Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Enemy
aktív tag
A telefon szar.. Én is írtam levelet. Írtam a Facebookon. Írtam e-mail. láttam hogy elolvassák. Láttam hogy többen elolvassák. A telemaxtól szinte minden embernek írtam aki a címlistába benne volt.
A telemax leszarta. Egy sort nem írtak vissza. A Facebook oldalon is felvettem velük a kapcsolatot.. Egy nagy Szar a támogatás amit adnak.
Az külön csak hab a tortán hogy bár van telefonjuk de ba..nak felvenni és bele szólni mert vagy ki vannak okítva hogy nem lehet vagy ennyire idióták dolgoznak ott.
Magyarország szégyene hogy ilyen szerviz van és ekkora márkalefedettség amibe kapaszkodnak.
Számtalan levél és több 100 telefonhívás ellenére sem tudtam velük kapcsolatot teremteni.
ILYEN SZART NE VEGYETEK MERT BÁR GAR VAN RÁ DE CSAK HA ÉRVÉNYESÍTENI TUDOD!
Aktív témák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Dark Souls sorozat
- Tippmix
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Steam Deck
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest