Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Fujifilm X
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Szia!
Köszi,
teljesen igazad van, annak semmi értelme nincs, hogy a tapasztaltabbak elmondják, hogy mit hogy csináljak szájbarágósan, ezt nem is vártam el.
Igen, az újrakezdés legetősége mindig ott van... Most még nem fogom újrakezdeni, mert így legalább van benne kihívás, megnézem, hogy beválik e taktikám, hogy most rámegyek ezerrel a műholdak fejlesztésére és remélem, hogy több ország nem távozik a tanácsból.
Azért jó ez a játék, mert sokkal több van benne szerintem, mint amennyi elsőre látszik, nagyon kell benne gondolkozni, ez nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
teljesen igazad van, annak semmi értelme nincs, hogy a tapasztaltabbak elmondják, hogy mit hogy csináljak szájbarágósan, ezt nem is vártam el.