Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Peched van, rosszul emlekeztem.
Az a kapcsrajz csak azt mutatja, hogy a magneskartyaolvaso csatijanak a labai hogyan vannak a PS2-re kotve. -
nyunyu
félisten
Legolcsobban talan egy egyszerhasznalatos billzettel jarnal.
Haza+gombok nem kellenek, folia se, csak az elektronikaja (altalaban alig nagyobb egy gyufasdoboznal), a kanocat meg olyan rovidre vagod, hogy csak a PS2 dugo maradjon.Legalabbis haverom anno igy csinalt egy PC alapu jukeboxhoz "billentyuzetet".
Amugy exkollegat penteken kertem, hogy szkennelje be, meg kuldje at a kapcsrajzot, de azota is kuldi az emailt...
-
nyunyu
félisten
Ja, hogy PS2 Y van az vonalkodolvaso vegen?
Egy apa, amit a gepbe dugsz, meg egy anya, ahova a billzetet dugod?Akkor valoszinuleg az anyaba dugott billzet zarja az aramkort.
Exmelohelyemen valami hasonloan volt atvezetve a PS2-re dughato magneskartyaolvaso kabelen a billzet.
Igy ha le volt szerelve a gep oldalarol az olvaso, akkor hiaba dugtam ra a billzetet, nem ment.Megprobalok utananezni, hogy melyik ket labat kell rovidrezarni az anya oldalba dugando vakdugon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest