Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz LoGeN90 #170966 üzenetére

    Kisebbik lányom a konzolgamer, a nagy már nem játszik. Nekünk ~6 éve box van, most karácsonyra kapott ps-t pár exkluzívval, hogy szélesedjen a látóköre. HZD, UC 1,2, Spiderman kész, maradt még két UC rész, meg talán a LoU, illetve most legutóbb vettem pár japán-stílusú rpg-t, kíváncsi vagyok, mit szól hozzá. Amúgy is legalább tudja folytatni a Far Cryokat, amik még nincsenek teljesen kész. Gimis, hatodikas (12 éves, itt 8-9 osztályos a gimi), az összes osztálytársának ps-e van, kivéve azt a pár hátrányos helyzetűt, akit a szülők wii-vel büntetnek, mert ‘a ps nem való ekkora gyereknek’. Arra a kérdésre, hogy miért, az a válasz, hogy mert a sony jobban megcsinálta a rendszert, a boxon minden rossz, és használhatatlan. Ő meg szegény néz bután, hogy wtf. Nyilván nem a gyerekek saját érve, életükben nem láttak még boxot, ezt tutira a szülőktől hallották, akik meg ugye jellemzően 30-40-esek. Mintha fifázni nem lenne olyan mindegy, mert a fiúknál az a slágerjáték, no meg valami lövölde (ahogy elmondja, fortnite, pubg, cod), illetve gta - ugye mind platformfüggetlen. Exkluzívokat senki nem is említette, még a spidermannel is ő a király, hogy már játszott vele. Amikor átjön egy osztálytárs, akkor jellemzően goat sim, humans fall flat, overcooked, esetleg minecraft megy. Legokból már ‘kinőttek’ sajna.

    Szóval jó móka a ps, de mivel nekem a forza teljesen be van kattanva (meg mert mocskosul sok játékot összevásároltam digitálisan), tuti marad a box a nappaliban, ps-ből meg majd néha veszek esetleg egy olcsót, mint most, arra a pár exkluzívra, ami a gyereknek érdekes lehet, jó lesz egy mindenkori ‘slim’.

    Ja, amúgy nekem is fekete dash van ma reggelre, hogy eddig mi volt, nem tudom, az elmúlt 36-48 órában nem volt alkalmam bekapcsolni a gépet. Asszem hosszú hétvége lesz az ms-nél. :D

    Személy szerint, mivel wow-ról jöttem át konzolozni, fel sem veszem, ott sokkal nagyobb volt a junkueság is, meg gyakoribbak a leállások is, szóval ezt most asszem, túlélem.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák