..persze, h az. 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#33001) runner 125 válasza TayRol (#32998) üzenetére

..persze, h az. 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

asszem bomosnel mar kikapcsolhato. mar csak az arakat kellene felezni.
Suzuki - Way of Life

ez volt az egyik ok, amiért nem abs-es lett az rr.
bazi drágán mérik és az a +10kg.. azt most sem értem. hogy lehet a bmw-n a negyede??

valamit tudnak, vagy kamuznak.
Suzuki - Way of Life

nagyon szívesen olvasnék valami részletes, technikai cikket a kettő összehasonlításáról.

hazai `szaklapok` ilyennel tuti nem foglalkoztak, kulfoldi oldalalkon esetleg. engem is erdekelene. es az is, hogy a banditomban milyen abs van...
Suzuki - Way of Life
De ha van benne kipörgésgátló, akkor hogy tud power slide-olni?

Asszem slick modban kikapcsolja magat.
Suzuki - Way of Life

Dehogynem. A MotoGp-ben komolyabb a technika. Erősebb mocik.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

MotoGP-ben prototípusok versengenek, amik nem helyezhetőek utcai forgalomba; SBK-ban pedig csak utcai forgalomba is helyezhető motorok versenyezhetnek. AFAIK.
jah, értem!
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
A Hondanal az ABS tartalmaz tobb motort is a megfelelo olajnyomas eloallitasara, a BMW meg siman szelepekkel megoldotta a dolgot. Utobbinal tehat erzed a pulzalast a fekkaron.
while (!sleep) sheep++;

hm, ki kéne próbálni mindkettőt
Az aláírásom volt nagyon sokáig jasszer aranyköpése:
"Aki sportmotort vesz, az sportmotort kap. Aki kurvának áll ne lepődjön meg, ha megbasszák!" 
[ Szerkesztve ]
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Aztaja hétszencsígijét ezisztán a beszúlásaja,tisztú bülcs a sráca 
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

azért utcára nem rossz ha van egy működő abs. pályára meg ki lehetne kapcsolni.
na mindegy, pár év múlva már úgyis megoldják. vagy nem veszek többet hondát és veszek egy szaros bmw-t

Jelenleg a BMW ABS megoldása jobb, ennyi! Sportmotoron nincs helye +10kg féknek, amikor a már vezérműtengelyt is átfúrják, hogy csökkentsék a menetkész tömeget. A BMW a 2,5kg-os rendszerrel bizonyított.
Own the racetrack

vagy ha már tűrhetően tudok motorozni egy dukátit

Ő is jó régen írt már ide. Vele mi van?
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((
2009-11-22 01:43:06 kitudja?

(#33022) ALI_G válasza runner 125 (#33021) üzenetére
WTF!!! 
(#33023) Integra válasza runner 125 (#33021) üzenetére

kemény a nagyi
(#33024) Gaboman válasza runner 125 (#33021) üzenetére

Na jövőhéten a mamit én is ráültetem a Fazerre azt had húzza a gázt ezerrel. 
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL
(#33025) Boci_83 válasza runner 125 (#33021) üzenetére

Ez mi durva. Szerintem anyumat is meg lehetne tanítani motorozni, csak egy kis elszántság kellene részéről. Kocsit is jól vezeti. Egyszer hoztam haza nagyanyáméktól olyan 60 km-t, a régi 3-ason kicsit odapirítottam, jöttünk vagy 190-et, ötösével hatosával előztük a kocsikat. Na mondom majd jól lesz visítás mikor talaj lesz a lába alatt. Leszállt, leműtöttem róla a bukót, erre ő!
-Hát ez klassz volt, mehetünk máskor is... Mennyivel jöttünk? 
Alig hittem el. Apámmal meg az utca végéig mentem el addig is kár volt. 
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

anyum detto.
ment a fosás, mikor apám újra nekiállt anno motorozni. gyorsan vettek neki is szerkót.
aztán mentek egy körre. azóta nem lehet anyum lekaparni apum mögül
wow, az fain 
Én egyszer vittem mutter 40 km-t, de csak 100-zal jöttem vele. Azért én a mögöttem lévőt jobban féltem mint magam.
Fater + muter kombó nem jött be, mert anyám szerinte fater béna
(Nem tudja finoman kapcsolni a sebességeket).

"utolsó feltűnés
2010-03-06 19:28"
Lehet, hogy csak nyakig van melóval, mióta kiment 
---
Az anyuka nagggyon laza

Bárcsak az én szüleim is lennének akár csak tizedennyire lazák. Anyámat még bátyja fiatalkorában sokszor vitte is motorozni, de gyerekkorom óta olyan mereven tiltakoznak szüleim ellene... motorozni is suttyomba tanultam, aztán amikor észrevették a bukót és bevallottam, akkor napokig hegyi beszédek a motorozás veszélyeiről több felvonásban, meg hogy most hagyjam abba, meg hogy ígérjem meg, hogy soha nem ülök motorra, stb. 
[ Szerkesztve ]

persze, írni fog, ha lesz ideje. vagy újra nete. 
(#33030) bajnokpityu válasza Boci_83 (#33025) üzenetére

én nagynénémékkel játszottam el az alábbit:
először jött nagybácsim,végig nyélen,majd leesett.egykeró,pár csúszás,4. végéig kiforgat.
majd jött nagynéném,finoman,lágyan mentem.
a vége:apu mondja:soha többet,ez para,vilég váge,anyu meg ez tök jó,nagyon élveztem.tudni kell apunak 2x akkora a szája,mint anyunak,ez egy lecke volt 
véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

nekem nagyapam motorversenyzo volt, fater is motorozott es eppen ezert mutert meg a motor kozelebe se lehet vinni (biztos gyerekkoraban eleg lett vagy mittomen). szoval mogem csak fater es az asszony ult es ul fol.
Suzuki - Way of Life
Itthon fatert nem kell vinni, megy ő magától
Sőt, mióta meg van a maRiSka, ő is vett két robogót magának
Anyát meg nem igazán lehetett, egyszer vittem a robogóval, 40-el már sikítozott, hogy ne ilyen gyorsan
Aztán a naggyal hazahoztam a melóhelyéről, hangja sem volt. Sőt, utána elvittem a Tescoba és hazahoztam, akkor sem volt. Szegény próbált magyarázni valamit, hogy ne féljen, de nem tudta felhajtani a plexit és nem értettem, így magában beszélt, de nem félt.
Most meg fater kisebbik robogójával barátkozik (Yamaha Mint)
while (!sleep) sheep++;

es miert csak egy kulcsa van?
Suzuki - Way of Life

gondolom már ezren kérdezték de azért tök jó lenne ha valaki leírni ... ha veszek egy motort mondjuk 1m ért mennyi plusz ktg re kell számítani és mik azok amik ezeket kiteszik?
gondolok én a átírásra törzskönyv súlyadó biztosítás stb akármi...
válaszokat előre is kösz!!
Elvileg jövő hónapban már motor tulaj leszek...
csak jó lenne tudni hogy milyen plusz ktg ekre számítsak...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

Ami kötelező:
Eredetiség vizsgálat (ezt az eladóra is rákenheted): 17.000.-
Törzskönyv: 12.000.-
Átírás: 24 Ft.-/cm3
Kötelező biztosítás: Negyed évre kb 5-6 k.
Plusz évente van a teljesítményadó, azt nem tudom mennyi de egy normál motornál ilyen 20-30k között van...
Ami nem kötelező:
Ha nincs magyarországon forgalomba a motor akkor regisztrációs adó, amit itt kiszámolhatsz mennyi lesz.
Ha van akkor csak a felsők.
Casco: 8-10k havonta.
[ Szerkesztve ]
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

eredetvizsga asszem 14 ezer forint, biztositas ugye toled fugg (eletkor, lakhely, motor tipusa es jogsi miota van), atiras 24ft/ccm3 - itt 500-asnal nagyobb motorrol beszelunk, forgalmi es torzskonyv pedig 6-6 ezer.
remelem jol irtam, nem tudom, hogy iden valtoztak-e az osszegek.
ja, es teljesitmenyado, amit itt ki tudsz szamolni.
szoval sajna vannak koltsegek, de ez sosem volt egy olcso hobbi. 
mod: megeloztek.
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life
Hat ez a baj... ha elhagytak a master kulcsot, az nagyon szivas tud lenni..
while (!sleep) sheep++;

igen-igen. nem tudsz nyugodtan aludni.
Suzuki - Way of Life

mindenkinek nagyon nagy kösz 
Ha botlból veszem akkor ua ezek feltételek...
Eredetiség vizsgálat (ezt az eladóra is rákenheted ) boltnál is igaz?
[ Szerkesztve ]

Mindegy hogy hol veszed, ezeket ki kell fizetned.
Ha nem akarják bevállalni, akkor marasd le az árból 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

nice
Ez szerintetek jó áron van , nagyon jó barátom unoka tesójáé a bolt , és elvileg úgy volt hogy csinál nekem kedvezményt a motorra ... nah most jelen helyzetben úgy áll dolog,hogy azt mondja ez a motor így is 25% al olcsóbban van fent.... vélemény? (az állapotára esküszik az unoka testvére , hogy kifogástalan ) én az ürgét nem ismerem személyesen
[ Szerkesztve ]

vedd meg inkabb gabo motorjat. nem kicsivel jobb.
Suzuki - Way of Life

1000-el kezdesz? nem gyenge... 

ja, es hogy miert ne vedd meg? 32800-as hsz-korul kezdj el olvasni. gabo motorja ennel nem kicsivel jobb allapotu.
Suzuki - Way of Life

nem ezzel kezdek eddig yamaha 600 xt enduroval rohangáltam
Balatonon meg egy suzuki 400dx van lent amivel poénkodok cross pályán... nem hiszem hogy ez sokkal veszélyesebb... de rendesek vagytok hogy féltetek....
ez lesz az első saját motom és mivel még autót sem vettem soha ezért vannak kétségeim ...

jah látom.... srác aki érdeklődött Gabónál ugyan erre a motorra hivatkozott 

csak azt hitték, hogy kezdő motoros vagy 
gabo fézerét, ez a "csoda" amit linkeltél már bevolt linkelve, olvass vissza

jaja.
Suzuki - Way of Life