Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

(#19001) Preda

Preda
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na ahoy, megjöttem a síelésből. Mit látok itthon hó???? Reméltem 20 fok lesz és lehet menni gépezni. Ehh

(#19002) ALI_G válasza Tüzi (#19000) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hatalmas blog :)
"- (lemondóan bólogattam, a saját 200D-m munkások és a nap sütése alatt szétmállott szövetüléseire gondolva, amelyeken csak a medvehéj képviselte a kultúrréteget), igen, igen…"
:C

(#19003) Tüzi válasza Preda (#19001) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd valamikor május közepe táján már lehet rá számítani igen :)

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#19004) TayRol válasza Tüzi (#19000) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

Jo kis cikk, bejon a stilusa.

Preda: en meg mikor egy hete megjottem, mit latok, plusz 10 fok. Most meg hideg, de remeltem, hogy jon a tavasz :)

Suzuki - Way of Life

(#19005) Gaboman válasza Preda (#19001) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Igen sajna ez van,még jövőhét szerdáig mondja a rossz időt,aztán felmelegedést ígérnek.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#19006) Preda válasza Gaboman (#19005) üzenetére

Preda
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úgy legyen bakker.

(#19007) bajnokpityu

bajnokpityu
(PH! kedvence)

basszus hogy jártam...
egy csóka meghirdetett éroxhoz órát.megbeszéltük,h 2e Ft lesz.és mivel ő utánvéttel szerette volna,ezért kb 1000ft a postázás.mondom jó drága,de hát ha ragaszkodik.
ezek után kijön a postai értesités 4430Ftról.irok a csókának,hogy ez meg mi a tök.hogy 2430Ftért adta fel.de mondom egy ezresről volt szó,nem 2430Ft.
és most megy az adokkapok.hát nézem a posta tarifáit,egyszerűen nem lehet annyi.

http://www.posta.hu//kepek/upload/2009-01/Postai%20dijak_A4_fekvo_web.pdf

véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

(#19008) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ha nem tanulok semmit kreszre, átmegyek a kreszvizsgán?:)
mennyire más a nagymotoros kreszteszt mint az autós?

(#19009) bajnokpityu válasza Integra (#19008) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

ahogy emlékszem,annyi,hogy 3 sávoson motor nem mehet legbelül,meg hogy motor előzhet 1 nyomon haladót záróvonalnál is.de majd kijavitanak az okosok :)

(#19010) jasszer válasza bajnokpityu (#19007) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Hát ha standard postacsomag + utánvétel, akkor az akörül van...

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#19011) bajnokpityu válasza jasszer (#19010) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

értelek,de ez hogy jön ki?

postacsomag 930Ft,
utánvét:kb 200+260Ft.

[ Szerkesztve ]

(#19012) TayRol válasza Integra (#19008) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

Muszaki reszen van a legtobb kulonbseg, de en a villamosos reszeket neztem at, mert nem pesti vagyok, es anno kocsira meg videken vizsgaztam :)

Suzuki - Way of Life

(#19013) jasszer válasza bajnokpityu (#19011) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Jah, most nézem hogy az vmi garantált basz. Elvileg 280+260+200+930, ha mindent beleszámolok. (ajánlott, utánvétes standard csomag) :F

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#19014) zsoltee10 válasza bajnokpityu (#19011) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

értékbiztivel se lehet annyi. de mekkora fasság már ez vazz. Tüzi a 40eFt értékű gyertyákat valami 6-700Ft postaköltséggel küldte el. ha meg a 2eft miatt remeget, akkor utalhattál volna ennek a majomnak előre, ehh. én nem venném át, az tuti, hát nehogymár így lehúzzanak.

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#19015) persuader válasza Integra (#19008) üzenetére

persuader
(őstag)

Van jópár különbség. Téged előzhet autó sávváltás nélkül, te nem. És még rengeteg ilyen elavult dolog. Hány darab és milyen idős gyereket vihetsz oldalkocsival. És erre lesz kihegyezve a teszt. Sztm tanulj.

explosión 2 tiempos

(#19016) zsoltee10 válasza Integra (#19008) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

meg kell próbálni csinálgatni a programmal a tesztet. megcsinálsz 30-40 tesztet, és átlagban nincs több hibapontod 3-4-nél, akkor mehetsz. :D én se tanultam kreszre, és a programot se kaptuk meg, viszont letöltöttem, és napokig nyomkodtam. random dobta be a létező összes kérdést. gyorsabban megtanulod, mint könyvből. vizsgán leültem a többiekkel, és kb 20 perc alatt végeztem, és kérdeztem a csajtól, kimehetek-e. az meg nézett furán, hogy wc-re? nem mondom, kész vagyok. :D kikerekedtek a szemei, de nem bízott bennem, mondta, hogy akkor megnézi, hogy sikerült. nézi-nézi, kidobta a gép, hogy nulla hiba. csaj rám néz: ööö, hibátlan, mehetsz. :DDD

(#19017) Tüzi válasza bajnokpityu (#19007) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem is átbaszott ma egy magyar nyugi. A hibátlannak mondott faridomom 3 helyen is repedt, 9ezerért. Mire megcsináltatom, lesz egy javított faridomom (ami már amúgy is javított) és lesz vagy 14-15 ezerben, és még futkározhatok is utána, és festék, meg ecetera.
Bezzeg, az Ausztrál ember prompt azt küldte amit mondott... 33ért, postával együtt. Faszom kivan ezzel az országgal. :(

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#19018) bajnokpityu válasza Tüzi (#19017) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

engem vágott már át osztrák,német is.meg jártam már nagyon jól is velük.semmivel sem jobbak odébb,gazdagék.
most állitgatja,hogy ő ugyan nem hajlandó visszavenni.miért,ha én nem veszem át,akkor posta majd egyszer visszaviszi,és bebukja a postázás árát.majd kezdi előlről más szivatását...

(#19019) ALI_G válasza Tüzi (#19017) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az fasza. Alkudj bele keményen, aztán sz*pja le magát ha annyiért nem akarja eladni. Gyanítom már árulja egy jó ideje.

(#19020) Tüzi válasza ALI_G (#19019) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a baj, hogy én szolgálatban voltam tegnap, és a fényképek alapján mondtam anyumnak, hogy hozzák el. Elhozták, tök örültem, akkor vettem észre az első repedést (ami karcnak látszott a fényképen) aztán még kettőt. Meg belül a hegesztések nyomait... Btw, gyári matrica van rajta szerintem, meg a festése is mintha gyári lenne. Nem tudom. Majd elválik. Vagy eladom, vagy megcsinálom. Egyelőre passz. Inkább örülök a fejidomnak, meg a sárvédőnek...

(#19021) NINJA_V válasza Tüzi (#19020) üzenetére

NINJA_V
(kvázi-tag)

Ki lehet javítani úgy hogy nem mondod meg hogy ez valaha is repedt vagy törött volt...szvsz 9k-ért jó vétel...első lámpád megúszta??

Two Strokes and Four Jokes

(#19022) persuader válasza Tüzi (#19017) üzenetére

persuader
(őstag)

Ebay ròl rendeltem egy zárszettet nagyon olcsón. Január 15. én megérkezett a pénz az ángélushoz. A cuccot azóta várom. 1 hét alatt itt kell lennie. Én meg azt az országot utáljam?

explosión 2 tiempos

(#19023) ALI_G válasza persuader (#19022) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ott is megvan a mocskos része a társadalomnak.
Havert képesek lettek volna átvágni egy komplett BMW k1200s-sel, csak rájött időben, hogy átverés...Szakadjon rájuk az ég 365 napon keresztül és menjen át rajtuk egy emeletes busz, majd pedig találja telibe vele azt a b*zi piros telefonfülkét a fejével :)

(#19024) Tüzi válasza NINJA_V (#19021) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minden megvan, csak tank kell, meg két oldalidom, és a tükrök.
Jó vétel volt 9k-ért? Akkor postával a hibátlan fejidom és a sárvédő 33 ezerért ausztráliából mi volt? Érted, ez bassza a csőröm. Mondta volna, hogy figyelj bazz, két helyen repedt, de annyira nem gáz, így adom 9ezerért. Ennyi. De nem, teljesen hibátlannak mondta... Sérmentes hátulját meg otthagytam egy srácnál ugyanennyiért + posta... Ez bosszant.
No mindegy, majd lesz valami vele.

Persu:
Ferihegy az fekete lyuk. Rá vannak állva bizonyos eladókra, azoknak a csomagjai mindig eltűnnek. Volt is origón cikk róla. Sokan ezért nem küldenek ide semmit, míg ausztriába, szlovákiába igen. Arról nem beszélve, hogy hányan húzzák vissza a lóvét paypal-el az eladótól, miután átvették az árut. Siralom.
mod: sokan ezért kérik az eladót, hogy küldje futárcéggel, az biztosan kihozza, mert vonalkódos. De van, hogy a postás teszi el.

[ Szerkesztve ]

(#19025) [lAyCsI] válasza persuader (#18984) üzenetére

[lAyCsI]
(őstag)

simán ;)

-= No way back from Here =-

(#19026) Tüzi

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt most találtam neten, mint hsz-t az M7 konstrukciós "hiányosságaira" való választ:

M0-ról:
Nem kell hozzá emlékezet, az mind a mai napig egy kalapszar. A különbség csak annyi, hogy frontális ütközések már nincsenek rajta, de attól függetlenül egy rémálom azon járni. Főleg amióta ráengedték a Szentendrei úttól az m5-ösig terjedő forgalmat. Én még annyival tudtam volna fokozni a dolgot, hogy a Dunán nem hidat húztam volna, hanem komppal oldottam volna meg az átkelést, így is úgy is ácsorgás van ott többnyire, de a vízen sokkal romantikusabb.

:DDD

(#19027) Kevo válasza Integra (#19008) üzenetére

Kevo
(tag)

Én a motoros KRESZ-re úgy készültem fel, hogy csak teszteket oldottam meg (van ilyen gépen elvégezhető teszt, ua. mint a vizsgán is lesz, ami ha hibázol kijavít és megmagyarázza a hibád) és 2 hibaponttal át is mentem. Esténként mindig megoldottam párat, a végén már kívülröl ment az egész. Az egyik kérdés a következő volt (kapaszkodjatok :D ), nem pontosan idézem: amenyiben Ön motorkerékpárjával víz mellett halad, kötelező-e lekapcsolnia a távolsági fényszórókat, amennyiben szembe tart Önnel A a vízen egy vízi jármű? A válasz: Igen, mert a vízi jármű vezetőjét elvakíthatja a fény és egy esetleges hiretelen irányváltás balesetet okozhat. Könyörgöm, a vízen! :W :D Max. lestukkol egy bóját vagy nem is tudom. Agyrém. A kedvenc kérdéseim az Ön szerint..., mert ilyenkor valójában lesz@rják ám, hogy szerinted mi a jó, egy válasz a helyes, amit többnyire épeszű ember sosem válaszolna :D Egyébként el sok a motoros kiegészítés és főleg azokra mennek rá, érdemes készülni rá.

(#19028) NINJA_V válasza Tüzi (#19024) üzenetére

NINJA_V
(kvázi-tag)

Tudom szar amikor nem mondják el az igazat, de hidd el hogy jó üzletet csináltál vele. a fejidommal is. :K Csak azért kérdeztem az első lámpát mert raktam össze egy olyant mint a tiéd és 60-ért szereztünk bontottat (újszerű).
A tank kicsit keményebb menet lesz.

(#19029) Tüzi válasza NINJA_V (#19028) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tankom van ezüst színben, max átfújatom sárgára. Deee én gyári sárgát szeretnék, ezt meg eladni, és ezt főként úgy szeretném, hogy nullszás legyen az üzlet :B
Nem mondom, hogy rossz bolt volt a faridom, de főként az átverés része zavar...

mod:
(#19027) Kevo
Az milyen kérdés B-s jogsinál, hogy "Haladhat-e Ön kerékpárjával a kerékpárúton másik kerékpáros mellett huzamosabb ideig?" Válasz: Nem. Könyörgöm... Azért jelentkeztem B-s jogsira, hogy bicilizzek? Én behúztam az igent, meg is kaszáltak miatta. Na jó, nem csak ez miatt, másnaposan mentem vizsgázni, és noha tudtam a jó választ, mégis általában mellé húztam az x-et :D Lett 19 hibám (képest nem rontottam), másodikra meg 2-t szedtem össze. "Köteles-e Ön gépjárművére H-betűs matricát ragasztani, ha külföldre megy?" Behúztam, hogy nem, mondom van a rendszámon H betű. Erre persze, hogy kell rá :U

