- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mozgalmas hétvége volt.
Ez a StessTest nem tett jót a játéknak, rengeteg problémám volt. Egyrészt a lagg, borzalom volt. Szombaton másodpercekre megállt a játék. Chaten is mentek a jó dumák ezzel kapcsolatban
Aztán vasárnap délelött, teleportálni szerettem volna a házamhoz, erre a játék nem töltött be. Kiléptem, újrapróba, de akkor sem. Órákig ez volt a helyzet. Aztán késő délután sikerült belogolnom. Írták mások, is hogy náluk is ez a helyzet.
Este pedig szintezés közben, az egyik quest közben felakadtam egy terepgyárba. Konkrétan úgy nézett ki, mint ha feldöfött volna egy szikla
Mókásan nézett ki, sajnos csak az aktuálisan beállított bind pointhoz kellett vissza teleportálnom, hogy megoldódjon a probléma.De azért nem telt annyira rosszul ez a pár nap. Sikerült a lvl30-at elérnem. Nem is gondoltam volna, hogy siekrülni fog. Pedig nem is játszottam sokat. El is gondolkodtam rajta, hogy a szintezés nagyon gyorsan megy. Nem emlékszem már kristály tisztán de WoW-ban talán nem lehetett ilyen gyorsan szintezni. Ezzel az lehet a baj, hogy ha kevés lesz az endgame tartalom, akkor hamar rá fognak unni az emberek. Rengeteg magyar csatlakozott a guildhez, gondolom ők stresstest-re kaptak csak hozzáférést. Kár, mert ez a brutális lagg nem könnyítette meg szerintem a hétvégén kezdők dolgát sem.
Addig, amíg a main karimmal nem tudtam beloginolni, indítottam végre egy Human Medic-et. (Eredetileg is azt szerettem volna, csak valami véletlen folytán lett Warriorom
) És nagyon tetszik, lehet ha elérem a 32-es szintet a Warriorral, akkor húzom inkább a Medic-et. Megnéztem a másik kezdőterületet is, ami sokkal szebb mint ahol a Warriorral kezdtem (az Northern Wilds volt, a havas, hegyes kezdőzóna). lvl6-ig húztam a Medic-et, de azzal jobban nézelődtem, fedezgettem vel a világot. Most már nyugodt vagyok, biztosan meglesz a lvl32 Warriorral, és így nem tesznek majd ki a bétából. Most elkezdem ténylegesen élvezni a játékot, nem csak rohanni 
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) És nagyon tetszik, lehet ha elérem a 32-es szintet a Warriorral, akkor húzom inkább a Medic-et. Megnéztem a másik