Hirdetés
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jaffa 2843 #94861 üzenetére
Hopp, azt hittem, hogy droidos topikban vagyok.
-
-
-
-
válasz
ZavaBalazs #86995 üzenetére
Bullshit mutató kiugrik itt is.
-
válasz
ZavaBalazs #86991 üzenetére
Linket kérhetek hozzá?
-
-
Igen, ugyanezt csinálja az S7 Edge a virágokkal.
Undorító, de hát ez van. És ezt RAW-ból sikerült kihozni. A sima JPEG jobban néz ki meglepő módon, gondolom a tonna sharpening miatt. [link](#86277) pikszel
Ez mivel lett lőve? Nagyon ocsmány a balos...
-
-
-
-
válasz
strapal #85562 üzenetére
Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy preview vagy hivatalos build. (Sajnos) Bárki bárhol, bármilyen készülékkel belefuthat bármilyen hibába.
Én már 4x recovery-ztem, próbáltam hivatalost és preview-t is. Gyakorlatilag mindig más hiba jött elő. Van ami zavaró, van ami nem vészes. (950XL) Amikor az email-ekre nem tudtam választ írni az kicsit agyvérzés közeli állapotokat produkált. Vagy épp értesíteni nem akar erről-arról...
-
Meg lehet osztani egy másik MS account-tal egy megvásárolt app-ot? Nevezetesen Sygic lenne az.
-
-
-
-
Használ valaki Spotify app-ot? Offline zenéket szeretném kártyára menteni vele. App-ban nincs ilyen lehetőség, de ha kártyára telepítem az appot, akkor a cuccait is oda pakolja?
-
válasz
turbulencia8 #84271 üzenetére
De kapsz live adatokat is, csak legyen net. A navi viszont offline.
-
-
Használja valaki WP-t BT-on keresztül zenelejátszásra autórádióval? (JVC KD-R971BT)
Kell hozzá valami app vagy simán áttolja a hangot BT-on keresztül? Ha app kell az akkor valszeg para. -
-
-
Az SMS-eket lehet géppel szinkronizálni valahogy? Amit megkapok mobilra, az jelenjen meg desktopon is.
-
-
-
-
-
Ki lehet valahogy rakni az Edge kedvenceket a start-ra? Úgyértem, hogy rámegyek és egyből a fav listát hozza be.
-
-
-
-
-
Valaki tud olyan fájlkezelőt, amivel LAN-on megosztott cuccokat tudom böngészni, futtatni (másolás nélkül)? Ráadásul teljesen nyomorult módon lett átvariálva az asztali 10-en a megosztás is. A saját accommal sem enged be. Olvastam, hogy helyi fiókkal működne, de akkor meg minek a nagy cloud-osítás. MS, please...
-
-
A térképen hogyan lehet kedvenc helyet elmenteni? Eddig csak desktopon sikerült.
Megvan. Véletlenül előjött a menüje.
-
-
Másnál is eltűnt az Edge háttérben futásának letiltása opció?
(.338)
-
-
-
-
-
Hogyan tudok PC-ről mobil alkalmazásokat vásárolni? Teljesen más cuccok jelennek meg az áruház app-ban desktopon.
Telón nem vagyok hajlandó magyar régiót beállítani, hogy tudjak vásárolni. -
Valakinek valami tuti RSS reader app tippje van? Feedly nincs WP-re.
-
Sziasztok,
Létezik olyan teendők app, ami kirakja az aznapra beállított dolgaimat a kezdőképernyő csempéi közé és esetleg értesítést is küld az adott időpontokban?
Szerk.
Talán a naptárral sikerül megoldanom amit szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest