- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarrGomm
aktív tag
Gondoltam, hogy ez lesz a gond, mert ahogy írtad az előző válaszodban, megnéztem a forráskódot és ott láttam, hogy más a karakterkódolás (charset=iso-8859-2), mint az enyém és ekkor vettem észre, hogy frame-es szerkezetű az ATW, amit ha jól tudom nem lehet kereshetővé tenni, vagyis nem sokat ér.
A freeweb pl ilyen szempontból jobb, de ott amikor teszteltem egy oldalt amin kép se volt semmi, csak pár mondat, iszonyat sokat vártam mire betöltötte, ha egyáltalán betöltötte. Ja és az php volt és nem működött a mail funkció, úh az meg ezért nem jó.Szóval nincs valami minőségi ingyenes webszerver, amin működik normálisan a php + mysql (ezek csak később kellenének), nem frame-es és mindezek mellett gyors és megbízható?
Mert folyamatban van egy saját honlap megépítése, amit be akarok hirdetni, google-ba betenni stb és az sem lenne baj ha meg is tudnák nézni , nem úgy mint néha a freewebet.
? -
CarrGomm
aktív tag
Átírtam, kipróbáltam, de így sem jó.
Most ha simán átírom a charset-et és lementem, akkor viszont alapból a html fájlban sem lesznek jók az ékezetek és feltöltve ATW-re sem javult meg. Lehet újra kellene írnom az ékezetes szavakat, hogy ebben a kódolásban jók legyenek (újraírva az ékezetes szavak működnek)? Konvertálni nem lehet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest