Hardvercsokor, játékosoknak is

Ajánlónkban a beviteli eszközök és hűtők mellett a monitorok is szép számmal képviseltetik magukat.

Routerek és audioeszközök


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Eheti ajánlatunkat néhány hálózati eszközzel kezdjük, egészen pontosan két Asus routert emelnénk ki a Foramax Computers kínálatából. Az RT-AC65P és RT-AC85P külsejüket tekintve megegyeznek, nevükből adódóan pedig támogatják a 802.11ac szabványt, ám míg előbbi összesen legfeljebb 1750, addig utóbbi 2400 Mbps adatátviteli sebességre képes 2,4, illetve 5 GHz-es frekvenciákat alkalmazva.


[+]

Mindkét eszköz három külső antennával lett felszerelve, hátoldalukon pedig az USB 3.1 porton kívül összesen 5 darab, gigabites sebességre képes RJ-45 csatlakozó sorakozik. A routerek vezérlésére az ASUSWRT névre keresztelt, böngészőalapú kezelőfelületet használhatjuk, mely egyszerű konfigurálhatóságával és különböző, szülői felügyeletet elősegítő funkcióival gondoskodik a felhasználók elégedettségéről. Az RT-AC65P és RT-AC85P router 3 év garanciával 31 990, illetve 54 990 forintért vihető haza.


[+]

Átnyargalva az audioszközök világába, a Fury Skyray 5000 forintért nem csak hanggal töltheti meg számítógépünk környezetét, de jópofa külsejével kicsit fel is dobja annak egyhangúságát. A 70 x 70 x 155 milliméteres hangszórópár 130 és 18 000 Hz közötti tartományban képes a hangot megszólaltatni, előlapján pedig kék fényforrásokat is találunk, melyek a gyártó ököl formájú logóját világítják meg. A világításhoz a jack mellett egy USB kábelt is szükséges csatlakoztatni, ezen keresztül kap ugyanis az eszköz energiát a fényforrások életre keltéséhez.


[+]

Egy hangszórónál jóval közelebb hozza fülünkhöz az audiojeleket a Cooler Master MH751 és MH752 fejhallgatóduó, melyek 40 milliméteres, neodímium mágnesen alapuló hangszórók köré épülnek, ám míg előbbi egy standard kétcsatornás gamer fejhallgató, addig utóbbi képes a 7.1-es hangzás szimulálására is. Ez főleg a dobozban található külső USB hangkártya érdeme, amit természetesen nem kötelező használnunk, így ha mobil eszközzel szeretnénk használni a fejhallgatót, a hangkártyát lecsatlakoztatva ezt is megtehetjük.


[+]

A külső hangvezérlőt leszámítva a két modell teljesen megegyezik, az acélból, műbőrből és műanyagból készült fejhallgatók levehető mikrofonnal lettek ellátva, a kábelen pedig több vezérlőgombot is találunk, mint például a hangerőszabályzó vagy a mikrofont elnémító kapcsoló. A virtuális térhangzással operáló MH752 25 950, az azt nélkülöző MH751 pedig 20 590 forintért vásárolható meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Ajánlatok a farsangi időszakra

  Lassan búcsúzik a tél, érkezik a tavasz, ennek örömére számos hardvert olcsóbban vásárolhatunk meg.

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

Előzmények

Hirdetés