Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • godzsy2

    senior tag

    válasz oriic #35587 üzenetére

    Volt már itt róla szó, hogy a support azt mondta, ők regisztrálják be a külön dobozban vásárolt kontrollert, mert kevesebb (vagy több) számból áll a szériaszáma. Állítólag kell számla hozzá.

    De majd pár hónap múlva megmondom, mert nekem is vissza kell küldeni egy ilyet. :) Csak még várok vele, mert nincs vészes baja.

    Más:
    A ScuffOne-omban sikerült kicserélni a 3D analog stick-et forrasztással, elsőre műxik meg minden, bár balra nem olyan érzékeny, mint jobbra. Nagyon nehezen vehető észre, de az FPS játékoknál érzem, hogy jobbra könnyebben befordul a sarkon a karakterem. Ezeken az érzékelőkön nincs valami potméter, amit csavarhúzóval lehet tekergetni az érzékenységén vagy rendeljek még pár darabot, hátha az egyik jó lesz?

    Amúgy a forrasztás pikk-pakk megvan, ha ért hozzá az illető, a kollégám hamar kicserélte a megfelelő műszerekkel. Nekem tovább tartott szétszedni a joy-t olyan állapotra, hogy hozzá lehessen férni, mint neki kiforrasztani és az újat belerakni. A rezgőmotort is kiszedettem vele, így könnyebb lett a kontroller. De mi köcsögség már a ScuffGaming részéről, hogy ha velük akarod kiszedetni a rezgőmotorokat azért felszámolnak 10 USD felárat, közbe meg csak annyi az egész, hogy a forrasztópákát odatartod és "putty" már le is esett. Jó kis órabér egy félperces műveletért. :)

    Szerk: Közbe megtaláltam Mankó fórumtárs posztját a külön kontroller garancia ügyében. hsz by Mankó

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák