Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz rdt89 #101279 üzenetére

    10 órát? Egész éjjel nyomtad? ;]
    Azt komolyan mondod, h megvetted a BM-et és csak 10 percet játszottál vele??? Akkor tényleg nagyon különbözőek vagyunk -nekem az még talán jobban bejött mint az alapjáték. :B
    Abban teljesen egyetértünk, h nagyon nagy fun az új DLC, én is élvezem, de szerintem kevesebb tartalom van benne mint a BM-ben. Hiába nagyobb a térkép ha fele annyira sem változatos. Túlságosan is hasonlít egymásra az összes verseny és ezért szerintem sokkal hamarabb meg fogom unni.
    A BM szerintem sokkal változatosabb a körülményekben és a versenyek típusaiban is. Ott van jeges, havas, száraz út (lehet csapatni a befagyott tavon, a sípályán, a havas szerpentinen vagy akár a snow parkban is), időjárásban hó, köd, vihar, téli gumi, nyári gumi, igazi téli rally feeling, baromi jó cross country versenyek extrém terepjárókkal stb. Annak a legnagyobb hibája a viszonylag kicsi térkép amit itt javítottak, viszont a műanyag pálya adottságai miatt ez sokkal kevésbé változatos.
    De még egyszer leírom: nem rossz ez, sokkal jobb mint amire számítottam! A T10 megint nagyot alkotott egy kiváló ötletből, és megint vmi újat kaptunk ami nagyon szórakoztató. Hangulat, látvány 9,5/10, időtállóság 7/10.
    Én nem bánom, h megvettem, de nekem jóval kevesebbe is került (~8k a kettő együtt -ha jól emlékszem). A BM megjelenésekor is felmerült, h az megér-e 7k-t, de már az is határeset volt szerintem,-ezért írtam most, h ez nem ér magában annyit. :B

    r.levente75: Ha jól tudom Te még csak most kezdted a FH3-at, ezért szerintem ne vedd meg egyiket se! Az alapjátékban is több 100 órányi tartalom van, szerintem elleszel vele egy darabig. :) Várj egy leárazást, és vedd meg kb féláron együtt a kettőt (Expansion Pass).

    Corpuscle: +1

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák