Hirdetés

Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    Frissen bezart csavarnyuzos topikban volt:

    Ez ügyben fordulok Hozzátok. Kinek van ötlete merre keressek ilyen csavarhúzót, esetleg mi a szabványos elnevezése ennek a fejkiképzésnek?

    Szamitogepben talalhato csavarok tobbsege 2-es Phillips feju, kisebb csavarok 1-esek, igy ertelemszeruen PH2 ill PH1 hegyu csavarhuzo kell hozzajuk.

    Vigyazz, mert a gipszkarton szereleshez hasznalt csillagfeju csavar az Pozidriv rendszeru, ahhoz valo csavarhuzo (PZ2) NEM jo a szamitogephez, illetve egy parszor be lehet azzal is csavarni, de egyreszt elnyirja a Phillips csavarfejet, masreszt a huzo is kopik.

    Amit linkeltek Beta cuccokat az teljesen jo marka, Pesten Bosnyak ter eszaki oldalan az emesebank mellett van egy Beta szakuzlet, katalogusarakon dolgoznak. (+afa rajon, mert a katalogusban netto szerepel.)

    Nekem meg a tizen (huszon?) evvel ezelotti szogletes nyelu Beta csavarhuzoim voltak, de egyik ugyfelnel elloptak az asztalon felejtett PH2-esemet, igy mehettem boltba ujert, ekkor ruhaztam be az ujfajta Betaeasy PH0-PH1-PH2-re (katalogusban 1202 cimszonal talalod oket), de multkor hulye mikrom szetszedesehez kellett T10-es muszeresz is. (1255TX)

    (Le)magnesezo (1200MS) kutyujuk is hasznos tud lenni.
    Ha akarom ragad a csavar, ha nem, akkor nem :DDD

    (Regi, szogletesnyelu Betakat nem lehetett magnesezni.)

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Aktív témák