- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
s_agnes #14451 üzenetére
Ez a 0xC004C008 hibakód az alábbit jelenti:
Az aktiválási kiszolgáló megállapította, hogy a megadott termékkulcs nem használható.
Tehát nem azt, hogy érvénytelen vagy máshol használatban van, mert ezeknek is van külön hibakódja.
Első körben megpróbálnám a telefonos aktiválást.
1. Nem kapsz új kódot ezzel, hanem ezt a meglévőt aktiváltatod telefonon keresztül.
2. Ki lehet nézni az eladókból, sajnos azt kell mondjam. De, ahogy fentebb is írtam, eddig a hibakód nem azt mutatja, hogy ő is felhasználta volna.
- Igen, a számla valamennyi védettséget jelent. De ehhez feltétlenül ott kell lennie a microsoft matricának is mellette. Ez ugye meg van? A gépre ragasztva vagy akár a dobozban? Megkaptad a win7 dobozát?
- Nem tudom, ha mégis ő csinált valamit, a MS által kaphatsz-e új kódot.
- Szerintem neki kell elvinnie a balhét, ha mégis ő a bűnös.
Ha nem megy az aktiválás a telefonos ügyfélszolgálaton az utóbbi kettőnek kérdezz utána ugyanott az ügyfélszolgálaton.
3. Többször, azaz más helyen aktivált windowst telefonon keresztül sem lehet az eredeti helytől eltérő helyen aktiváltatni.
4. Ezt is el lehet képzelni, sajnos. Valami aktivátor, crack vagy nem tudom, mi után kéne kutatni a gépen. Ezekkel nem vagyok képben.
Megjegyzés:
A linkelést kérlek legközelebb így:
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest