Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
válasz
Deathjay^ #33 üzenetére
128, unatkoztam, amikó ledobott az AP.
Csak láttam egy másik AP-t, gondoltam hátha kapok netet, és restartolni tom, az enyimet, mert akié az AP, az nem volt otthon.
Mint később kiderült egy netszolgáltató AP-je (6-oson vok most, 3 és 9-es csatornán van 2 AP-je a cégnek)
[Szerkesztve] -
Shalala
senior tag
Wi-Fi mennyire dobja meg a pinget?
kabelnetet szeretnek majd az uj lakasban wifi-router-rel szetosztani. -
gorlin
őstag
Ki beszélt WEP-ről??
Én WPA-t mondtam,azért nem kéne keverni...
[Szerkesztve] -
Noxy
veterán
válasz
Cathfaern #17 üzenetére
Nekem pont van 1 ilyen elado:
Gyári uj.
A notim PCMCIA-al meg az USB-vel istokeletessen muxik, a pincetol a padlásig, 3 vb fodemen keresztul
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
válasz
Cathfaern #17 üzenetére
Szia!
Én nem vennék Usb-set.Mindenképpen PCMCIA-sat,és fontos hogy tudja a wpa titkosítást
kezelni.Én Dlinket vagy SMC-t ajánlok.
Fontos:Ha elálítod pl a Routered alapbeállításait,Letiltod az SSID sugárzását,beállítod a wpa-t,és még habként csinálsz egy MAC adress szűrést akkor nagyon kevés az esély hogy valaki szórakozni tudjon(Ezt is fel lehet törni azt mondják,de szerintem ez már nagyon időigényes és nagyon kevesen értenek hozzá,hála az istennek).
Egyébként max 10 perc beállítani a dolgot, nem vészes.
Tehát fontos a Wpa-t támogató router,és a wpa támogató Wlan kártya.
(mondjuk azt nem irtad mire használod,de gondolom Routert is fogsz használni) -
aDM|RaL^
őstag
válasz
Cathfaern #17 üzenetére
ha veszel egy olyat, az kompatibilis lesz a b-s (11mbps)-t támogató eszközökkel is.
viszont a-sokkal nem kompatibilis semmi, csak az a-s (más frekin megy 5,8ghz, viszont nem is elterjedt.)
USB vagy Picimaci? nemtudom, nekem azért volt egy USB-s dlinkem, mert használtam az asztalimnál is.
Amilyen márkákat én preferálok: Dlink,SMC,Belkin,Linksys stb.
viszont most egy Asus b-s van a gépembe, és tökéletesen szedi a szomszéd linksys routerjéről a jelet. -
Cathfaern
nagyúr
Azaz ha veszek egy ilyet:
Bővebben: link
Akkor azt tudom használni gond nélkül? Nincs tapasztalatom wifi téren mennyire számít a márka? Ha igen, akkor milyet érdemes venni? (USB-s vagy PCMCIA-os kell, laptophoz) -
aDM|RaL^
őstag
válasz
Drótszamár #13 üzenetére
szeressük ám az ilyen leülök az uccán megnézem melyik emberállat hagyta defaulton a routerét játékokat
-
Cathfaern
nagyúr
WiFi-nél vannak különböző szabványok? Ha igen kapni olyan kártyát ami lekezeli mindet? Vagy mindegy milyet veszek fogom tudni bárhol használni?
-
mycso
veterán
válasz
Drótszamár #11 üzenetére
De csak akkor, ha nem kábeles a szomszédnál a net.
-
Drótszamár
őstag
-
neduddki
nagyúr
HI!
Egyik kedvebc ismerosom si igy oldotta meg aszomszegyaval... csak az a szerncsetlen szomszed nem ertette hogy miert kenen vmijjen titkositas belevinni, meg hogy ne sugarozza az ssid-et, tusom nem sokat ernek ha vki er hozza, de nem hinenm hogy Diosd nyaralo reszen sokan akarnank wadriving-olni:- )))
udv
neduddki -
Robaj
addikt
Nekem tökéletesen műxik, a szomszédból (kb 150 méter) gyün a net
-
Imy
veterán
válasz
Drótszamár #4 üzenetére
Értem, de akkor miért nem hivják a Wifi-t Wlannak?
Valamiben biz különbözik, sztem...vagyis kellene... -
Imy
veterán
Igen, ez tiszta, akkor nem használható Wlan-wifi párositás?
Müködési frekije mekkora? -
Imy
veterán
A Wi-Fi mire jó, mire használható? Olvastam más fórumban, hogy szinte soha nem használja senki, pedig a jobb (extrákkal telipakolt) alaplapokon van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Corsair ddr4 (2x4gb) x2 16gb 3600mhz Quad chanel support Vegance LpX Lowprofile Airlfow
- DDR4 Memóriák / G.Skill Ripjaws 2x8Gb 3000MHz DDR4 / Kingston Fury Beast RGB 2x8GB 3000MHz RGB DDR4
- ASUS P6T7 WS SuperComputer alaplap + i7 950 +24gb ram eladó
- Eladó MSI MAG B460 Tomahawk
- HP DL380p G8 alaplap javítandó vagy alkatrésznek.
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest