Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
Djsaba #12265 üzenetére
ugyebár nekem 1.19 stock rom (rooted) van. megint csinálja hogy nem lehet felvenni, jó vicc de kezdem unni. recoveryből dalvik és cache töröltem de igy is néha (user wipe nem volt idegem hozzá).
nincs más választásunk mint másik rom? légyszíves javasolnátok olyan egyéb romot ami üzembiztos stabil, nem kell fulltuning cucc... akkor ugy látom nincs más mint romcsere. kéremszépen az ajánlott rom ismert "sajátosságait", megszokásigényes "nyavalyáit" is megemlítenétek.. hogy rákészüljek... nagyon köszi.
megköszönném ha megtalálnám azt a custom romot, amire ha már így rákényszerülök a gyáriról váltani, el lehetnék. egyéb custom romos felhasználók között senkinek sem jelentkezett még a felvehetetlen hívás fenomén? remélem nem és jó csapáson vagyok.
-
trouble
senior tag
válasz
Aethelstone #12288 üzenetére
A h119 tud magyarul? Hol találom meg, köszi !?
-
Aske
aktív tag
Sziasztok fiúk,
na egy éves lett a V5-öm. Kijelző fényesedés nekem is megvan, ennek ellenére elégedett vagyok a telefonnal.
Ami viszont zavar: nem működik rendesen a telefon, ill. nem tudok több alkalmazást telepíteni, mert betelt a belső 2 gigás tárhely.
Kérdés, hogy lehetne a belső SD 4 gigájából mondjuk kettőt átadni belső memóriának?
A rendszer az MoKee20141210
Köszönöm!
szerk. Az SD-re áthelyezést már megcsináltam minden alkalmazásnál, de a legtöbb esetben csak minimális adatmennyiséget tett át.
-
ReFleXx
addikt
válasz
KurtCobain #12280 üzenetére
Köszi, viszont ezzel sem akar menni, felraktam a rootcloackot meg ezt. a RootCloackhoz hozza adtam a tvgo-t + reboot.
-
warezandspam
csendes tag
-
jancsi20
csendes tag
válasz
Aethelstone #12283 üzenetére
A nagyon olcsó az mit takarna? Vagy esetleg akkor már más teló nem?
Ezek a Xiaomik nagyon felkapottak, bár olvastam itt a fórumon, hogy nem is annyira nagy valamik! -
HPAA
őstag
válasz
Aethelstone #12285 üzenetére
ez sem törvényszerű
mióta melóban a flottás telenorhoz csaptak netet is ,kb fél éve, azóta használok ilyesmit
szintén átméretezett 2/4 es utolsó CM rommal , de nekem még nem tünt fel ilyesmi -
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #12285 üzenetére
Illetve úgy köhög, hogy alkalmanként csak reboot után hajlandó csatlakozni. Akkor viszont már stabil.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Aethelstone #12283 üzenetére
Erősen vicces lenne, ha 1GB ram nem lenne elég akármelyik androidnak.
A szűk keresztmetszet az a háttértár, de a cm-et át lehet kapcsolni, hogy legalább a telepítéskor az SD-re rakja a cuccot a belső helyett, így a probléma megoldva.
Egyébként a CM romok alatt a mobilnet el-el tünedezik...
jancsi20: nagyon kevés olyan teló van, amire "hivatalos CM" rom létezik, eddig csak olyan telóm volt, amire unof. cm romok jöttek ki.
-
jancsi20
csendes tag
válasz
Aethelstone #12279 üzenetére
Néha lefagy az egész teló!
Jobbat akarok, újításokat! Gondolom azért vannak!. Azért kérdeztem! -
Aethelstone
addikt
Nah én nem tökölök tvgo-val a ZTE-n. Lapin megy, tableten megy, 2 tv-n megy. Akinek ez nem elég...
-
KurtCobain
őstag
válasz
ReFleXx #12275 üzenetére
TVGO 1.0.12
Szignózott, vagyis nem akarja majd magát frissítettni playen. -
jancsi20
csendes tag
Sziasztok!
Már lassan egy éve van meg a telefonom! (1/4gb)
Nem frissítgettem semmit. Amikor megvettem már rajta volt a magyar rom! 4.4.2-es.Melyik a legfrissebb rom a telefonra, amit érdemes felrakni?
Melyik a legstabilabb?----
Az egyik ismerősöm azt mondja, hogy, ha nem a Cyanogenmod csapat készíti a romot, hanem más vagyis UnOfficial akkor nem érdemes próbálkozni, mert nem jó romok!
Ez igaz?
Miért nem készítenek hozzá hivatalosan a Cyanogenmod fejlesztői?----
Néha kevés az 1 Gb rom érdemes megvenni a 2 gb-os verziót vagy már más telefont vegyek?
Ha igen akkor milyet? Tudom nem ide tartozik, de szeretnék tisztán látni!
Sokan lenézik a telefonom, de nekem bőven jó! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Aethelstone #12273 üzenetére
Azt lehet benne nézni fizetés nélkül? Én nem találtam ilyet. Mert ha igen, akkor kipróbálom.
-
ReFleXx
addikt
válasz
KurtCobain #12272 üzenetére
At tudod dobni nekem valahogy azt az apk-t?
-
Aethelstone
addikt
válasz
KurtCobain #12272 üzenetére
Hmm...ok. Kipróbálom, köszi.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Aethelstone #12270 üzenetére
1.0.12-es apk kell, meg xposed + rootcloak. Működik simán és mokee-n is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Aethelstone #12270 üzenetére
A 1105-ös CM-en megy. Csak nem találtam benne semmi ingyenesen elindítható videót. No meg mikor megláttam a Hajdu Pétert benne a frizbivel, akkor gyorsan töröltem a francba.
-
Aethelstone
addikt
Egyébként próbált már valaki tv go alkalmazást futtatni bármelyik romon?
-
roti86
őstag
válasz
Aethelstone #12266 üzenetére
Ja, szépen, érdemes a changelogot megnézni mi változott, mert nem biztos h érdemes frissíteni. Nekem a Mokee nem jött be: kevesebb akkuidő mint a CM12.1 (mukin minden háttérben futó appnál jelen van a *alarm* nevezetű wakelock, ami CM12.1-nél nincs) és nem akar működni a kijelző felébresztését megakadályozó beállítás sem.
Még mindig a 0930-as CM-et használom, ez vált be a legjobban, nálam nem jelentkezett semmilyen hálózateldobásos hiba és a telefonszámok sem tűnnek el.
-
sbe561
tag
válasz
Aethelstone #12266 üzenetére
Kíváncsiságból megnézem, hátha nem jobb lesz mint a hálózatot eldobáló 0723-as CM12.1
-
Aethelstone
addikt
Ma is jött mokee. 12.27. Szépen tologatják.
-
martin555
aktív tag
-
kispal87
aktív tag
válasz
Aethelstone #12258 üzenetére
Úgy néz ki igen, azóta még nem indult újra.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tobias40 #12259 üzenetére
Neked persze.
Ebből: "Felsorolnátok hogy miben jobb/rosszabb a főzött rom pl. a foxpoppy 1.15 vagy hasonló romokkal szemben?
Vagy csak kíváncsiságból rakjátok fel és tetszik pl. a külleme vagy mi az oka?"nekem az jött le, hogy kíváncsi vagy miért jobb Mokee meg a CM, mint az a 2 éves foxpuppy rom amit használsz. Szólj, ha nem erről van szó.
Ezért kérdeztem, hogy az a rom melyik android alapú. Beállítások / telefonról / android verziója
Valamint az érdekelt még, hogy miként van megoldva az alkalmazások telepítése a playről, lehet-e normális módon a külső SD kártyára telepíteni a belső tárhely helyett, vagy kézzel kell átmozgatni mindegyik áthelyezhető alkalmazást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tobias40 #12256 üzenetére
Android 4.4, vagy újabb? Rákeresve a fórumban nem egyértelmű, írtak 5.0-ás androidot is erre.
A másik kérdés meg arra vonatkozott, hogy lehet-e benne az SD kártyára telepíteni a playből, és egy frissítéskor ott marad-e az SD kártyán a progi, vagy visszakerül a belső tárhelyre. Nem használok túl sok alkalmazást, de ezek sem férnek el a belső tárhelyen. 1/4-es teló.
-
tobias40
veterán
válasz
Aethelstone #12251 üzenetére
Felsorolnátok hogy miben jobb/rosszabb a főzött rom pl. a foxpoppy 1.15 vagy hasonló romokkal szemben?
Vagy csak kíváncsiságból rakjátok fel és tetszik pl. a külleme vagy mi az oka?Lassan 2 éve használom az 1.15-öt és nem találtam benne olyan hibát ami miatt le kellene cserélnem!
2 éve unaz van fent nem kellett még ezt sem újra raknom,pedig van a telón bőven plusz program!(tárcsázó,crhome,szülinappos igo,swype,DS cam,DS download és a többi)Régebbi telefonjaimra főzött romokat tettem de itt nem éreztem azt hogy miért kellene váltanom!
Csak kérdezem,nem "bírálom"azokat akik főzötteket használnak!!
-
kispal87
aktív tag
válasz
Aethelstone #12251 üzenetére
Most CWM-ből nyomtam egy factory resetet, meglátom segít-e.
-
HPAA
őstag
válasz
Aethelstone #12247 üzenetére
és remélem CM...
-
XtremLor
őstag
válasz
Aethelstone #12245 üzenetére
"hivatalosan" Fozott fog jonni az nem kerdes.
-
XtremLor
őstag
válasz
trialboj #12241 üzenetére
CPT.Pirk valaszolt kb azonnal....nem ertem akkor miert kell azt irni hogy senki nem reagalt.
KInai telefonok kozott a v5 eleg jol megtamogatott, igen 4.4 a hivatalos, de mint lathatod visszaolvasva 1-2 oldalt van jo par fozott rom van a Mokee/AMSUser 12.1 mint 1-2kommentel elobb is irtak android 5.1.1
Igen jon a 6. azokat hivatalosan csak az uj telefonok kapjak meg na meg az elozo evi flagship kb csak, a zte egy beugro model ami egyebkent nagyon jol sikerult.
Egy launcher csere meg en se ertem miert gond, gyarit evek ota nem hasznalok egyiken se, nekem a nova jott be. -
trialboj
őstag
válasz
Mercutio_ #12226 üzenetére
Eléggé elszomorító hogy használható segítséget nem nyújt senki, csak oktat.
A telefonnak kicsit több beállítása almenüje és rejtett része van mint amit egy átlag user igényelne. A neten rákeresve sem lettem okosabb, gondoltam hátha itt segítenek.Élnézést hogy raboltam az idődet, de ha mondjuk azt az időt ami alatt nagyon elmésen "válaszoltál" nekem, arra fordítottad volna, hogy a számodra egyszerű kérdéseket megválaszold, akkor mindenki előrébb lett volna. De kit izgat hogy karácsony közeleg, szurkáljuk kicsit egymást, mert az olyan jól megy, és még okosnak is tűnünk tőle.
Szebb napot!
-
kispal87
aktív tag
válasz
Aethelstone #12236 üzenetére
Pont ezzel kapcsolatban van kérdésem.
Belakott 12.08-as romot frissíthetek erre vagy előbb gyaluljam le az egészet?
-
Aethelstone
addikt
Kint van a 12.21-es mokee.
-
blackroy
csendes tag
válasz
Aethelstone #12232 üzenetére
oké, ez az.
kösz
-
Aethelstone
addikt
válasz
weinmaker #12228 üzenetére
Nekem is szívás volt minden 5-ös ROM. Most ezt használom, teljesen rendben van. Igaz, angol, de a morelocale2 csodákra képes
http://www.needrom.com/download/zte-v5-v9180-dual-sim-support/
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Magyar, vagy esetleg olyan forrást tud e valaki nillkin tokhoz, ami 1-2-3 nap alatt megjön, nem kell rá heteket várni? Köszi előre is! -
Aethelstone
addikt
válasz
blackroy #12224 üzenetére
Nos, a google talán nemrég dobta a chrome kapcsán a 4.0-ás droid támogatását. Szerintem nem kell félned. Előbb lesz ócskavas a mobilodból, minthogy a google vagy más fejlesztők beszüntetik a 4.4 támogatást
Egy mai okostelefon átalgos életciklusa 2 év kb. egy felhasználónál, bár nálunk a Samsung Galaxy 3 (nem s3),a mai napig működik
-
Mercutio_
félisten
válasz
trialboj #12222 üzenetére
Még a teló beállításait is lusta voltál végignézni, a háttérkép lapozással mozgatását szeretnéd, de csak, ha nem külön app kell hozzá, de azon aggódsz, hogy talán egyszer majd lesz olyan app (amit a leírtak alapján úgyse telepítenél) ami csak olyan droidon fog futni ami még meg se jelent
-
blackroy
csendes tag
Üdv mesterek!
Jelenleg egy HungoBungo 1.15 van a telefonomon (2/8).
A tárhelyet sikerült átpartícinálni az itt leírtak szerint és most szeretnék Mokee-ra váltani.
2 kérdésem lenne, ami még mindig nem tiszta a fórum több napos olvasása után sem.
Erre rá lehet tolni egy az egyben?
Melyik verziót érdemes most feltenni?Előre is köszönöm a segítséget.
Blackroy
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
trialboj #12222 üzenetére
A téma összefoglalóban nézd meg a linkeket, kb. 5 perc felrakni egy Mokee vagy CM12 romot meg a hozzájuk kellő recoveryt.
Android 5.0 egyébként nem élt sokat egyik telefon esetében sem, az az 5.1 amire gondolsz. Jövő év elején már valszeg lesz Android 6 (7-nél még nem tart a google) rom is a telóra az említett 2 társaságtól
-
trialboj
őstag
Nem igazán olvasom a topikot, ezért lehet már meg lett válaszolva a kérdés, de azért megkérdezem nehogy leselejtezzem a telefont.
Szóval ma olvastam hogy már lassan kint az andorid 7.0.. de nekem még mindig az alap 4.4.2 van fent. Kezdek aggódni hogy lassan túlságosan elavul és nem fog menni rajta 1-1 újabb app.
Erre a telefonra nem jön ki hivatalos update? A kínai márkák azért ennyire olcsók mert semmilyen későbbi frissítést nem kapnak?
Ha kézileg szeretném frissíteni legalább 5.0-ra, arra van lehetőségem? Ez mennyire nehéz?
És egy másik kérdés... Lehet állítani a lenti gombok megnyomásakor a rezgést, és ennek erősségét? samsungnál haptic feedbacknak nevezik ezt...
Egy bónusz a végére, hogy kimaxoljam a hsz-t.
Nincs rá mód hogy beállítsam a telefonon, hogy a képernyő lapozásakor mozogjon a háttér is? Muszáj hozzá külső app? Tudnátok ajánlani olyat ami nem gyilkolja feleslegesen az aksit?Köszönöm
-
HPAA
őstag
válasz
Aethelstone #12219 üzenetére
akkor mégsem
, ez megvan , de decemberi nincs ezekből ?
-
HPAA
őstag
elkabáztam a linkjét ahonnan a friss CM romokat néztem , megszánna valaki gyorsban
-
Aethelstone
addikt
Szerintem készülnek mokee-ék a cm13-ra....eltűntek a releasek és a nightly buildek is....nagy a csönd. Kszáomira már van 6-os droid...
-
Telda
addikt
válasz
KurtCobain #12209 üzenetére
Lehet hülyeség, de szerintem az xposeddel akad össze.
Most utólag ráraktam és megint kifagy a play, ha beírom "ank".
-
Aethelstone
addikt
Nos, lefutott a partícionálás...4/2-őt választottam. Az szerintem bőven jó.
-
Upo
addikt
válasz
Aethelstone #12210 üzenetére
Így van, mikor írta akkor eszembe jutott ez a lehetőség, azért kértem hogy indítsa a partlist.bat-ot.
Valamit próbálok még kitalálni gyári romhoz. -
KurtCobain
őstag
-
Telda
addikt
válasz
KurtCobain #12205 üzenetére
Köszi, kiprbálom.
Nincs valami mini vagy micro verzió ami ilyen pár megás és csak a kötelező dolgok vannak benne? -
Telda
addikt
Hali!
A minap felraktam a 1208 mokee-t, de olyan gondom lenne hogy le szeretnén szedni play-ről az Anki nevü alkamazást, de amint beírom hogy "ank" kifagy a play.
Már csomó mindent végig próbáltam és keresett rendesen, de az "ank" kombinációra kifagy.
Vissza raktam a bevált 0613 blisspop romot (full format, dalvik törlés, stb.) és itt is kifagy.
Ez most mi? -
Upo
addikt
válasz
n@p@lm #12202 üzenetére
Nem csinál logot ahogy néztem. De nem én csináltam, hanem az orosz fazon, én csak a ruszki szövegeket írtam át más nyelvekre.
ADB rendben van? Belépett recoverybe? Milyen recovery van fent? Milyen rom? Kéne hogy legyen rajta parted. Én cm12 alatt csináltam az enyém.
Töltsd le a partlist.bat-ot és indítsd el (rádugott telefonnal), kilistázza a 27 partíciót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest