Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz Geth #97066 üzenetére

Szerintem ezt se kezdjük el hogy nem jött ki.
    Mert eddig is minden egyes ilyen jellegű kijelentés után kiderült hogy de, az volt a végleges ami "nem jött ki" (évekre visszamenőleg megy ez a nem-de "harc").
    AZ megint egy másik dolog hogy visszavonnak ezt-azt, vagy pl. megjelenése napján jött rögtön egy frissítés is rá... De azoknak is, akik előzetesen feltették.
    Mindig frissíthető volt, működött, az lett a végleges,...stb.
    Azt meg azért remélem Te sem gondolod h mikor elérhető lesz, az akkor jelent meg. Aki akarja felteszi, aki nem akarja nem teszi. Ennyi. Felesleges ez a nagymenő duma hogy "Ne kezdjük el"... Szerintem ebben a topikban nem csak panaszkodni lehet, hanem minden win10 témáról lehet beszélni. Tehát szerintem Ne kezdjük el hogy "Ne kezdjük el"
    Egyértelmű, és szerintem azoknak akik követik a topikot, értelemszerű is hogy Nem jelent meg hivatalosan újabb főverzió. Már eleve olyan szavakkal kezdtem - ha netán nem az elejétől olvastad volna - hogy "kiszivárgott" meg "véglegeselőzetes". Ennyi.

ui: És ne kezdj már linkelgetni olyat ami ki sem jött. :R

(#97069) Doky586:
    Így igaz.
    Én az előbbihez tartozom, ahogy évek óta mindig is. És asszem az is tiszta hogy nem járok panaszkodni, nem küzdök problémákkal ennek ellenére sem. Tehát nem is változtatok ezen míg nem lesz baj. :)

• Doky586

félisten

LOGOUT blog

válasz Geth #97066 üzenetére

Ez elkerülhetetlen.. :(((
    - vannak akik még megjelenés előtt telepíteni akarják, és
    - vannak akik még megjelenés után is el anarják minnél tovább halasztani.. :((

Új hozzászólás Aktív témák