Aktív témák

• KerGab70

csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert egyik pillanatról a másikra elszált a wifi-m a laptopon. A probléma leírása a következő:
    Van két routerem és még látok egy pár wifit. Eddig minden gond nélkül tudtam csatlakozni bármelyik routerhez, de egy külső HDD csatlakozása után (erre gyanakszom, mert előtte nem néztem, hogy van-e hálózat) semmilyen wifire nem tudok csatlakozni. Windows 7 fut a gépen, a csatlakozásnál a segítség annyi, hogy "valamilyen probléma lépett fel és nem tudott elindulni a javítás". Nem szó szerint idézem, de kb ennyit írt. Namármost ez nem igazán segít megoldani a problémát. Töröltem a wifis hálózatokat, töröltem a drivert. Újraindítottam a gépet, újraindítottam a router. Visszaállítottam a pár nappal korábbi rendszermentést, de semmi. Sajnos wifin még a routert sem tudom elérni az ip címen és mégis korlátozott kapcsolatot ír. Most nem tudom kipróbáli, hogy kábelen van-e net, de ha hazamentem azt is megnézem. Egyébként minden más eszközzel lehet csatlakozni a routerekhez. A gáz az, hogyha egy idegen védett hálózatra akarok csatlakozni, akkor kéri a jelszót, a sajátnál meg gondolkozás nélkül, jelszó kérése nélkül azt mondja, hogy korlátozott kapcsolat. :(((

Aktív témák