- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonat
senior tag
válasz
kopidoo #5007 üzenetére
nem...
1. a konvertálás után nincs minőségbeli különbség a 4K-s MP4 és az MKV között, meg a 1080p-s MP4 és MKV között (szóval simán mehet 25-30Mbps-os MKV-ba)2. a másik dolog az alapból a 1080p minősége, ami alapból csapnivaló
ja, meg megnéztem most USB-ről a lejátszást, 112Mbps-ig jó, utána már bufferel a TV
-
citkar
addikt
válasz
kopidoo #4970 üzenetére
Ilyen Samsung EVO Plus 3? 7000-t akkor megér nekem, ha nálad ez működik, inkább, mint, hogy kísérletezzek olcsóbb jól működik-e.
-
citkar
addikt
-
StLui
veterán
válasz
kopidoo #4947 üzenetére
amazon.de eléri az áfa szabályokban meghatározott kereskedelmi értéket (ha valóban tőlük vásárolsz, nem csak a felületükön valakitől) és ezért nekik kötelező magyar áfát megfizetni. Ha viszont valami kis cégtől, nem tudom esetleg van e náluk is magánszemély is, vásárolsz, de ugyanúgy az ő felületükön akkor valószínű marad a 19-es áfa. Ez akkor derül ki ha kosárba rakod, és beállítod a magyar szállítási címet
-
duni84
aktív tag
válasz
kopidoo #4942 üzenetére
folyamatos súgás, mint amikor beszakad a membrán. (elég nagy szélben volt kint mindkettő tok nélkül, szóval akár be is nyomódhatott). nem találtam hozzá akkor csere mikrofont, amit rá is tudnék forrasztani (eléggé bennszülött mindkettőn), ezért inkább visszaküldtem az eladóknak (gearbest és amazon.de), akik szintén nem tudták javítani és visszaadták az árait, amiből vettem helyettük újat.
kerestem, de sajnos már nincs felvételem a "sistergő hangról" -
Mariann294
őstag
válasz
kopidoo #4937 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a linket én is, meg hogy szóltál hogy van ilyen akció!
Nagyon elgondolkoztam hogy leváltom az első generációs Yi kamerámat.
Viszont képminőségben és hangfelvételben is sokkal jobbnak tűnik a 4K+-os verzió.
Valaki erősitsen meg, mert ahány videó annyiféle kép és hang minőség.Jelenleg úgy döntöttem hogy inkább várok a plusszos verzióra hogy akciós legyen. De szóljatok ha rosszul teszem..
Az akkuidő úgy tudom nagyjából megegyezik. Már mint a 4k és a 4k+-nál.
-
Criminal017
őstag
válasz
kopidoo #4387 üzenetére
Igen, a "recsegés" így megszűnik, sőt megoldást is találtam rá, kicsit árnyékolni kellett az antennán.
Viszont arra furcsa sípolós hangra nem találtam semmit, szerintem az a kamera hibája, mindegyik ilyen lehet...
Akkor hallatszik a legjobban, ha benne van a vízálló tokban és szinte csend vagy majdnem csend van. -
alexw801
senior tag
válasz
kopidoo #4314 üzenetére
Az EKEN H8 PLUS nem kiforrott még. Kár, mert jó minőségű képeket és videókat is tud készíteni, ha nem fagy le. De lefagy. Ezen kívül tud őrült melegedéseket is produkálni a táskában, önállóan bekapcsolja talán magát. A wifi távkapcsoló sem stabil működésű. Várunk firmware frissítésre. Addig is szorongatjuk a Banggood-ot, PayPal dispute útján. Egy orosz kollégának szép visszatérítést ígértek.
Az EKEN H8 PRO-val teljesen azonos a kezelés, a menü rendszer. Magyar nyelv van. A firmware csere (SD kártyával) is azonos, gond nélkül végrehajtható.
Az EKEN H8 PRO egy rendezvényen decemberben makacsolta meg magát, néhány szép video fájl felvétele után. Még melegedési jelenség is volt, akkut ki kellett venni. Máig nem tudom, miért.
Most frissítettem a H8 PRO-t, ma kifogástalan minőségben stabilan működött, wifi kapcsolóval. Semmi cicózás.
