Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Jókis videó, én kicsit a készülődést hiányoltam, ha nem is az unalmas sminkelésről, de valami felvezetést.
A hangulata szerintem megvolt.Viszont nagyon sok helyen kiégett, nappal is meg a színes fényeknél is már túl világos lett a kép. Inkább a csúcsfényeknél legyen "headroom", és a többit egy kicsit felhozni.
(#4191) lackosing: Ugyebár van három saját mentési hely, ahova rakhatsz bármilyen profilt, akár három "Normált" is, csak másféleképpen konfigurálva (kontraszt, telítettség, stb. így ugye már különböző képeket fognak adni.)
Namost, beléptél a három User Def. magyar menünél Saját b. (beállítás) egyikébe? (Disp. gomb, de írja is alul, hogy hogyan kell a részletes beállításokat elérni) Oda ahol tudod huzigálni a kontrasztot, színeket, stb.
[ Szerkesztve ]
-
lackosing
csendes tag
Üdv!
Nekem kifejezetten tetszett.
Véleményem szerint a zene kicsit talán lehetne pörgősebb persze megrendelés és ízlés kérdése minden de azért egy esküvő szóljon a vidámságról és ezt a zene is tükrözze.
Valamint keveset van mutatva a násznép vagy az egész rendezvény háttere.
Szerintem jó vegyíteni egy videót úgy hogy ne csak mindig a középpontban lévő emberek szemével lássunk, hanem azoknak a szemével is akik rokonok, szomszédok barátok.
A részletekre szánt snitteket, gondolok itt a poharak, szalvéták, vagy más részletek, helyett lehetett volna rakni pl többet arról, hogy mennyi ember van, pl. tempolban a karzatról vagy a hátsó sorból 1-2 snitt,
valamint hiányolom a hangját az egésznek. Néha jó hallani az esküvőből vett nyers hangokat is pl. örömujjongásnál vagy amikor ki mondják, hogy igen, így csak egy zenés videóklipp.Viszont összességében nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Külpolitika
- OLED monitor topic
- Asszociációs játék. :)
- OpenMediaVault
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...