Viszlát tél, helló akciók!

Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

Hirdetés

Autós kütyük és egy PC

Autóba passzoló kiegészítőket ajánl a hétre a Mobil Digital: itt van például a 35 000 forintos Navitel R1000 menetrögzítő kamera, amely meglepő dizájnnal bír. 60 fokban körbeforgatható feje lehetővé teszi, hogy bármilyen irányba, akár az utastér felé is beállíthassuk.


[+]

Maga a kameraegység 165 fokos látószöggel rendelkezik, és Full HD felbontás mellett 30 fps sebességgel dolgozik, tehát tényleg elfogadható minőséget produkál. A felvételek microSD kártyára kerülnek, és ezeket GPS vevőjének segítségével idő- és lokációbélyeggel is el tudja látni. Felszereltségéhez tartozik még gyorsulásmérő (balesetek, hirtelen manőverek meghatározásánál hasznos), illetve Wi-Fi adapter is, mely lehetővé teszi a felvételek megosztását és a készülék beállítását is mobiltelefonról.


[+]

Az autós kamerát ötvözi navigációval a 40 000 forintos Navitel RE900. Ennek fő alkotóeleme egy 5”-es, 1280x720 pixeles színes kijelző, melyen a térképek és a kezelőfelület is megjelenik. Navigációs szoftverként a gyártó Navitel Navigator programját kapjuk, 47 országot lefedő, bővíthető térképpel, traffipax-adatbázissal. A készülék 16 GB belső memóriával rendelkezik, ezt microSD-vel tudjuk kiegészíteni, az extrák között pedig FM transzmitter (autórádiós kihangosításhoz), WLAN, 3G és gyorsulásmérő is megtalálható. De a legfontosabb extra persze a kamerás egység, amely 140 fokos látószöggel és Full HD felbontással dolgozik.


[+]

Android alapú táblagép és navigációs eszköz is egyben a 7”-es, 1280x800 pixeles kijelzővel rendelkező Navitel T757, mely körülbelül 50 000 forintba kerül. A navigációs rész egy androidos eszköznél persze nem különlegesség, itt az extrát a gyártó offline is használható Navitel Navigator szoftvere jelenti, előre telepített Európa térképpel és traffipax-adatbázissal. A tablet többi része egy alapszintű, WLAN-nal, mobilnettel és Bluetooth adapterrel felszerelt modell, ami MTK8735W lapkakészlettel, 2 GB RAM-mal és 16 GB, bővíthető háttértárral rendelkezik.

Számítógép játékosoknak

A Foramax már megismert, Esport névre hallgató gamer PC-szériájának csúcsmodellje a 669 900 forintos Gen8 V4, mely borsos áráért cserébe elejétől végéig komoly alkatrészekkel szerelt.


[+]

A három év garanciával rendelkező gép alapját egy FSP HydroG 850 wattos tápegység adja, mely egy ASUS ROG Strix B360-G Gaming alaplapból, Intel Core i7-8700 processzorból, 16 GB DDR4 memóriából és ASUS ROG Strix RTX2080 OC grafikus kártyából álló rendszert hajt meg. A háttértár szerepét egy 1 TB-os Samsung 970 EVO SSD és egy 3 TB-os Toshiba SATA merevlemez tölti be, az egész egység pedig egy DeepCool E-Shield számítógépházba került.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

 • Elszórt ajánlatok

  Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

 • Ajánlatok, már nyári időszámítás szerint

  A hónap első hardverajánlójába monitorok, processzorok és gamer termékek kerültek.

Előzmények

Hirdetés