- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- Milyen egeret válasszak?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 6xxx "Skylake" és 7xxx "Kaby Lake" (LGA1151)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
HoReSz1975
őstag
Megoldodott a ratyi egér driver installálása miatti gondom, hogy a WIN 7 nem akarta bebootolni, csak rendszervisszaállitási használattal.
Klassz, hogy most jöttem rá, hisz ma megyek az új egeremért, de az volt a gond, hogy csökkentett módba kellett felrakatni a drivert a PS/2 egérhez, ami ratyi görgös 5 pin -es, és egyszer újra kellett inditani, de megint csökkentett módba, majd a következő inditásnál már klasszul bootol, azóta is tökéletes
-
HoReSz1975
őstag
rendszervisszaállitási pontot manuálisan én nem tudok létrehozni Win 7 -nél
-
HoReSz1975
őstag
Nem akarok feleslegesen kidobni 1500Ft -ot, ennyi lett volna a legolcsóbb az AUCHAN -ba, de rendeltem Gigabyte GM-M8000 Hardcore Gaming USB 10675Ft -ért, felesleges kiadásokat, ha lehet kerülném. Inkább kellene nekem valami driver gagyi ps2 5 pines egérhez
volt nekem is 2 optikai usb egerem, csak szétszortam a családba
-
HoReSz1975
őstag
Már megint én vagyok, megzavarodok, eladtam az usb egeremet, és rádugtam egy 5 dines hagyományos golyós ratyi egeret és attól zavarodik meg a windows 7, hogy felrakja a ps2 -es drivert hozzá, majd újrainditásnál nem bootol be a windows, és csak rendszervisszaállitással tudom elinditani, de ezt mindig el kell játszanom, mit tudok tenni, a másik usb -egerem jövőhét szerdán jön meg
-
HoReSz1975
őstag
Két kérdésem lenne,
Hogyan lehet új bootképet csinálni, mert nem akar elindulni a gép, csak rendszervisszaállitással
Másik, hogyan lehet rendszerviszaállitási pontot csinálni a felhasználónak
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Felraktam én is a Windows 7 7127 x64 RC HUN változatot, minden szép és jó, csak lenne egy két gondom, mégpedig az, hogy mivel tudnám helyetesíteni a Daemon Tools progit, mert nem megy rajta egyik verzió sem és milyen tűzfalat és vírusírtót rakjak fel, mert a vistán Norton 360 2.00 volt, de az nem jó a Windows 7 -hez
Aktív témák
- Bundle topik
- Kerékpársportok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest