Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- UHD filmek lejátszása
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi25
tag
CWU-val az elobb beszeltem, magyar mobilt hivtam. Eleg akadozo es bugyborekolos volt... Csipsimple+android 4.4.4, quadcore+1Gb Ram...
-
sipi25
tag
Irtam az info@nordtelekom.hu cimre a regisztraciokor megadott mobilszam callerID-kent valo beallitasarol. Majd beszamolok a fejlemenyekrol...
Esetleg mas is kuldhetne nekik mailt...
Tenyleg gaz ez a 21-es callerid, nem mindenki veszi fel, meg lehet magyarazkodni... -
sipi25
tag
válasz Gondwana #13646 üzenetére
Ha megnezed eleg sok helyen be leh
et allitani a callerid-t! A dellmontnal pl van sms vagy hivas ellenorzes callerid regkor. Persze vannak olyan helyek, ahol nincs visszaellenorzes...
A reengernel szukseges a telefonszam beregisztralasa, visszaigazolassal. Ha nem engedik azt acallerid-t, akkor minek nekik a mobilszamhoz valo kotes?[ Szerkesztve ]
-
sipi25
tag
A regebbi csipsimpleben meg benne van a g729... Esetleg probaljatok ki azt!
-
sipi25
tag
Csipsimpleben el lehet valahol menteni a fiokjaimat? Kiprobalnam azt a regebbi g729-est, de nem akarnam ujra beallitgatni a fiokokat.
[ Szerkesztve ]
-
sipi25
tag
Megjött a válasz a Reenger ügyfélszolgálattól: Sem jogilag , sem technikailag nincs lehetőség a mobilos callerID beállítására.
A jogi problémát még megértem, de ezt a hasbaakasztást a technikailag nem kivitelezhetőségről...
[ Szerkesztve ]
-
sipi25
tag
Tudna valaki ajánlani androidos tűzfalapp-ot, ami tudja az, hogy különböző profilokat lehet beállítani?
Szükségem lenne egy olyan beállításra, hogy amikor korlátozott a netem, akkor csak a Csipsimple tudjon kimenni a netre -
sipi25
tag
válasz KurtCobain #15012 üzenetére
A bluemobilnal, ha az oldalukon keresztul toltesz fel, akkor 33 halozaton beluli ingyen percet kapsz, ami 30 napig hasznalhato fel!
[ Szerkesztve ]
-
sipi25
tag
Reengerrel kapcsolatban:
Ha a magyarország opciót használok, ami 30 napig érvényes és a lejárat előtt feltöltök rá még egyet, mert a mobil keretem elfogyott, akkor a fennmaradó vezetékes keretem is az új időpontig felhasználható?
PL: az előző feltöltésem 12.17-én jár le, a mobilkeretem elfogyott feltöltöttem mégegyszer. Most ezt látom:
Magyarország díjcsomag Hungary - vezetékes egyenleg: 255 Ft csomag lejárata: 2015-01-06
Magyarország díjcsomag Hungary - mobil egyenleg: 200 Ft csomag lejárata: 2015-01-06Az előző feltöltésemből maradt 105 perc vezetékes hívásom, most hozzáadódott az új keretemhez.
-
sipi25
tag
Az Ubiquiti nemrég dobta piacra a VOIP asztali telefonját. 5 és 7" kijelzővel android KitKat-el $149-től
A cég elég jó cuccokat csinál wifi-s vonalon... Kár hogy csak androidos, csilli-villi telefonban gondolkodnak...
-
sipi25
tag
Errol hallott mar valaki?http://www.nordtelekom.co.uk
A nordtelekom uj mobilszolgaltatasa a UK-ban, ket szammal! Egy UK mobil es egy magyar 21-es! 1p/min a hivas dijja, 7 font a feltoltes, 365 nap az ervenyesseg. Itthon is megrendelheto es hasznalhato! -
sipi25
tag
válasz phanfantom #15092 üzenetére
Ez van a honlapon, azert nem artana odairni, hogy ebben az esetben roamingdij kerul felszamolasra! Foleg ugy, hogy egy magyar szamot is igenyelhetsz melle. Persze, a reenger kliensel+nettel tudsz ingyen fogadni.
"SZEREZD BE A SIM KÁRTYÁT ITTHON, ELINDULÁS ELŐTT
Vedd meg a SIM kártyádat és töltsd fel még Magyarországon. Legyen már itthon angol mobilod, amelyen hívhatnak az angliai munkaadók, szállásadók."
-
sipi25
tag
-
sipi25
tag
Felhivtam oket, Ügyfélszolga szerint smsben kuldtek uj jelszot! Mi nem kaptuk meg! Azt mondta kikuldik emailben
-
sipi25
tag
Mindenki hívja fel az ugyfélszolgálatot, mert beszéltem velük, mert az egyik előfizetésemnél állandóan Forbidden-re fut a kimenő hívás Asterisk-en keresztül.
Megemlítettem az ügyfélszolgának, hogy elég sokan nem kaptak sem SMS-t, sem email-t, nem tudnak belépni!
Erre azt felelte a hölgy, hogy majd hívják fel őket és adnak nekik új jelszót! Azért ez kritikán aluli... ők cserélik le mindenkinek a jelszavát, aztán még csak nem is értesítenek róla!!!Amúgy nem tudom, hogy kik dolgozhatnak ott, de 3-4 hónapja nem tudják megoldani a Forbiddenes problémámat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest