Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crytek

    veterán

    válasz bigdady #215444 üzenetére

    Nem ,multizni 300ft-ért is lehet ha éppen annyiba kerül a havi előfizetés.

    Van game pass előfizetés amivel te csak azt a már említett kb 200 játékot fogod elérni.
    És van a MS Live GOLD előfizetés ami pedig ahhoz kell ,hogy multizni tudjál. Ehhez a szolgáltatáshoz a MS ad havi 4 játékot..2 db xbox 360-as játékot (ezeket akkor is játszhatod ha nincs aktív GOLD-od) és 2 db Xbox One-os játékot (ezeket pedig csak akkor tudod játszani ha van aktív GOLD előfizetésed)
    Ezt a kettőt gyúrta össze a MS Game Pass Ultimate-é (GPU) annyival megfejelve ha ilyet veszel akkor tudsz pc-n is játszani az ottani game passos címekkel (pc-n egyelőre kisebb a game kínálat ~100db és mások a játékok mint konzolon)

    Ezért mint sokan írtuk érdemes előbb venni 1-2-3 éves GOLD-ot ami 1évre ~12000ft (nem fontos a ms-tól venni vannak cd kulcsboltok egyéb helyek) majd rávenni a 300ft-os GPU-t mert akkor mivel először használtad a MS átkonvertálja nekem a GOLD-ot GPU-é ..emiatt kegyetlenül megéri a dolog..
    Ha 3 évre veszed ami 36k akkor ez idő alatt akár 200 játékot is végigjátszhatsz 3 db lemezes játék áráért. Ez a game pass folyamatosan frissül és tesznek bele komoly játékot. Főleg majd most mert minden nagy cím szinte 0 day game passba is nyit.

    [ Szerkesztve ]

    Next PC Upgrade: 2022

Új hozzászólás Aktív témák