Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Ilyen házba pakoltam a gépemet.
Gyűlölöm...
Senkinek nem ajánlom.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
félisten
A Brother nyomtatók szimpatikusak.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
villamos
őstag
Nagyon szar szerelni, de a legjobb, hogy a kábelcsatlakozók számára kiképzett nyílások kicsik, pl. az alaplapi tápkábelek abszolút nem férnek el, ki kell vágni a lemezt.
De legalább olcsó...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
-
csendes tag
Sok HP-s vacakolást követően vettem én is Brothert. Azóta semmi gondom. Én is csak ajánlani tudom.
De ez a macos-el nem ápol barátságot mit jelent? nincs meghajtó hozzá? -
Tengri
senior tag
Én is HP után váltottam Brotherre. Nálam is bevált.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
tatu9
tag
Ezen macos dolgon gondolkodtam én is.
Olyan 5 éve van Brother nyomtatóm, macos alatt használom, még usb kábelt sem kellett, wifin keresztül azonnal felismerte, csatlakozott, nem kellett driver sem. Azóta is hiba nélkül megy.
iOS-re is van applikáció, azzal is tökéletesen működik.@bmelos
Én nem tapasztaltam semmilyen toner/dob ellátási problémát, minden van hozzá.“TRUST. PRAY. OBEY”
-
fecke78
senior tag
Nyomtatokból azért a wifi hiányzik , mostani nyomtatom is brother de wifis, ahogy előttem is írták nagyon praktikus dolog
-
ViZion
félisten
+1 a Wifi Brotherre, nekünk is az van. Nem is mai "gyerek", de a toner és a dob fillérekért van, más meg nem megy tönkre.
Eddig egy hátránya volt csak, h mivel régi típus, ehhez pont nincs linux driver (honlapon van, de nem jó...) így a printszerveren másik driverrel kellett használni, na akkor voltak bajok.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Sirus86
tag
Nekem egy tintas van, chip nelkuli. Euro forint alapjan kb 250 Ft egy patron bele, negy kell belole. Neha a szennytartajt ki kell pucolni vattaval, amugy meg megy. Annyi a dolog pikanteriaja, hogy havi egyszer minimum minden szint hasznalni kell, kulonben beall a feje. Haveromnak lazeres van, utangyartott tonerrel megy evek ota, kb az aram tobbe kerul,mint a toner egy oldalas koltsege.
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
-
Sirus86
tag
Annyira jo lenne latni 22-es monitorokat, jo Adobe RGB szinterrel. Nekem pl nem fer be nagyobb es harom monitor kell
-
KureszSör
újonc
Brother nyomtatókkal nekem is nagyon jók a tapasztalataim. Meglepő, de a 2+1 év garanciát jogi személynek is adják, így cégeknek is jár. Na ez más márkákra nagyon nem jellemző!
A nyomtatót imádjuk, eredeti toner sem drága bele, de mi utángyártottal használjuk. -
-
zetor2000
senior tag
2 db 27"es nem jobb, ami mondjuk 4K felbontású?
Ugyanaz a tartalom szerintem elfér rajta, mint egy kisebb fHD-n... Persze ismerni kéne a helyet, meg a felhasználási szokást...
Nálunk ha minden jól megy, melóban lesz 4db 4K... egyszercsak.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Sirus86
tag
válasz zetor2000 #25 üzenetére
Nekem harom kijelzo kell, es Fhd, mert megosztom a kepernyot. Egy konzol, egy Teams egy egy bongeszos/mindenes. Jelenleg lapos 2k kijelzo balra, kozepen 22-es fhd normalis pozicioban, jobbra konzolos 22-es vertikalisan. 2 db 27-es nem fer el. Konzolra meg szeretem a vertikalist, mert tobb konzol kifer. 24-es meg hatareset. Sajnos ennyi helyem van a home-officeban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Pro gen2 47mm eladó
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS + Táska!
- HP Envy 17-cw0000nf - ÚJ 17,3" 4k UHD notebook - Core i7-1355U, 32GB, 1TB, RTX 3050, 400nit
- Eladó egy Onkyo TX-RZ820 AV erősítő
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen