Hirdetés

Phanteks Enthoo Pro II: duplán jóra sikerült

Ismét egy Phanteks ház tette tiszteletét szerkesztőségünkben, melynek jól átgondolt bendőjébe akár két külön rendszert is beépíthetünk.

Szerelés

Ritkán írunk ilyet, de tesztalanyunkkal minden, szereléssel töltött perc élmény volt, nem találtunk olyan idegesítő apróságot, ami miatt akár kicsit is bosszankodhattunk volna. A házban már csak annak méretei miatt is könnyű volt a munka, az erre használt ASUS Z170-Deluxe alaplap és NVIDIA GeForce GTX Titan grafikus kártya is villámgyorsan a helyére került, ahogy a be quiet! táp kábelezésén és az SSD beszerelésén is hamar túlestünk.

Hirdetés

[+]

A Noctua NH-D15 hűtő beszerelése persze már nem volt egyszerű eset, de ez a legtöbb gépházra igaz, a titok a műveleti sorrendben rejlik. Egy ekkora toronyhűtőt érdemes még a házon kívül rögzíteni az alaplapra, az EPS csatlakozót pedig még a végleges csavarozás előtt csatlakoztatni, így különösebb dolgunk már nem lesz az alaplap felső részével.


[+]

A rengeteg, nagyméretű kábelcsatornának hála a vezetékek ízléses elrendezése is könnyű feladat volt, de a tápegység beszerelése és kábelezése sem ment még ilyen könnyen. A hátsó ajtó mögött még egy fix kábelezésű tápegység madzagjainak is rengeteg hely marad, és ha sikerül visszacsuknunk ezt az ajtót, biztosak lehetünk benne, hogy az alaplap is gond nélkül a helyére megy majd.

[+]

Pozitívum továbbá az a rengeteg SSD-hely is, ami rendelkezésünkre áll, különösen azok, amelyek a tápegység ajtajához közel helyezkedik el, hiszen így a hozzá tartozó táp- és SATA-kábelből csak a csatlakozó látszik, maguk a vezetékek szépen rejtve maradnak – bár ez csak a mi lelkivilágunkat nyugtatja meg, az oldallap felszerelése után ebből nyilván semmi nem látszik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés