2019. augusztus 22., csütörtök

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Viszlát tél, helló akciók!

Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

Hirdetés

Rajztáblák

Az Oázis Computer a Wacom Intuos táblagépeket akciózza a héten, így például 23 900 forintért vihetjük haza a 2018-as Intuos S modellt, mely USB-vel csatlakozik a számítógéphez, és 4096 nyomásszintet megkülönböztetni képes tollat mellékelnek hozzá. Az aktív rajzterület mérete 152 x 92 mm, az árban pedig három póthegy is benne van.


[+]


[+]

Ha az USB kapcsolat valamiért nem felelne meg nekünk, például mert noteszgépünk nagyon korlátozott mennyiségű porttal rendelkezik, akkor 29 900 forintért lehet a miénk az Intuos S Blueooth-os verziója, mely csak ebben az egy tulajdonságában tér el az előzőleg említett modelltől.


[+]

Nagyobb méretű, 216 x 135 mm-es rajzfelületet kínál az 59 900 forintos Intuos M, mely USB és Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, és ugyanúgy 4096 nyomásszintet tud megkülönböztetni, mint kisebb testvérei, illetve programozható gyorsgombjainak a száma is azonos, négy darab van belőlük.


[+]

Szintén 59 900 forintba kerül a professzionálisabb szolgáltatásokat kínáló Intuos Pro S, mely USB-s és vezeték nélküli csatlakozóval, 8 gyorsgombbal, programozható Radial menüvel, tolltartó állvánnyal és tíz csereheggyel érkezik.

Wombath

Hirdetés

Azóta történt

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

 • Elszórt ajánlatok

  Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

 • Ajánlatok, már nyári időszámítás szerint

  A hónap első hardverajánlójába monitorok, processzorok és gamer termékek kerültek.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.