Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz dobobazsy #128214 üzenetére

    Mehetsz egyedül, vagy haverral, vagy random emberkékkel ha nehéz lenne egyedül. A küldi indításakor, a küldit jelző táblánál X, utána Y hosszan és A párosítás. Ilyenkor vagy téged dob egy másik csapatba, vagy hozzád csatlakoznak mások.
    Szinttől függetlenül bárkivel mehetsz, annyi, hogy ha pl te 12-es vagy, akivel mész az meg 30-as, akkor a gépi ellenségek a két szint közötti erősségűek lesznek, ergo könnyen halsz, viszont a csapatban lőtt pontok mindegyikét megkapod te is, meg a többiek is. Erősebb játékos mellett gyorsabb a szint lépés. Nagyobb szint, erősebb fegyverek, páncél. A 30-as szint után a rajtad lévő páncélzat értéke lesz a mérvadó.
    A küldiket bármennyiszer meg lehet csinálni, szint növeléshez jól jönnek a pontok, a dobált cuccokkal meg vagy erősíted a páncélzatod, vagy meg eladod az árusnál - a pénzre később szükség lesz.
    A fő küldik mellett csináljátok a színes 3 szögeket is, amivel a bázis szárnyait erősíthetitek, sok funkció csak akkor válik elérhetővé ha a 3 szárny ki van maxolva!

    Ha éppen fent vagyok, írjatok rám, vagy vegyetek fel barátnak, szívesen segítek! Nick: pszabi75

Új hozzászólás Aktív témák