- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
trance89 #3957 üzenetére
Sziasztok,
Tegnap megjött az AX1800-as. Bekötöttem, és bár működik, de gyanúsan szinte "semmit" nem kellett csinálnom, semmit nem kellett beállítanom, így inkább rákérdezek, hogyan is kellene ezt jól csinálni. Nem vagyok hozzáértő (sajnos).
Itt az alaprajz, a pirossal jelölt helyre kerül a router. A bekötés: a Vodafone Connect box LAN portjáról egy kábel megy a Xiaomi WAN portjába. Ennyi. Ezután a telefonon megjelent a 2 wifi hálózat (2,4GHz és 5GHz). Ezekre rányomva kiírta, hogy hálózatot észlelt, meg valami automatikus (?) DHCP szöveg, ezt jóváhagyva kellett megadni egy wifi jelszót, és onnantól működik. Nem vitt semmiféle konfig felületre. Így most van 4 wifi hálózat (2 Xiaomi és 2 Connect box).
Az én felhasználásom a következő lenne: a Connect box nem kell, hogy adjon wifin, felesleges. Viszont a LAN portjainak aktívaknak kell maradnia, mivel van rajta egy switch az IP kameráknak, illetve a PC is oda van kötve. Ez esetben állítsam át modem módra, vagy maradjon router mód, de kapcsoljam ki a wifit mindkét frekvencián?A másik, hogy most akkor hova is kell kötni a kábelt a Xiaomi-n? Én automatikusan a WAN portba kötöttem, de most eszembe jutott ez: itt meg azt írja, hogy LAN portba kell. Legalábbis, ha automatikusan nem ismerte fel az eszköz a helyét a hálózaton. De szerintem felismerte, mert működik. Teljesen összezavarodtam, hogy akkor hogy kellene...
Segítene valaki? Előre is köszi
-
st6969
őstag
válasz
trance89 #3957 üzenetére
3db mobil lógna rajta, amin leginkább böngésző, facebook, ritkán youtube megy. Szerintem a legdurvább felhasználás itthon a Netflix
Na meg van 6db okoseszköz (dugaljak és relék). Vezetékkel pedig egy TV és egy Xbox.
Ami egyéb, az továbbra is a Connect box-ra fog kapcsolódni vezetékkel (1PC és 2 IP kamera).Ez viszont érdekelne: "fekete álló változat" Tudsz egy linket küldeni? Álló változatot jobban el tudnék helyezni. Főleg ezért került képbe a 3600-as is amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged