Hirdetés

Viszlát tél, helló akciók!

Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Ebben a hónapban a monitorok kerültek fel a PCX akciós termékei közé, mégpedig elsősorban olyan modellek, amelyek a játékosokat veszik célba, és 144 Hz-es maximális frissítési frekvenciát kínálnak. A sorban a legkedvezőbb ára a Gaba GL-2701FHD kijelzőnek van, amely három év garanciával 58 000 forintért vihető haza.


[+]

A Gaba esetében a terméknév igencsak beszédes, hiszen kiderül belőle, hogy egy 27 hüvelykes, Full HD felbontású eszközről van szó – ami viszont nem látszik rajta, mármint az említett 144 Hz-es maximális frissítésen túl, hogy egyébként 250 cd/m² maximális fénysűrűségre számíthatunk, a gyárilag magadott kontrasztarány 3000:1, és nemcsak DisplayPort és HDMI, de a régi számítógépekhez még D-Sub bemenet is került rá. A kedvező árhoz persze hozzátartozik, hogy filigrán állványa magasságában nem állítható, nincs hangszóró és USB hub sem, a FreeSync technológiát azonban támogatja.


[+]

A következő ajánlat az AOC C24G1, melyért 60 000 forintot kérnek, szintén három év garanciával. Ez csak 24 hüvelykes, és VA panelre épül, amely Full HD felbontást és 250 cd/m² maximális fénysűrűséget kínál. Az 1500 mm-es sugárban hajlított készülék FreeSync-kompatibilis, dizájnja határozottan „gémeres”, és D-Sub, HDMI, illetve DisplayPort bemenet is került rá. A hangszóró és az USB hub lemaradt a listáról, van viszont 3,5 mm-es fülhallgató-kimenet rajta.


[+]

Kicsit drágább csak az Acer KG241-es monitora, amely 24 hüvelykes, Full HD felbontású TN panelt használ, és 350 cd/m² maximális fénysűrűséget nyújt, mindezt öt év garanciával, 65 000 forintért. A FreeSync-kompatibilitás itt is adott, a D-Sub helyett viszont – a HDMI és a DisplayPort mellett – DVI bemenetet kapunk. Állványa nem kínál sok állítási lehetőséget, csak dönteni lehet, viszont került bele 2 x 2 wattos hangrendszer.


[+]

A nagyobb képméretek kedvelőinek ajánlható a 27 hüvelykes, QHD felbontású Gaba GL-2702QHD kijelző, amely három éves garanciával 66 000 forintért vásárolható meg. Ez a termék TN panelt használ, van benne hangszóró, került a hátoldalára DVI, DisplayPort és HDMI bemenet is, fénysűrűsége pedig 350 cd/m² is lehet. Az USB hub, illetve a széleskörű állíthatóságot kínáló állvány lemaradt a listáról.


[+]

Nem hiányoznak viszont ezek az ASUS ROG Strix XG32VQ-ról, igaz, ez a három év garanciával rendelkező készülék az árát tekintve is más ligában játszik, hiszen 194 000 forintot kérnek érte. Ezért cserébe viszont 32 hüvelykes képátlót kapunk QHD felbontással, egy 1800 mm sugarú íven hajlított VA panelnek köszönhetően. Ez 300 cd/m² maximális fénysűrűséget kínál, a bemeneti oldalon pedig HDMI, DisplayPort és mini DisplayPort sorakozik. Az extrák listája is teljes: USB hub és hangszórók mellett ott a magasságában is állítható állvány, amelynek alján természetesen világít a szériánál megszokott, ROG logót asztalra vetítő fény.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

 • Elszórt ajánlatok

  Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

 • Ajánlatok, már nyári időszámítás szerint

  A hónap első hardverajánlójába monitorok, processzorok és gamer termékek kerültek.

Előzmények

Hirdetés