- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Delila_1 #2533 üzenetére
Sajnos se BeforeClose, se BeforeSave eseményt nem találtam, viszont kis szerencsével megtaláltam, hogy mely makró(k) fut(nak). (Az egyik az állapotsor szövegét is módosítja, ott vettem észre futás közben.) Az továbbra is rejtély, hogy miért indulnak el ezek a makrók. (Ebből az egyik egy "gyorsító" makró, ami kikapcsol mindenféle frissítést, kalkulációt, majd a végén mindent visszaállít.) Nálam 2007-es Excel van, munkatársamnál 2013-as, nála nem jelentkezik a hiba. Nagyon homály ez az egész nekem, de nemsokára én is átállok 2013-asra...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest