Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JanR

addikt

válasz karldergroße #26540 üzenetére

Erre egy jó verzió van:

Start -> Leállítás -> Áram off -> menj amisnak, ott se áram, se net és kémkedni se fognak utánad.

Ezt a win tíz kémkedést igazán abba lehetne már hagyni. Eddig is nézték nagyon sok helyen a szokásaidat, reakcióidat, és néhány személyes adatod, csak most könnyű köpködni a W10-re, mert az swag, meg yolo, meg divat (bár ez már eléggé "divatjamúlt" szó). Az meg ku*vára nem megoldás amit csinálsz, már Én sem bírom nézni. Köpködsz, mert a bu*i ablakok tíz egy hulladék (leírom, jól figyelj: SZERINTED). 95 óta használok windowsokat és azt kell mondjam, hogy Én pont az ellentetted vagyok, mert nekem ez a win tetszik eddig a legjobban az összes közül. Sebességben, ram kezelésben, tárhely foglalásban agyonveri az összeset eddig, még sem akarok megtéríteni mindenkit, hogy "gyerek ez milyen fa**a rendszer tedd fel.. remélem értetted a célzás.

Na most előjössz a kémkedéssel, gondolom akkor sok neten fellelhető "tutorialt" végig csináltál, hogy a microsoft ne érje el a személyes adataid. Ezek utána meglepődsz, hogy a win csinál "érdekes" dolgokat? Miért van az, hogy aki feltelepíti tisztán és nem nyúlkál a system file-k között, meg nem ba**tatja a registry-t, azoknál működik a 10-s rendben? Kitalálhatod, hogy Te nem állítgattál semmit, de Én személy szerint nem hiszem el.

Na de leírtam a véleményem, de ennyi elég is volt belőle, peace.

törölt tag

válasz karldergroße #26540 üzenetére

Segítek: "And in the case of knowing that our system that we've created is crashing, or is having serious performance problems, we view that as so helpful to the ecosystem, and so not an issue of personal privacy".
    "And in the cases where we've not provided options, we feel that those things have to do with the health of the system, and are not personal information or are not related to privacy".
    Ha összeomlik a gépház, akkor nem kell a jelentést elküldeni (amit az XP óta kapásból kinyom mindenki), mert a rendszer megteszi magától a háttérben, akár alapszinten, mint eddig.
    Az eredeti cikk egy "kicsit" tárgyilagosabb, mint az Index, ahol "kicsit" színezték is a helyzetet. Tudod, kattintás = pénz az újságírónak.

Új hozzászólás Aktív témák