- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Egy kis probléma. Ugye nem saját laptop, telepítésre van nálam, ezért már készen voltam a problémát leszámítva, most újra előszedtem és a Rendszergazda fiókba belépve jelenleg normál állapotban van minden, nem tudom reprodukálni jelenleg.
Viszont movax jó ötletet adott, ugyanis kipróbáltam a táblagép módot, gyakorlatilag a start menüt leszámítva sikerült reprodukálni a táblagép mód manuális bekapcsolásával a fájlkezelőt, meg félig a tálcát is, ugyanis a nyíl az nem volt ott olyankor, csak a keresősáv húzódott össze egy nagyobb keresés ikonba és a rögzített ikonok is megmaradtak, míg táblagép módban nem, szóval olyan mint ha ötvözte volna a normál és a táblagép módot a kedve szerint, pedig nem volt bekapcsolva, de az első opciónál a bejelentkezésnél a hardvernek megfelelő módban volt, a másiknál meg hogy ne váltson át és azért érdekes, mert néha jóval a bejelentkezés után váltott át ilyen fél módba, na mindegy, az első opciónál is a soha opcióra mentem, talán megoldja a problémát, mindenesetre ilyennel még nem találkoztam, pedig már volt nálam ilyen laptop, nem is egy alkalommal.#150343 Sztyepadzso: Dell Latitude 7400 2 in 1. A nagyítás és a nézet módok variállása volt az első, amit próbáltam, azonban nem változott a térköz, csak az ikonméret, a gond meg az volt, hogy a térköz vagy 3-4x akkora lett, mint alap esetben és ez a baloldali sávon is meglátszott, amit nem befolyásol az ikonméret megváltoztatása, szóval lehet ez a hülye táblagép mód volt a hibás, köszönöm az ötletet és a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő