapad.:) ujat nem hiszem, hogy tudnek hirtelen talalni, de azert utanakeresek.

Suzuki - Way of Life

(#35017) Picco válasza TayRol (#35010) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

mekkora kereknyomast alkalmazol?
nemtudom h hany bar kell a motorodba, de en 2.2nel tobbet soha nem tettem bele...
de igaz, az enyem kullos es belsos technologia.

I see dead people!

(#35018) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ma olyan bőrápolót vettem louis-ban, hogy egyszerre pucol és ápol, csak szivacsra rá, bedörgől a bőrszerkóba és kész. tiszta és le van ápolva.
hogy mik vannak.. :D
meg valahi hiperláncsprét is, utántölthető a kis palack az utakra, 800km-t mondanak rá és vízálló..

(#35019) TayRol válasza Picco (#35017) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

2.5 es 2.9.

Suzuki - Way of Life

(#35020) TayRol válasza Integra (#35018) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

nekem is van ilyenem, de a DM-es babatorlokendot hasznalom.:)

Suzuki - Way of Life

(#35021) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

Tudjátok régebben gondolkodtam azon hogy a következő motorom nakedek közül a GSX1400 vagy CB1300,GSF1250 lenne,mostanság jobban utánajártam,teszteket,tapasztalatokat,véleményeket,olvasgattam róluk és hát úgy érzem hogy a Fazerről felesleges is lenne váltanom bármelyikre is.
Banditot és a GSXet brutál kényelmesnek írja ami nagyon tetszik,robbanékonyságra nem lenne változás,csak a kényelem végett meg nem igazán van értelme.
Több tesztet is olvasgattam hogy mennyire nyomatékosak ezek a nagy cm3 motorok,aztán találtam pár diagramot és meglepődve figyeltem.

[ Szerkesztve ]

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#35022) TayRol válasza Gaboman (#35021) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

ebben egyetertunk.:) az az 1000-res fezer nagyon sokaig ki tud szolgalni.

Suzuki - Way of Life

(#35023) Gaboman válasza TayRol (#35022) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Cegléden lesz Kawasaki tesztnap Péntek-Szombaton,érdemes lenne lenézni,igaz eléggé tré időt mondanak.

[ Szerkesztve ]

(#35024) TayRol válasza Gaboman (#35023) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

nalunk itt volt mellettunk az m3-asnal, oda sem mentem ki, pedig jo lett volna. ja, most raadasul pocsek idot josolnak.

Suzuki - Way of Life

(#35025) Tüzi

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kell a csizma melegben is!

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#35026) FABRICIUSZ válasza Tüzi (#35025) üzenetére

FABRICIUSZ
(kvázi-tag)

Nem tudom hogy találtál rá , de tanúságos ez a link .

Miután az első 100 métert megtettem a motoros csizmámban, hamar rájöttem életem (egyik ) legnagyobb hibája volt előzőleg sportcipőben motorozni .

Mert ugye a technika javítható pótolható !
Vannak jó orvosok akik szeretik a kihívásokat
de hát ugye csodára ők sem képesek .

Vigyázzatok magatokra !!!!!!!!!!

[ Szerkesztve ]

FABRICIUSZ

(#35027) Feree13 válasza Tüzi (#35025) üzenetére

Feree13
(őstag)

Érdekelnének a részletek, mert egy elcsúszástól nemtudom hogy kap az ember nyílt bokatörést, minimum hogy be kellett valahova szoruljon a lábfeje és úgy rántotta meg... :(
Igazából nemtudom hogy ilyentől a csizma megvédene e. :U

Az öltözékről meg:
Németo. ban voltunk kint, a srác el akart menni boltba. A bolt az utca végén volt, kb 150m.
Motor elő, és szépen nekiállt TELJES felszerelésbe öltözni. Csizma, nadrág, kabát, kesztyű, gerincvédő!!, sisak. Mi csak néztünk rá, mire a srác mondta hogy sosem tudhatod melyik 150m lesz a veszted.
Természetesen tovább tartott beöltözködni és kitolni a mocit, mintha lazán elgyalogolt volna addig. Ez annyira megmaradt bennem, hogy én sem teszek 1 métert sem teljes öltözék nélkül. Mindegy hova megyünk. Ha ott kényelmetlen lenne a ruha, meg a csizma akkor viszek magammal váltóruhát és áthúzom.
Ez van. A motorozás ezzel jár. Ennek ez a szépsége. :)

[ Szerkesztve ]

(#35028) Gaboman válasza Tüzi (#35025) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Én is mindig csizmában motorozom,meg most vettem egy térdvédőt egybeépített sípcsontvédővel.Kell még majd egy csípővédős alsónadrág.
Nyáron nem tudom elviselni a motorosnadrágot így dupla gatyó,egy hajszálvékony alsó,fölé meg egy terepgatya.Beöltözve alá a védőcuccokkal.

(#35029) TayRol válasza Gaboman (#35028) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

szinten igy vagyok. vettem icon cuccokat (konyok ill. terdvedo), es azokat viselem a 'sima' nadrag alatt. csizma alap, de en szeretek is benne motorozni.:)

Suzuki - Way of Life

(#35030) Integra válasza Gaboman (#35028) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

textil-bőr kombós nadrág a tuti nyárra is.

(#35031) Integra válasza Tüzi (#35025) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

rájt. én csak abban vagyok hajlandó motorozni, még 35 fokban is.
bokám csak egy van..

(#35032) Gaboman válasza Integra (#35030) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Nekem a legjobb szellőzést az a combo hozta eddig amit leírtam.
Tökéletes számomra az a cucc,és fillérekből megvan,aláöltözve meg a védettség is jobb mint a legtöbb ruhán!

(#35033) Integra válasza Gaboman (#35032) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lehetséges.

(#35034) Tüzi válasza FABRICIUSZ (#35026) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most okosodom bokaszalagok ügyében, aztán találtam már pár érdekes dolgot. Gondoltam, hogy ezt belinkelem :)

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#35035) Feree13 válasza Tüzi (#35034) üzenetére

Feree13
(őstag)

Igazából az a durva hogy szétszabják a combodat hogy ne kelljen levágni a lábfejedet.
áááá

(#35036) yodamastah

yodamastah
(fanatikus tag)

Nekem is csavarozva van a bokam, pedig meg rovidgatyaba is huzok csizmat. Az viszont vqaloszinu hogy ha a karbon oldal merevitesu versny csizma ha nics rajtam akkor nem 6 het labadozasi idom lett volna hanem 6 honap. Nem mindegy hogy 1 csavar kell a bokadba vagy 8. Meg a szalagok se szakadtak el amikor a porges kozben magam ala tekertem a bokamat :)

(#35037) Bling95

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy sisakból melyik márkák az elfogadhatók , most kezdem a kismotoros tanfolyamot, utána pedig egy sisakot mindenképp venni kell ( anyám lelki nyugalma éérdekében :D + plusz nem áll szándékomban szétloccsantani a fejem ). nemtudom egy "jobb" minőségű sisak milyen árban, én olyan 30 körül gondoltam de ez attól függ hogy ti mit mondtok.

(#35038) Integra válasza Bling95 (#35037) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

absz költségvetés függő, hogy mit veszel, mennyi a keret rá?

(#35039) Bling95 válasza Integra (#35038) üzenetére

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

talán max 30-35. tényleg nemtudom mik a jobb márkák és hogy mennyiért mennek ezek a sisakok.

(#35040) Integra válasza Bling95 (#35039) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hjc sityakokat nézd meg, ennyiért talán vannak egész jók is belőle

(#35041) Bling95 válasza Integra (#35040) üzenetére

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

köszönöm szépen. zárt CSR-1 -et néztem most meg. azokról mi a véleményed? vagy esetleg még a CS-ST

[ Szerkesztve ]

(#35042) TayRol válasza Bling95 (#35039) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

superzone-nal a kbc bukok sem rosszak.
hjc-bol amiket linkeltel, azok muanyag hejszerkezetuek, esetleg a ZF-10-et nezd, nem sokkal dragabb, de jobb.

Suzuki - Way of Life

(#35043) Integra válasza Bling95 (#35041) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem tudok sokat hozzá tenni, nekem más sityakom van, drágább.
azért ajánlottam hogy a hjc-t nézd meg, mert sok haver abban gurul, aki nem akar vagy nem tud többet áldozni rá és egész jó véleménnyel vannak róluk.

(#35044) Bling95 válasza Integra (#35043) üzenetére

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

köszi akkor vagy a a kbc vagy a hjc lesz. kezdésnek sztem jók lesznek, persze egyértelmű hogyha nagyobb motor lesz majd (még pár év :() akkor jobb bukót veszek

(#35045) Picco válasza Bling95 (#35044) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

esetleg nezd meg az LS2 sisakokat is, a tulajok nagyon jo velemennyel vannak rola :)

I see dead people!

(#35046) Bling95 válasza Picco (#35045) üzenetére

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

rendben akkor arra jutottam hogy van az ls2 lesz vagy a hjc zf-10. mindeegyik 40 ezer , annyit még azért adok egy sisakért, nehogy egy bukásnál ezen muljon a dolog

(#35047) Gaboman válasza Bling95 (#35046) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Nem ezen fog múlni hogy mennyire drága bukót veszel.
Volt erről egy jó kis teszt is,semmivel nem bír többet a fejed egy méregdrága bukóban sem.

(#35048) TayRol válasza Gaboman (#35047) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

erre gondolsz?

Suzuki - Way of Life

(#35049) Feree13 válasza TayRol (#35048) üzenetére

Feree13
(őstag)

Erről is hallottam érdekes dolgokat miszerint itt is több csillagot kapnak azok a sisakok amelyeket a gyártó "támogat"... :( Szomorú

(#35050) TayRol válasza Feree13 (#35049) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

szerintem is egy elb@szott lista, nem is szeretem.

Suzuki - Way of Life

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.