- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok, remélem nézi valaki ezt a témát

Ma egy képeket és videókat tartalmazó .rar fájlból ki akartam törölni egy kb 300 megás videót, de valahol a felénél véletlen leállítottam. A videó eltűnt, viszont 2-3 kivételével az összes benne lévő fájl megnyithatatlan lett
Pár fájl jelszóval védett, s gondolom törlésnél ez miatt nem csak kivette az archívumból, hanem szétbontotta, eltávolította a kijelöltet, majd újraépítette volna. Csak én valahol a szétbontásnál leállítottam.Eléggé fontos régi képek, amik sokat jelentenek nekem, ezért is tároltam jelszavas rar-ban (hülye ötlet volt).
A WinRAR "javítása" nem segít. Az eset kb egy órája történt, azóta a partíción nem végeztem adatmozgást, még a RAR-t sem zártam be. Valahol a háttérben csak megvannak még azok a szétbarmolt fájlok, amikkel dolgozott. Tudtok valami megoldást a megmentésükre? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár fájl jelszóval védett, s gondolom törlésnél ez miatt nem csak kivette az archívumból, hanem szétbontotta, eltávolította a kijelöltet, majd újraépítette volna. Csak én valahol a szétbontásnál leállítottam.