Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz mike1334 #146248 üzenetére

    "Mondták, hogy a közösségi, online játékban látják a jövőt, ami nem pár hétre-hónapra szól, hanem évekre lehet vele tervezni..és máris jön két dlc a SoT-hez. Úgy gondolom ez lesz a játékaik többségével...folyamatosan jönnek majd ki hozzá a tartalmak, újítások, élő közösséget teremtenek.
    Mondjuk ez nekem kevésbé érdekes, én inkább a single player élményre hajtok, de be kell látni, hogy ez a jövő, ettől még sok fejlesztő ad ki sp címeket, van miből válogatni."

    Én is pont ezen gondolkoztam, hogy ez mennyire hidegen hagy. Egyszerűen a játék nekem már nem életforma, csináltam évekig (CS Source, meg WoW), meg közben még ami jött, de mostanában az a legfontosabb egy játéknál, hogy full-kazuár módban is élvezhető legyen. Túl sokszor van olyan, hogy van egy fél órám, leülnék nyomkodni valamit, olyanra viszont már időtlen idők óta nem emlékszem, hogy alkalmam lett volna órákat eltölteni bármilyen játék előtt. Nyilván ez nem a játékpiac hibája, hanem én öregszem, de ennek folyományaként a mostani bemutatóból is érdekesebbnek találtam az indie-címek némelyikét, mint a nagy játékokat. Na jó, a Forza Horizon pont olyan, hogy le lehet ülni, és letolni vele gyorsan egy-két versenyt, amikor fáradtan hazaérve végigdőlök a kanapén, nem véletlenül bírtam eddig is a sorozatot. Az más kérdés, hogy ezzel a tempóval sose fogok a 3. rész végére érni (a felénél vagyok kb). A második is félbemaradt, az elsőt még anno végigcsináltam (olyan 90%-ra, mert a showcase cuccok már akkor sem érték meg a ráfordított gyakorlást, meg energiát). Ilyen Forzathonokra, meg online közösségépítésre viszont abszolút semmi ingerenciám nincs, pedig ez is elindult errefelé...

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák