Hirdetés

Ajánlatok a farsangi időszakra

Lassan búcsúzik a tél, érkezik a tavasz, ennek örömére számos hardvert olcsóbban vásárolhatunk meg.

Grafikus kártyák


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Sajnos nincs mese, egy felsőkategóriás grafikus kártya elég drága mulatság jelenleg, így minden árengedménynek örülni kell. A PCX.hu-nál a héten több komponens is akciós, közöttük jó pár, az NVIDIA RTX 2070 és 2060 GPU-jára épülő VGA is. A listában az első helyen mindjárt itt a Manli Twin szériás 2070-es eszköze, amely most 155 000 forintért vásárolható meg három év garanciával, 8 GB GDDR6 memóriával és nevéből is kitalálható módon két darab, 80 mm-es ventilátorra épülő hűtéssel.


[+]

A tulajdonképpen alapszintű 2070-es kártyán a GPU 1410 MHz-es alap- és 1620 MHz-es Boost órajelet kapott, míg a RAM a standard 1750 MHz-es frekvenciával üzemel. Tápellátást tekintve egyetlen darab 8 tűs PCIe konnektor elegendő a meghajtáshoz, kimenetként pedig nemcsak egy HDMI és három DisplayPort, de egy DVI-D kivezetés is helyet kapott rajta – az utóbbi egyre inkább ritkaságszámba megy. Viszonylag kisméretű, 227 x 128 x 42 mm-es egységről van szó, amely így csak két helyet foglal, tehát akár kisebb házakban is könnyen találunk neki helyet.


[+]

Az RTX 2060-as kategóriában is van a Manlinak igen olcsó ajánlata, rögtön kettő is: az alapszintű, blower ventilátorral ellátott modell 110 000 forintba kerül, és 6 GB GDDR6 memóriával rendelkezik. Órajelek tekintetében nem számíthatunk különlegességekre: 1365 MHz az alap és 1680 MHz a boost frekvencia. Tápellátásra itt is egy 8 tűs konnektor szolgál, kimenetből pedig három DisplayPort és egy HDMI között választhatunk. Vásárlásakor arra figyeljünk csak oda, hogy viszonylag hosszú, 28 cm-es VGA-ról van szó – amennyiben nincs ennyi helyünk, akkor ott a Manli Gallardo verzió a maga 112 000 forintos árával, mely csak 22,5 cm-es.


[+]

Ez a grafikus kártya egyébként nagyon hasonlít az előző, 2070-es GPU-val szereltre, hiszen itt is kétventilátoros hűtést találunk, de 90 mm-es légkavarókkal. A GPU enyhe tuningon is átesett, a boost órajelet 1770 MHz-re emelték. Ettől még a tápellátás maradhatott a régi, azaz elég egyetlen 8 tűs PCIe konnektor, és a dupla foglalatos egységen egy sorban három DisplayPort és egy HDMI kivezetésnek maradt hely. Kisebb testvérével együtt a Gallardo is 3 év garanciával rendelkezik.


[+]

Ugyanennyit kapunk az Asus Phoenix sorozatba tartozó, egy darab ventilátorral szerelt RTX 2060-as kártyájával, melynek ára 125 000 forint. A nem OC szériás, tehát csak enyhén húzott (OC módban a boost órajel 1710 MHz) VGA legfontosabb jellemzője, hogy igen rövid, a teljes egység 177 x 121 x 39 mm-es, kapunk viszont egész sokféle csatlakozót, a két DisplayPort és egy HDMI mellett még egy DVI is rendelkezésre áll.


[+]

Végül, de nem utolsósorban a komolyabb tuningra vágyóknak ott az MSI Gaming Z szériás, 137 000 forintos RTX 2060-as kártyája, Twin Frozr hűtéssel, 1830 MHz-es boost órajellel, némi RGB-vel, három DisplayPorttal és egy HDMI-vel. Ez a kártya egyébként 247 x 129 x 52 mm-es, tehát nem is extrém méretű, és tápellátásként is elég neki egyetlen 8 tűs PCIe konnektor.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

Előzmények

Hirdetés