- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
trance89 #3957 üzenetére
Sziasztok,
Tegnap megjött az AX1800-as. Bekötöttem, és bár működik, de gyanúsan szinte "semmit" nem kellett csinálnom, semmit nem kellett beállítanom, így inkább rákérdezek, hogyan is kellene ezt jól csinálni. Nem vagyok hozzáértő (sajnos).
Itt az alaprajz, a pirossal jelölt helyre kerül a router. A bekötés: a Vodafone Connect box LAN portjáról egy kábel megy a Xiaomi WAN portjába. Ennyi. Ezután a telefonon megjelent a 2 wifi hálózat (2,4GHz és 5GHz). Ezekre rányomva kiírta, hogy hálózatot észlelt, meg valami automatikus (?) DHCP szöveg, ezt jóváhagyva kellett megadni egy wifi jelszót, és onnantól működik. Nem vitt semmiféle konfig felületre. Így most van 4 wifi hálózat (2 Xiaomi és 2 Connect box).
Az én felhasználásom a következő lenne: a Connect box nem kell, hogy adjon wifin, felesleges. Viszont a LAN portjainak aktívaknak kell maradnia, mivel van rajta egy switch az IP kameráknak, illetve a PC is oda van kötve. Ez esetben állítsam át modem módra, vagy maradjon router mód, de kapcsoljam ki a wifit mindkét frekvencián?A másik, hogy most akkor hova is kell kötni a kábelt a Xiaomi-n? Én automatikusan a WAN portba kötöttem, de most eszembe jutott ez: itt meg azt írja, hogy LAN portba kell. Legalábbis, ha automatikusan nem ismerte fel az eszköz a helyét a hálózaton. De szerintem felismerte, mert működik. Teljesen összezavarodtam, hogy akkor hogy kellene...
Segítene valaki? Előre is köszi
-
st6969
őstag
válasz
trance89 #3957 üzenetére
3db mobil lógna rajta, amin leginkább böngésző, facebook, ritkán youtube megy. Szerintem a legdurvább felhasználás itthon a Netflix
Na meg van 6db okoseszköz (dugaljak és relék). Vezetékkel pedig egy TV és egy Xbox.
Ami egyéb, az továbbra is a Connect box-ra fog kapcsolódni vezetékkel (1PC és 2 IP kamera).Ez viszont érdekelne: "fekete álló változat" Tudsz egy linket küldeni? Álló változatot jobban el tudnék helyezni. Főleg ezért került képbe a 3600-as is amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest