Nem kéne annyit elsőkerekezni fékezéskor... 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

Nem kéne annyit elsőkerekezni fékezéskor... 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

Egyáltalán nem vagyok hozzáértő, csak párszor dolgoztam vele, de itt azt írják, hogy a még kötő epoxit ecet is oldja, meg denszesz, aceton, egyéb festékhigítók. Viszont ha már megkötött, akkor ütvefúró, szalagcsiszoló...
Ez ritka nagy szemétség 
(#35003) yodamastah válasza TayRol (#35000) üzenetére

Milyen gumi es motor?
Ha ugyanaz a tipusu gumi van elol es hatul akkor: nagyon rossz futomu beallitas, vagy rossz guminyomas. Ha a guminyomas jo, akkor meg kellene nezni hogy megfeleloen mozog e a villa, es/vagy hogy nincsenek e elzarva a csillapito szelepek ugy hogz erosen tulcsillapit az eleje.
De az is lehet hogy tul sokat stopizol 
www.projektor.hu - X200s/AFFS

Sajnos ez már meg van kötve,és problémákat okoz neki mert a benzintől egy idő után elkezd lepotyogni,eltömíti a szűrőt és megáll neki a motor,ezért kellene valami jó megoldás.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

levegőnyomást szoktad ellenőrizgetni?
-= No way back from Here =-
ez tudtommal azt jelenti h nem teped neki a gazt es nagyokat fekezel 
persze ez a teoria csak akkor all fennt, ha ugyanolyan gumid van elol-hatul.
I see dead people!

Légszűrő cserénél bármi extrát érdemes tudni?
Azonkívül hogy kicsit kidzsuvázom a beömlőt meg a szűrőházból kitörlöm az olajcsíkot?

igen, helyére teszed az újat

Jogos! 
(#35010) TayRol válasza yodamastah (#35003) üzenetére

gyari gumma (bt011), az elsonek jo volt a nyomasa, a hatso kicsit keves volt (2.7).
nem nagyon tepem neki, nagyon sokat jarok varosban, es nagyon hirtelen sem szoktam fekezni, mindig visszavaltasokkal allok meg.
remelem hardverhiba nincs a gepen, de tegnap atneztek, es teljesen rendben talaltak mindent, szoval valszeg szarul vezetek.
a stoppi ellenben lehet! 
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life
Na ne vetits itt kerlekszepen, ismerunk, alig er le a Bandi hatso kereke alattad, allandoan csak a az a stoppie meg a powerslide megy ..

while (!sleep) sheep++;

hatooo, ize, jovanna. de attol meg nem kellene kopnia az elso guminak.
Suzuki - Way of Life

akkor mit csináljon szerencsétlen?
Hazamenetel előtt menj vmi poros részre mint a forma1sek szokták 
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

igazabol kicsit ironikusnak szantam.
de tenyleg nem tudom, miert kisebb ennyivel az elso gumi melysege.
Suzuki - Way of Life
(#35015) yodamastah válasza TayRol (#35014) üzenetére

Merj meg egy zsir uj BT011-et
Siman lehet hogy az elso gumi 4mm gyarilag a hatso meg 5.5. 
[ Szerkesztve ]
(#35016) TayRol válasza yodamastah (#35015) üzenetére

siman lehet, mivel a hatso bt020. ez a gyari gumija, eleg pocsek, lassan kopik (elvileg) de nem tapad.
ujat nem hiszem, hogy tudnek hirtelen talalni, de azert utanakeresek.
Suzuki - Way of Life
mekkora kereknyomast alkalmazol?
nemtudom h hany bar kell a motorodba, de en 2.2nel tobbet soha nem tettem bele...
de igaz, az enyem kullos es belsos technologia.
I see dead people!

ma olyan bőrápolót vettem louis-ban, hogy egyszerre pucol és ápol, csak szivacsra rá, bedörgől a bőrszerkóba és kész. tiszta és le van ápolva.
hogy mik vannak.. 
meg valahi hiperláncsprét is, utántölthető a kis palack az utakra, 800km-t mondanak rá és vízálló..

2.5 es 2.9.
Suzuki - Way of Life

nekem is van ilyenem, de a DM-es babatorlokendot hasznalom.
Suzuki - Way of Life

Tudjátok régebben gondolkodtam azon hogy a következő motorom nakedek közül a GSX1400 vagy CB1300,GSF1250 lenne,mostanság jobban utánajártam,teszteket,tapasztalatokat,véleményeket,olvasgattam róluk és hát úgy érzem hogy a Fazerről felesleges is lenne váltanom bármelyikre is.
Banditot és a GSXet brutál kényelmesnek írja ami nagyon tetszik,robbanékonyságra nem lenne változás,csak a kényelem végett meg nem igazán van értelme.
Több tesztet is olvasgattam hogy mennyire nyomatékosak ezek a nagy cm3 motorok,aztán találtam pár diagramot és meglepődve figyeltem.
[ Szerkesztve ]
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

ebben egyetertunk.
az az 1000-res fezer nagyon sokaig ki tud szolgalni.
Suzuki - Way of Life

Cegléden lesz Kawasaki tesztnap Péntek-Szombaton,érdemes lenne lenézni,igaz eléggé tré időt mondanak.
[ Szerkesztve ]

nalunk itt volt mellettunk az m3-asnal, oda sem mentem ki, pedig jo lett volna. ja, most raadasul pocsek idot josolnak.
Suzuki - Way of Life
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949
(#35026) FABRICIUSZ válasza Tüzi (#35025) üzenetére

Nem tudom hogy találtál rá , de tanúságos ez a link .
Miután az első 100 métert megtettem a motoros csizmámban, hamar rájöttem életem (egyik ) legnagyobb hibája volt előzőleg sportcipőben motorozni .
Mert ugye a technika javítható pótolható !
Vannak jó orvosok akik szeretik a kihívásokat
de hát ugye csodára ők sem képesek .
Vigyázzatok magatokra !!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
FABRICIUSZ

Érdekelnének a részletek, mert egy elcsúszástól nemtudom hogy kap az ember nyílt bokatörést, minimum hogy be kellett valahova szoruljon a lábfeje és úgy rántotta meg... 
Igazából nemtudom hogy ilyentől a csizma megvédene e. 
Az öltözékről meg:
Németo. ban voltunk kint, a srác el akart menni boltba. A bolt az utca végén volt, kb 150m.
Motor elő, és szépen nekiállt TELJES felszerelésbe öltözni. Csizma, nadrág, kabát, kesztyű, gerincvédő!!, sisak. Mi csak néztünk rá, mire a srác mondta hogy sosem tudhatod melyik 150m lesz a veszted.
Természetesen tovább tartott beöltözködni és kitolni a mocit, mintha lazán elgyalogolt volna addig. Ez annyira megmaradt bennem, hogy én sem teszek 1 métert sem teljes öltözék nélkül. Mindegy hova megyünk. Ha ott kényelmetlen lenne a ruha, meg a csizma akkor viszek magammal váltóruhát és áthúzom.
Ez van. A motorozás ezzel jár. Ennek ez a szépsége. 
[ Szerkesztve ]

Én is mindig csizmában motorozom,meg most vettem egy térdvédőt egybeépített sípcsontvédővel.Kell még majd egy csípővédős alsónadrág.
Nyáron nem tudom elviselni a motorosnadrágot így dupla gatyó,egy hajszálvékony alsó,fölé meg egy terepgatya.Beöltözve alá a védőcuccokkal.

szinten igy vagyok. vettem icon cuccokat (konyok ill. terdvedo), es azokat viselem a 'sima' nadrag alatt. csizma alap, de en szeretek is benne motorozni.
Suzuki - Way of Life

textil-bőr kombós nadrág a tuti nyárra is.

rájt. én csak abban vagyok hajlandó motorozni, még 35 fokban is.
bokám csak egy van..

Nekem a legjobb szellőzést az a combo hozta eddig amit leírtam.
Tökéletes számomra az a cucc,és fillérekből megvan,aláöltözve meg a védettség is jobb mint a legtöbb ruhán!

lehetséges.
(#35034) Tüzi válasza FABRICIUSZ (#35026) üzenetére
Most okosodom bokaszalagok ügyében, aztán találtam már pár érdekes dolgot. Gondoltam, hogy ezt belinkelem 
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

Igazából az a durva hogy szétszabják a combodat hogy ne kelljen levágni a lábfejedet.
áááá

Nekem is csavarozva van a bokam, pedig meg rovidgatyaba is huzok csizmat. Az viszont vqaloszinu hogy ha a karbon oldal merevitesu versny csizma ha nics rajtam akkor nem 6 het labadozasi idom lett volna hanem 6 honap. Nem mindegy hogy 1 csavar kell a bokadba vagy 8. Meg a szalagok se szakadtak el amikor a porges kozben magam ala tekertem a bokamat 
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy sisakból melyik márkák az elfogadhatók , most kezdem a kismotoros tanfolyamot, utána pedig egy sisakot mindenképp venni kell ( anyám lelki nyugalma éérdekében
+ plusz nem áll szándékomban szétloccsantani a fejem ). nemtudom egy "jobb" minőségű sisak milyen árban, én olyan 30 körül gondoltam de ez attól függ hogy ti mit mondtok.

absz költségvetés függő, hogy mit veszel, mennyi a keret rá?
talán max 30-35. tényleg nemtudom mik a jobb márkák és hogy mennyiért mennek ezek a sisakok.

hjc sityakokat nézd meg, ennyiért talán vannak egész jók is belőle
köszönöm szépen. zárt CSR-1 -et néztem most meg. azokról mi a véleményed? vagy esetleg még a CS-ST
[ Szerkesztve ]

superzone-nal a kbc bukok sem rosszak.
hjc-bol amiket linkeltel, azok muanyag hejszerkezetuek, esetleg a ZF-10-et nezd, nem sokkal dragabb, de jobb.
Suzuki - Way of Life

nem tudok sokat hozzá tenni, nekem más sityakom van, drágább.
azért ajánlottam hogy a hjc-t nézd meg, mert sok haver abban gurul, aki nem akar vagy nem tud többet áldozni rá és egész jó véleménnyel vannak róluk.
köszi akkor vagy a a kbc vagy a hjc lesz. kezdésnek sztem jók lesznek, persze egyértelmű hogyha nagyobb motor lesz majd (még pár év
) akkor jobb bukót veszek
esetleg nezd meg az LS2 sisakokat is, a tulajok nagyon jo velemennyel vannak rola 
I see dead people!
rendben akkor arra jutottam hogy van az ls2 lesz vagy a hjc zf-10. mindeegyik 40 ezer , annyit még azért adok egy sisakért, nehogy egy bukásnál ezen muljon a dolog

Nem ezen fog múlni hogy mennyire drága bukót veszel.
Volt erről egy jó kis teszt is,semmivel nem bír többet a fejed egy méregdrága bukóban sem.

erre gondolsz?
Suzuki - Way of Life

Erről is hallottam érdekes dolgokat miszerint itt is több csillagot kapnak azok a sisakok amelyeket a gyártó "támogat"...
Szomorú