Hát sebaj, majd legközelebb. Jövő hét sűrű lesz motorozás szempontjából: kedd ring, ha összejön, péntek lime party, szombat egy másik túra...fasza
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Daywalker
(HÁZIGAZDA)

.mf
(PH! addikt)
Lime party azutáni héten lesz
jövő péntek még csak 19, az pedig 26.

.mf
(PH! addikt)
Bp Nagykőrösi út? Kb hányas szám, nem vágom, hogy ott merre van a kút. S kb mikor?

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Igen, a kettő között egy másik túra lesz, köszi, hogy mondod
(Fél 4-kor keltem, azt sem tudom hol vagyok, nem hogy mikor-hova megyek).

shiNIN
(kvázi-tag)
Ma láttam, hogy van Lazerhez pinlockos kis fényre sötétedő belső.
Nekem is Lazer sisakom van, akciósan vettem, nagyon szeretem, szép, halk és szélvihar sincs benne, mint az előzőben
S alig karcolódott meg a szellőztető kis füle, amikor estem, mert sikerült ugye arcra. Úgyhogy most vadászok új plexit, a szokásos tatabányai boltban van sima. Lehet, hogy a végén az lesz, csak néha viszi ki a szemem a szembenap, de nekem már mindegy, csak legyen motorom. Az alkatrészeket valami 2 héten át adták postára, úgyhogy egyelőre még mindig nincs. Tanulság, máskor baleset előtt kell megrendelni, hogy meglegyen, mire 95%-ra javul az ember :-/ Mire megjön, lehet, hogy százas leszek, újra kéne kezdeni a gyógytornát, kicsit másra koncentráltam mostanság.

boogie84
(PH! addikt)
Jobbulást!!
Megkérdezhetem milyen sisakod van? A Dayton Eagle nem éppen csendes + írtam a pinknek h mi van ezzel kapcsolatban. Válasz: csak az újabb modellekre készül ilyen plexi. 
Akkor marad a jól bevált átlátszó. Szívesen kipróbálnék egy sötétedő plexit. Megnézném milyen.
Ha felmennék pályára akkor vennék még egy '00 600F-et és azzal mennék. 
Egyenlőre a másik motor helyett most a nyár után az angol nyelv elsajátítása köv évben pedig a győri egyetem lesz a kitűzött cél. Ergo költekezni a jövőben óvatosabban fogok. 
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Djuree
(PH! nagyúr)
mi történt? lehet már írtad ugyan 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Igaz, hogy pont a kawanap után lesz egy nappal és suzuki teszt lesz, de:[motorshow1_nyilvanos_forgatas_augusztusban]
Ha kitart még a jóidő, én szívesen kipróbálnék egy hayabusát 

boogie84
(PH! addikt)
Én meg szívesen kipróbálnék a forgatás elején egy az egyik csajt 
Miért a legkisebbel kezdenéd? 
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

shiNIN
(kvázi-tag)
Fogalmam sincs
Az ilyen neveket, számokat, amiket nem tudok logikusan megjegyezni, elfelejtem. S nagy összehasonlítási alapom nincs, de az előző sisakomnál SOKKAL halkabb
Teresán szélben persze nincs mit tenni, ott iszonyú a szélzaj. Az én motoromon ilyen gond nincs, legalábbis eddig nem volt, érdekel, mi lesz a hatalmas plexi nélkül... Ezért is kell feltétlenül sisakplexi, mert eddig megtehettem, hogy felhajtott sisakkal mentem, de most már talán erős lenne. Bár a szemüveg még mindig ott van, azért nem szoktam értékelni, ha mondjuk a homlokomnak ütközik egy nagyobbacska bogár.
Djuree, ez még a régi, nagy esésem. Én már majdnem elfelejtettem, csak a motor hiánya juttatja eszembe 

&rew
(őstag)
kb 185-189-es szam.
google maps: 47.441136,19.134125
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

Integra
(Jómunkásember)
asszem ezt a hűtőcsövet szervízben kell kicseréljék
be se tudok nyúlni a másik végéhez...

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Te honnan jössz? Közelebb is találkozhatunk, aztán mehetünk oda. Mondjuk még azt kell tudni, hogy hánykor lesz a tali.

.mf
(PH! addikt)
Kedden munkából, Forgách utca. Ha a köv. vasárnap is lesz valami (21.e?) akkor vagy otthonról, XI ker Gellért közele; vagy pedig még Környe környékéről jövök egy találkozóról.
De sajnos a kedd még mindig nem 100%, a fékpedált csak hétfőn tudok elmenni megcsináltatni.

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Jólvan, akkor addig még meglátjuk...biztos készen lesz...

persuader
(őstag)
olyan negyedhatkor már a Nagykőrösin kéne lenni, háromnegyedre jó lenne ha Örkénybe érnénk.
explosión 2 tiempos

persuader
(őstag)
Hogyan hozzuk vissza a chatteringből a bringát és hajtsunk át a saját lábunkon 
explosión 2 tiempos

TayRol
(PH! addikt)
ezt egy kicsit fájt meg nézni is.
Suzuki - Way of Life

geree@bl
(senior tag)
Nagyon komoly döntések is vannak benne. 
''Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.''

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Ok, az simán jó, tartható is akár. Nem kell előre regelni? Azt írják a honlapon, hogy akkor olcsóbb (6K).

persuader
(őstag)
Dede hívd fel őket, mindenképp, jó hogy mondod énis telefonálok hétfőn.
explosión 2 tiempos

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
oké 
Kérdés: mennyire drága ott a büfé vagy van-e iható (nem olyan, mintha a vascsövet nyalogatnád) csapvíz, mert nem vinnék táskát és akkor külön vizet sem...utálok táskával motorozni 
[ Szerkesztve ]
(#49024) bajnokpityu válasza persuader (#49018) üzenetére
- Privát
- 2011-08-14 08:23:49

bajnokpityu
(PH! kedvence)
azért ezek a rugóstagok is megérik pénzüket.
véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)
- Privát
- 2011-08-14 08:42:28

yodamastah
(fanatikus tag)
Ennek aztan semmi koze a chatteringhez meg a rugostaghoz se. A fazon csuszott felig a foldon fekve a motor meg rajta. Es mielottt teljesen megallt volna visszatolta magat es ment tovabb
Az hogy kozbe kerek neha leert a foldre van sem, az szinte semmit nem befolyasolt a mutatvanyon 
[ Szerkesztve ]
www.projektor.hu - X200s/AFFS
(#49026) bajnokpityu válasza yodamastah (#49025) üzenetére
- Privát
- 2011-08-14 08:50:41

bajnokpityu
(PH! kedvence)
én arról beszélek,h amikor kirugózott a hátsó rugóstag a megtapadás után.
ennél szebben nem is működhetne.
[ Szerkesztve ]
Három éve láttam ezt a videót első ízben, már akkor is az állam keresgéltem. Az, amikor a kopterről veszik, és kanyar után dombnak felfele kilő, mint más lejtőnek lefele aszfalton, na az nagyon odabasz...
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949
Pepest lehet, hogy beverte kicsit
legalábbis nekem fájni szokott amikor a heréimre ülök 
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949
tank le, légdoboz le, hosszú csavarhúzó elő, és jónapot 
mod:
különben mondj le a jómunkásember titulusodról

[ Szerkesztve ]

&rew
(őstag)
en meg megdobbentem, nem is tudtam h van 4wd pizso.
aztan rakeresve kiderult h mar a 205 turbo is osszkerekes es a mostani palettan a 4007 is az.
zsenialis felvetel. es azt kell mondjam h motoron en is ezt a megoldas alkalmazom vagy lehajtom/felrehajtom a fejemet h a sisak arnyekoljon.
najo, egyszer amikor a horvat tengerparton gurulva jott elo ez az effekt, siman megalltunk furodni 
(#49031) bajnokpityu válasza &rew (#49030) üzenetére
- Privát
- 2011-08-14 10:37:13

bajnokpityu
(PH! kedvence)
205 turboja volt apámnak 15 éve.nem volt összkerekes.ellenben borzalmasan erős volt.1x vezettem,miután pesten megvette, én vittem haza a 4esen 18évesen.őt kellett követnem.
406 t16ból volt 4wd.
[ Szerkesztve ]
(#49032) &rew válasza bajnokpityu (#49031) üzenetére
- Privát
- 2011-08-14 10:50:36

&rew
(őstag)
akkor valoszinuleg a 205 turbobol volt par (205 turbo 16) osszkerekes:
pug awdwiki
[ Szerkesztve ]
(#49033) bajnokpityu válasza &rew (#49032) üzenetére
- Privát
- 2011-08-14 11:09:21

bajnokpityu
(PH! kedvence)
sima 1.6 benzin turbo volt GTI logoval a tanksapkán.
szép alufelnije volt, meg 15 literes fogyija.ezért volt meg 2 hónapig összesen.
(#49034) persuader válasza bajnokpityu (#49026) üzenetére
- Privát
- 2011-08-14 11:22:25

persuader
(őstag)
hája, de olyan hatalmas erőhatások itt nincsenek, mennyivel vette azt a kanyart? negyvennel? 
explosión 2 tiempos

persuader
(őstag)
nyert valami díjat is a felvétel. valamelyik franszia filmfesztiválon. Jó kis felvétel.
explosión 2 tiempos

Integra
(Jómunkásember)
hát ez az.. 
meg jól leöntöm a csőben levő vízzel az egész alját. 

boogie84
(PH! addikt)
Pontosan hová lesz a túra srácok??
Ereszd le előtte
kétévente úgyis cserés.

Integra
(Jómunkásember)
ahh, de nincsen kedvem hozzá

ráadásul nincsen az az egyszer használatos alátétem se a leeresztő csavarok alá. kibontom, a csőből kijön ami kijön, kicserélem, aztán visszatöltöm a csövet.
[ Szerkesztve ]

.mf
(PH! addikt)
Ha keddre gondolsz, akkor az nem túra, hanem egy kis pályázás. Ha még nem változott a terv, akkor Kecskemét (Gokart stadion) -- bár itt 6k-ról beszélnek 18-20, az meg tudtommal 16-20 3k? Vagy valaki társaság szervezi, és a teljes pályát kibérelték? Kit is kell akkor hívni? 

kpal
(PH! kedvence)
Emberek melyik moci veszít lassabban az értekéből az R1 vagy CBR1000RR ? Mert ahogy látom alapból az új R1 drágább is vagy eleve nagyobb a Preztis értéke ?

Integra
(Jómunkásember)
nemtom leszedni a tankot,nem látok alá, hogy mit és hogy kell a tank aljáról lekapni. de beláttam a bilincshez, hát mit ad isten, természetesen az a kurva rögzítő bilincs lefelé néz... 
A Preztis a motor legfontosabb tulajdonsaga, autoskartyakon is feltuntetik.
while (!sleep) sheep++;

&rew
(őstag)
mernemkecskemet, hanem
euro-ring, orkeny, esti motorozas, 18-20h.
(#49045) runner 125 válasza kpal (#49041) üzenetére
- Privát
- 2011-08-14 17:08:23

runner 125
(PH! nagyúr)
Jézusom, h lehet ilyen böszmeséget kérdezni...
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#49046) kpal válasza runner 125 (#49045) üzenetére
- Privát
- 2011-08-14 17:10:04

kpal
(PH! kedvence)
Csak próbálkoztam ...
[ Szerkesztve ]

Prof01
(PH! addikt)
A Yamaha mindig is a legdrágább volt a japán motorok között. Egyik se tartja az értékét. Használtam hasonló áron mennek. Ha újonnan veszed, akkor a Yamahával többet vesztesz.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

kpal
(PH! kedvence)
Azt tudom nem tartja de csak lassabban veszít mint más márkák . Az új árat hasonlat képen írtam de használtan is picit drágább a yahama ha 4-5 évest nézek .
[ Szerkesztve ]

&rew
(őstag)
egyebkent valtozik az ujitasok fuggvenyeben is, illetve h mennyi turpissag/szeriahiba derul ki kozben.
szoval sosem lehet tudni.