Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kill_switch

    senior tag

    Több mint 200 óra pubg után, lökök egy kis véleményt, hátha valakinek hasznos lesz.
    Sokat olvastam, hogy csak One X-en érdemes, ez persze nettó f@szság. Mármint olyan szempontból, hogy kinek mi szúrja a szemét. Én S-en játszom és teljesen játszható. Természetesen a "preview" mint olyan, az meg kell, hogy maradjon a fejben és az elvárásokat nem kell az egekbe lökni egyelőre. Igen, előfordulnak droppok, van szerver lagg is, és a játék elején mindig késve töltenek be a textúrák (ez persze nagyban függ attól is, hogy mennyi idő alatt érsz le... ha nyíl egyenesen ugrasz lefelé és az utolsó pillanatban nyílik az ernyő, akkor várni kell kicsit a textúrákra, de nem annyit, hogy ráhúzzuk, hogy emiatt játszhatatlan... viszont, ha messzebbre lövöd be az érkezésed és az ernyőt már fél úton nyitod és békésen suhansz a szélben, akkor általában mire földet érsz, már bent vannak a textúrák). Nekem ami problémám a játékkal, az az, hogy konkrétan kifagy. 2-3 óra játék alatt, minimum 2 meccs kifagy és kidob a dash-be. Na, ez a része tényleg idegesítő, bár már megvan a mozdulat, hogy amint megakad (nem várom meg, hogy kidobjon), azonnal home gomb, játék bezár és újra indít. Ha szerencséd van, vissza tudsz menni a meccsbe, mert nem darálnak szét addig, de ez az end game-ben már esélytelen. Amit viszont észrevettem ezzel kapcsolatban is, az az, hogy egyszer körön kívül fagytam ki, épp kocsival zúztam a kör felé, és mikor visszaléptem, körön belülre dobott vissza a játék. Ezek szerint, nem hagy a játék a kör által meghalni ilyen esetben. Játékosokkal kapcsolatban, valószínűleg nem 1 és nem 2 ember játszik egérrel, mert néha úgy és olyan távolságból kapom a fejeseket (akár futás közben is), hogy azt sem tudom milyen rendezvényen vagyok. Ezzel viszont úgy vagyok, hogy adnak kihívást a játékba (mintha amúgy nem lenne). :P A játék nagyon addiktív, megjelenés óta szinte nem is ment más nálam, kivéve ha couch party volt.
    Kezdő játékosoknak azt javaslom, hogy mindig városba ugorjanak először, mert ha mindig félreeső helyekre ugranak, hogy nyugiba loot-olhassanak, akkor elmehet a kedve a játéktól, mert bár való igaz, hogy jól fel tudod magad szerelni, viszont amint jön valaki és rád szalad, rájössz, hogy loot-olni már tudsz, viszont harcolni még nem és így nem sok értelme lesz a meccseknek. Ugrani kell a tömeggel, és amint normális fegyverhez jutsz, mehet is az agresszív vadászat, hogy kitakarítsd a területet, ahol vagy. A legtöbb ember a loot-olással van olyankor elfoglalva és csőlátással csipegetik fel a cuccokat, így ilyenkor bőven van lehetőség a lövést gyakorolni, illetve a fegyverek viselkedését szokni. Természetesen ettől függetlenül nagyon résen kell lenni, mert nem csak te fogod ezt a módszert alkalmazni.
    Ha belejössz a lövöldözésbe, utána viszont nincs megállás, 10-15 killes körök is bejönnek, és volt már vacsorám 1 vs squad-ba is, ami után azért keményedik az ember bimbója. :D
    Viszont, ami PC-n jó, az itt nem biztos, hogy jó lesz. Én pl kifejezetten kerülöm az 1 lövetű sniper fegyvereket, bármennyire is erősek. A PC-s ismerősök azt mondják az SKS nem jó, nekem boxon viszont kifejezetten ez fekszik a legjobban. Szóval, aki PC-n már játszott vele és boxon is feltétlenül nyomni akarja, az szerintem jobb, ha nem feltétlenül ragaszkodik a PC-s szokásaihoz.
    Egy szónak is száz a vége, a játék játszható S-en is nem csak X-en, ha bejön, erős függőséget okozhat, viszont ezt az early cuccot kihagyhatták volna igazán. Szerintem senki nem halt volna bele, ha kicsit később, de már a full verziót kapjuk. Persze kérdés az, hogy mennyi lesz az a kicsit később, mert annyira nem rohamoznak azért a frissítések.

    Ládákkal kapcsolatban viszont értetlenül állok, mert a drágább (5000+) ládákba, pont ugyan olyan semmilyen sz@r ruhák vannak mint a 700-asba. És persze kategóriákból nem tudsz választani, fokozatosan drágulnak a ládák amiket vehetsz, egymás után.

Új hozzászólás Aktív témák