Jobban szereti a 32 GB FAT32-es kártyát, mint a 64 GB kártyát (ott exFAT a fájlrendszer, ha jól tudom).
Ezekkel összehasonlítva a Yi 4K teljesen stabil, megbízható kamera. Kétszeres az akku ideje, és nem felejti el a beállításokat akku csere esetén (az EKEN mindent elfelejt, még a dátumot is), stabil a BT távkapcsolója.
Hiába, amit fizetsz, azt kapsz: GoPro 4 Black Hero, Yi 4K, EKEN H8 PRO - 500, 250, 125 dollár. -
Daywalker
addikt
válasz
kopidoo #3427 üzenetére
Szerintem felesleges ezen lovagolni. Ez egy akciókamera, ráadásul nem egy 100e forintos, ki nem sz.rja le. Aki művészi videókat akar, az úgysem ezt használja, aki meg leül elemezni a videó minőségét egy akciónál...nos akkor baromi unalmas lehet a felvett téma. Én csináltam 30 és 60 fps mozgó felvételeket is, azért nem volt olyan hű de nagy különbség. Főleg ha még feltolod YT-ra
Statikus téma meg kit érdekel
-
doc
nagyúr
-
Márton
nagyúr
válasz
kopidoo #3178 üzenetére
Igen, de hiába a minimális zajcsökkentés, akkor is van a képen egy "watercolor" effekt.
Legalábbis 1080/60p-ben. Fotóknál meg aztán főleg látszik.
Nem tudom miért ilyen agresszív. Ennyire zajos a szenzor kimenete? De ugyanaz a Sony van benne, mint a Gopro3-ban, úgy tudom. Az meg nem szenved ilyen hibától. -
Robbertho
aktív tag
válasz
kopidoo #3153 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy töltés közben, ha be is van kapcsolva, netán még fel is vesz közben a kamera, eléggé felmelegedhet, a töltést le fogja kapcsolni előbb-utóbb (elalszanak a piros ledek a bekapcsoló gomb körül). Nincs vele semmi baj, ha visszahűlt majd folytatja, ill. érdemes maxra töltött akksival elkezdeni a dolgot, hogy a töltés ne melegítse pluszba a töltés.
-
martin555
aktív tag
-
martin555
aktív tag
válasz
kopidoo #1472 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=NAFIH6Ppa9Y&feature=youtu.be
ez még a standard 1.2.6 nem pimpelt FW-vel egy minta video 1080 / 60 fps-ben, a mikrofont leragasztottam szigszalaggal de igy is van menetzaj. ami nekem furcsa és várom a "LOCK"-olási lehetőséget az a fehéregyensúly, vagy csak napellenzőt kellett volna rakjak a maerára. mutatok másik minta videót ahol másodpercenként ujraszámolja és tök elrontja a white balance-ot.
-
Freezee
senior tag
1920x1080
15032 kb/s adatsebesség
15161 kb/s teljes bitsebesség
48 képkocka sebességaz adatok alapján nem tűnik rossznak de valahogy amit csinálok egy huawei mate 7-el ezerszer jobb. pedig az csak 720p és 13000 az adatsebesség. nem értem.
amiket beraktatok videókat lényegesen jobbak mint az enyéim. holnap rakok fel videót kíváncsi vagyok szerintetek milyen. ti milyen beállításokat használtok?
-
Kh@oSz
aktív tag
Sajnos nincs micro hdmi-m, így nem tudtam élőképpel beállítani, telefonon keresztül meg sztem nem látszódik olyan jól.
Így maradt a tekerem, tesztelem beállítás(#515) Djuree:
Egy youtube video alapján fogtam neki. Lefeszegettem az előlapot, utána bejelöltem a lencse eredeti állását és kisollóval lecsipkedtem a lencsét rögzítő ragasztópöttyöket. Ezután már lehet forgatni a lencsét és ezzel állítani a fókuszt. Óramutatóval megegyező irányba kb 2-3 mm-et fordítva éless lett a végtelen. Előtte kb 30-40 cm-es tárgyávolságnál volt tűéles és utána már lágyult a kép.
Majd mutatok előtte utána képet ha kicsit jobb idő lesz és tudom tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest