Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#49001) Daywalker válasza TayRol (#49000) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Hát sebaj, majd legközelebb. Jövő hét sűrű lesz motorozás szempontjából: kedd ring, ha összejön, péntek lime party, szombat egy másik túra...fasza:DDD

(#49002) .mf válasza Daywalker (#49001) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Lime party azutáni héten lesz ;) jövő péntek még csak 19, az pedig 26.

(#49003) .mf válasza Integra (#48994) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Bp Nagykőrösi út? Kb hányas szám, nem vágom, hogy ott merre van a kút. S kb mikor?

(#49004) Daywalker válasza .mf (#49002) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Igen, a kettő között egy másik túra lesz, köszi, hogy mondod:DDD (Fél 4-kor keltem, azt sem tudom hol vagyok, nem hogy mikor-hova megyek).

(#49005) shiNIN válasza boogie84 (#48986) üzenetére

shiNIN
(kvázi-tag)

Ma láttam, hogy van Lazerhez pinlockos kis fényre sötétedő belső.
Nekem is Lazer sisakom van, akciósan vettem, nagyon szeretem, szép, halk és szélvihar sincs benne, mint az előzőben :) S alig karcolódott meg a szellőztető kis füle, amikor estem, mert sikerült ugye arcra. Úgyhogy most vadászok új plexit, a szokásos tatabányai boltban van sima. Lehet, hogy a végén az lesz, csak néha viszi ki a szemem a szembenap, de nekem már mindegy, csak legyen motorom. Az alkatrészeket valami 2 héten át adták postára, úgyhogy egyelőre még mindig nincs. Tanulság, máskor baleset előtt kell megrendelni, hogy meglegyen, mire 95%-ra javul az ember :-/ Mire megjön, lehet, hogy százas leszek, újra kéne kezdeni a gyógytornát, kicsit másra koncentráltam mostanság.

(#49006) boogie84 válasza shiNIN (#49005) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Jobbulást!!
Megkérdezhetem milyen sisakod van? A Dayton Eagle nem éppen csendes + írtam a pinknek h mi van ezzel kapcsolatban. Válasz: csak az újabb modellekre készül ilyen plexi. :(
Akkor marad a jól bevált átlátszó. Szívesen kipróbálnék egy sötétedő plexit. Megnézném milyen.
Ha felmennék pályára akkor vennék még egy '00 600F-et és azzal mennék. :B

Egyenlőre a másik motor helyett most a nyár után az angol nyelv elsajátítása köv évben pedig a győri egyetem lesz a kitűzött cél. Ergo költekezni a jövőben óvatosabban fogok. :B

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#49007) Djuree válasza shiNIN (#49005) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

mi történt? lehet már írtad ugyan :B

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#49008) beteg

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

Igaz, hogy pont a kawanap után lesz egy nappal és suzuki teszt lesz, de:[motorshow1_nyilvanos_forgatas_augusztusban]
Ha kitart még a jóidő, én szívesen kipróbálnék egy hayabusát :)

(#49009) boogie84 válasza beteg (#49008) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Én meg szívesen kipróbálnék a forgatás elején egy az egyik csajt :D

Miért a legkisebbel kezdenéd? :)

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#49010) beteg válasza boogie84 (#49009) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

:D

(#49011) shiNIN válasza boogie84 (#49006) üzenetére

shiNIN
(kvázi-tag)

Fogalmam sincs :( Az ilyen neveket, számokat, amiket nem tudok logikusan megjegyezni, elfelejtem. S nagy összehasonlítási alapom nincs, de az előző sisakomnál SOKKAL halkabb :) Teresán szélben persze nincs mit tenni, ott iszonyú a szélzaj. Az én motoromon ilyen gond nincs, legalábbis eddig nem volt, érdekel, mi lesz a hatalmas plexi nélkül... Ezért is kell feltétlenül sisakplexi, mert eddig megtehettem, hogy felhajtott sisakkal mentem, de most már talán erős lenne. Bár a szemüveg még mindig ott van, azért nem szoktam értékelni, ha mondjuk a homlokomnak ütközik egy nagyobbacska bogár.

Djuree, ez még a régi, nagy esésem. Én már majdnem elfelejtettem, csak a motor hiánya juttatja eszembe :(

(#49012) &rew válasza .mf (#49003) üzenetére

&rew
(őstag)

kb 185-189-es szam.
google maps: 47.441136,19.134125

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#49013) Integra

Integra
(Jómunkásember)

asszem ezt a hűtőcsövet szervízben kell kicseréljék :( be se tudok nyúlni a másik végéhez...

(#49014) Daywalker válasza .mf (#49003) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Te honnan jössz? Közelebb is találkozhatunk, aztán mehetünk oda. Mondjuk még azt kell tudni, hogy hánykor lesz a tali.

(#49015) .mf válasza Daywalker (#49014) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Kedden munkából, Forgách utca. Ha a köv. vasárnap is lesz valami (21.e?) akkor vagy otthonról, XI ker Gellért közele; vagy pedig még Környe környékéről jövök egy találkozóról.
De sajnos a kedd még mindig nem 100%, a fékpedált csak hétfőn tudok elmenni megcsináltatni.

(#49016) Daywalker válasza .mf (#49015) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Jólvan, akkor addig még meglátjuk...biztos készen lesz...

(#49017) persuader válasza Daywalker (#49014) üzenetére

persuader
(őstag)

olyan negyedhatkor már a Nagykőrösin kéne lenni, háromnegyedre jó lenne ha Örkénybe érnénk.

explosión 2 tiempos

(#49019) TayRol válasza persuader (#49018) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

ezt egy kicsit fájt meg nézni is.:)

Suzuki - Way of Life

(#49020) geree@bl válasza persuader (#49018) üzenetére

geree@bl
(senior tag)

Nagyon komoly döntések is vannak benne. :Y

''Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.''

(#49021) Daywalker válasza persuader (#49017) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ok, az simán jó, tartható is akár. Nem kell előre regelni? Azt írják a honlapon, hogy akkor olcsóbb (6K).

(#49022) persuader válasza Daywalker (#49021) üzenetére

persuader
(őstag)

Dede hívd fel őket, mindenképp, jó hogy mondod énis telefonálok hétfőn.

explosión 2 tiempos

(#49023) Daywalker válasza persuader (#49022) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

oké :C

Kérdés: mennyire drága ott a büfé vagy van-e iható (nem olyan, mintha a vascsövet nyalogatnád) csapvíz, mert nem vinnék táskát és akkor külön vizet sem...utálok táskával motorozni :DDD

[ Szerkesztve ]

(#49024) bajnokpityu válasza persuader (#49018) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

azért ezek a rugóstagok is megérik pénzüket.

véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

(#49025) yodamastah

yodamastah
(fanatikus tag)

Ennek aztan semmi koze a chatteringhez meg a rugostaghoz se. A fazon csuszott felig a foldon fekve a motor meg rajta. Es mielottt teljesen megallt volna visszatolta magat es ment tovabb :D Az hogy kozbe kerek neha leert a foldre van sem, az szinte semmit nem befolyasolt a mutatvanyon :D

[ Szerkesztve ]

www.projektor.hu - X200s/AFFS

(#49026) bajnokpityu válasza yodamastah (#49025) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

én arról beszélek,h amikor kirugózott a hátsó rugóstag a megtapadás után.
ennél szebben nem is működhetne.

[ Szerkesztve ]

(#49027) Tüzi válasza persuader (#48968) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Három éve láttam ezt a videót első ízben, már akkor is az állam keresgéltem. Az, amikor a kopterről veszik, és kanyar után dombnak felfele kilő, mint más lejtőnek lefele aszfalton, na az nagyon odabasz...

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#49028) Tüzi válasza persuader (#49018) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pepest lehet, hogy beverte kicsit :D legalábbis nekem fájni szokott amikor a heréimre ülök :D

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#49029) Tüzi válasza Integra (#49013) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tank le, légdoboz le, hosszú csavarhúzó elő, és jónapot :)

mod:
különben mondj le a jómunkásember titulusodról :P :)

[ Szerkesztve ]

(#49030) &rew válasza Tüzi (#49027) üzenetére

&rew
(őstag)

en meg megdobbentem, nem is tudtam h van 4wd pizso.
aztan rakeresve kiderult h mar a 205 turbo is osszkerekes es a mostani palettan a 4007 is az.
zsenialis felvetel. es azt kell mondjam h motoron en is ezt a megoldas alkalmazom vagy lehajtom/felrehajtom a fejemet h a sisak arnyekoljon.
najo, egyszer amikor a horvat tengerparton gurulva jott elo ez az effekt, siman megalltunk furodni :)

(#49031) bajnokpityu válasza &rew (#49030) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

205 turboja volt apámnak 15 éve.nem volt összkerekes.ellenben borzalmasan erős volt.1x vezettem,miután pesten megvette, én vittem haza a 4esen 18évesen.őt kellett követnem.

406 t16ból volt 4wd.

[ Szerkesztve ]

(#49032) &rew válasza bajnokpityu (#49031) üzenetére

&rew
(őstag)

akkor valoszinuleg a 205 turbobol volt par (205 turbo 16) osszkerekes:
pug awdwiki

[ Szerkesztve ]

(#49033) bajnokpityu válasza &rew (#49032) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

sima 1.6 benzin turbo volt GTI logoval a tanksapkán.
szép alufelnije volt, meg 15 literes fogyija.ezért volt meg 2 hónapig összesen.

(#49034) persuader válasza bajnokpityu (#49026) üzenetére

persuader
(őstag)

hája, de olyan hatalmas erőhatások itt nincsenek, mennyivel vette azt a kanyart? negyvennel? :D

explosión 2 tiempos

(#49035) persuader válasza Tüzi (#49027) üzenetére

persuader
(őstag)

nyert valami díjat is a felvétel. valamelyik franszia filmfesztiválon. Jó kis felvétel.

explosión 2 tiempos

(#49036) Integra válasza Tüzi (#49029) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hát ez az.. :)
meg jól leöntöm a csőben levő vízzel az egész alját. :DDD

(#49037) boogie84

boogie84
(PH! addikt)

Pontosan hová lesz a túra srácok??

(#49038) Tüzi válasza Integra (#49036) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ereszd le előtte :DDD kétévente úgyis cserés.

(#49039) Integra válasza Tüzi (#49038) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ahh, de nincsen kedvem hozzá:( :DDD
ráadásul nincsen az az egyszer használatos alátétem se a leeresztő csavarok alá. kibontom, a csőből kijön ami kijön, kicserélem, aztán visszatöltöm a csövet.

[ Szerkesztve ]

(#49040) .mf válasza boogie84 (#49037) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Ha keddre gondolsz, akkor az nem túra, hanem egy kis pályázás. Ha még nem változott a terv, akkor Kecskemét (Gokart stadion) -- bár itt 6k-ról beszélnek 18-20, az meg tudtommal 16-20 3k? Vagy valaki társaság szervezi, és a teljes pályát kibérelték? Kit is kell akkor hívni? :F

(#49041) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Emberek melyik moci veszít lassabban az értekéből az R1 vagy CBR1000RR ? Mert ahogy látom alapból az új R1 drágább is vagy eleve nagyobb a Preztis értéke ?

(#49042) Integra válasza Tüzi (#49038) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nemtom leszedni a tankot,nem látok alá, hogy mit és hogy kell a tank aljáról lekapni. de beláttam a bilincshez, hát mit ad isten, természetesen az a kurva rögzítő bilincs lefelé néz... :((

(#49043) emvy válasza kpal (#49041) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Preztis a motor legfontosabb tulajdonsaga, autoskartyakon is feltuntetik.

while (!sleep) sheep++;

(#49044) &rew válasza .mf (#49040) üzenetére

&rew
(őstag)

mernemkecskemet, hanem
euro-ring, orkeny, esti motorozas, 18-20h.

(#49045) runner 125 válasza kpal (#49041) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Jézusom, h lehet ilyen böszmeséget kérdezni...

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#49046) kpal válasza runner 125 (#49045) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Csak próbálkoztam ...:B

[ Szerkesztve ]

(#49047) Prof01 válasza kpal (#49041) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

A Yamaha mindig is a legdrágább volt a japán motorok között. Egyik se tartja az értékét. Használtam hasonló áron mennek. Ha újonnan veszed, akkor a Yamahával többet vesztesz.

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#49048) kpal válasza Prof01 (#49047) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Azt tudom nem tartja de csak lassabban veszít mint más márkák . Az új árat hasonlat képen írtam de használtan is picit drágább a yahama ha 4-5 évest nézek .

[ Szerkesztve ]

(#49049) &rew válasza kpal (#49048) üzenetére

&rew
(őstag)

egyebkent valtozik az ujitasok fuggvenyeben is, illetve h mennyi turpissag/szeriahiba derul ki kozben.
szoval sosem lehet tudni.

(#49050) kpal válasza &rew (#49049) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

van olyan oldal ahol írnak melyik széria volt hibás ?

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.