[ Szerkesztve ]

(#19030) NINJA_V válasza Tüzi (#19029) üzenetére

NINJA_V
(kvázi-tag)

Én megmondom az őszintét sárga viffert csak képen láttam, ezüst, piros az ok, még jubileumit is többet láttam :D

(#19031) Tüzi válasza NINJA_V (#19030) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt egy ilyen idomszett ebay-en. Fejidom, meg faridom púppal. Bánom, hogy lecsúsztam róla, ilyet sose láttam, neten is csak két kép van róla. Pedig ez igen jól néz ki :(

De már módosításon gondolkodom. Az ugrott be este, mi lenne, ha leszedném mindkét lábtartót, az ülésnyitást megoldanám valahogy, és vennék angliából 400-as cbr hátsó lábtartókat. Ezeknek van egy olyan jó tulajdonságuk, amit semmilyen más nagymotoron nem láttam eddig, hogy elrejthetőek az idomzat alá. Azaz nem fix, hanem állítható. Felcsavaroznám a gyári lábtartók helyére, vagy ha nem jó, akkor valamilyen úton-módon megoldani, hogy elférjen az idomzat alatt. Ez most nagyon birizgálja a csőröm...

mod: ja nem, fejidom, meg két oldalidom volt, hibátlan állapotban. faridomot csinálni kellett volna. jajaja, beugrott.

[ Szerkesztve ]

(#19032) persuader válasza Tüzi (#19024) üzenetére

persuader
(őstag)

Nekem megintcsak túl bonyolult ez az elmélet. Ez az eladó soha nem küldött ide semmit. Azonkívűl a robogóalkatrészekhez oda van írva: nem küldünk Olaszországba semmit. :D
Az meg már nyugat! :D

explosión 2 tiempos

(#19033) Tüzi válasza Tüzi (#19031) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hoy érhető legyen, miről beszélek Bal alsó képsornál a lábtartós rész, és ilyen amikor fel van hajtva [link]
Szóval ezen gondolkodom most :)

(#19034) Integra válasza Kevo (#19027) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

+all:

kaptam cd-t felrakom este, aztán nekiesek klikkelgetni, jobb a békesség:)
azért mégiscsak ciki lenne ha megvágnának.. :DDD

(#19035) ALI_G válasza Integra (#19034) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha meg 3x megvágnak akkor asszem a többi jogsid is bevonják :)

(#19036) Integra válasza ALI_G (#19035) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

zsír:DDD

(#19037) persuader válasza [lAyCsI] (#19025) üzenetére

persuader
(őstag)

Éppen most olvasom a TL es cikket, és úgy látom Ádámnak is ugyanúgy fullad, mint nekem. :D Ő az injektorra fogta, de szerintem a kuplungot két ujjal húzza, ilyenkor fullad. Ahogy négyujjal csontig behúzod, nem fog fulladni. Nekem legalábbis így sikerült.

explosión 2 tiempos

(#19038) TayRol válasza ALI_G (#19035) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

Tenyleg bevonjak atobbi kategoriat is? :Y Ezmilyenmar :)

Suzuki - Way of Life

(#19039) bajnokpityu válasza TayRol (#19038) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

kresznél.természetesen rutin forgalmi esetén nem.

(#19040) Kevo válasza Tüzi (#19029) üzenetére

Kevo
(tag)

Rettentő sok idióta kérdés van a KRESZ-ben, a legutolsót én is ugyan ilyen logika alapján csaesztem el, mint Te, mondván a rendszámon van H betű. Akkor a legnehezebb a dolog, mikor vezetsz x éve, tudod, mi a helyes, mi a nem, mi a bevett szokás és persze teljesen mást kell beírni válasznak, mert valami okos azt találta ki. Amúgy a belinkelt idomszettet láttam már élőben, csak sárga színben, de úgy is nagyon pofás volt.

Integra: ez az, nyomjad a tesztet ezerrel, párat megcsinálsz (150-200-at ;] :D ) és akkor igen jó eséllyel indulsz ;] :D

A KRESZ-re visszatérve tényleg igaz, hogy ha a megadott lehetőséget túllépve sem sikerül (ami azért 3-4 alkalom után eléggé égő, valljuk be), akkor tényleg a többi jogsi is ugrik :U

(#19041) Zsubi

Zsubi
(őstag)

2009 Yamaha YZF-R1 :C
MCN Roadtest: 2009 Yamaha R1 tested Iszonyat jó hangja van! :DD

[ Szerkesztve ]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#19042) Gaboman válasza Zsubi (#19041) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Nekem az első lámpák a fejidommal együtt nem tetszenek,meg a ülés alatt elhelyezett kipufogók sem nyűgöztek le túlzottan!
Valahogy az ilyen stílusú motorokon jobban néznek ki oldalt a kályhák.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#19043) bajnokpityu válasza Zsubi (#19041) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

hát igen,kirázott a hideg,utcán ilyet hallani...
asszem a V2eseknek leáldozott ilyen téren :)

(#19044) Tüzi válasza bajnokpityu (#19043) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak olvass utána ennek a hangnak mik a hátrányai :U

(#19045) Zsubi válasza bajnokpityu (#19043) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Tiszta MotoGp fillingje van szvsz :))
Nekem egyedül a farokidom nem tetszik de a többi az nagyon is :K

Tüzi: Nem tudom pontosan mire gondoltál :U

[ Szerkesztve ]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#19046) NINJA_V válasza Tüzi (#19033) üzenetére

NINJA_V
(kvázi-tag)

Aha már értem, tényleg nincs sok gépen, biztos megoldható. Gondolom a 400asnak a farokidom lenyúló kis része alá lehetett behajtani.
(szép az a vfr festés)

(#19047) zsoltee10 válasza Tüzi (#19044) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

élettartamra gondolsz?

egyébként nekem nem tetszik a fejidom és a gagyi kipuffok. a hang szubjektív, szerintem gyenge az enyémhez képest. :D

(#19048) TayRol válasza zsoltee10 (#19047) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

Elegge megosztja az embereket ez a hang (meg a motor). Nekem a kipuff meg a rendszamtarto nem jon be, de nagyon. A hang elmegy.

Suzuki - Way of Life

(#19049) Tüzi válasza Zsubi (#19045) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arra gondoltam, hogy az átvariált gyújtássorrend miatt állítólag jelentősen csökkent a blokk élettartama, amit csak sok kísérletezéssel tudtak elfogadható szintre hozni, még egy kiegyenlítő tengellyel, megvastagítva, erősítve mindent, főként a főtengelyt. Nem tudom, hogy ebből mi igaz, biztos jobban megy, meg van abban valami, hogy a "robbanás" nélküli ciklusban van ideje megtapadni a keréknek, ha megcsúszott, de ha már 3-3.5 misiért veszek egy motort, az ne 50-60ezret bírjon ki mondjuk... Na mindegy, nekem nem ez hozza el a megváltást, maradok a viffernél... főleg egy V5ösnél :U

(#19046) NINJA_V:
Még megnézem, hogy egyáltalán megoldható-e a dolog, de ha elfér, akkor megcsinálom. Nekem nagyon bejön, ezeket a fix lábtartókat meg amúgy is csak légellenálllás-növelő tényezőnek tartom :)

(#19047) zsoltee10:
Pedig úgy tudom, hogy titánbú' lett a kipuff, szokás kérdése. Láttam "élőbe" fotózott új 1000-es CBR-t, hát valami hihetetlenül ocsmány az a szerencsétlen... Még az a Mikrobi fejű Triumpf is szebb nála, pedig az már nagy szó :O

(#19050) persuader válasza bajnokpityu (#19043) üzenetére

persuader
(őstag)

Hátulja gázos ezzel a dögnagy kipuffal, ezt azonnal le kell cserélni Termignonira a többi elmegy. A hang az 10/10 es.

explosión 2 tiempos

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.