Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Őszinte részvétem BobMastar, mér előfordult velünk is ilyen, pár éve. Parkolóban állt a Reanult 19-esünk, nem egy luxus autó, de AUTÓ. Na most nem akarok vázlatokat rajzolni hogy eltudjátok képzelni a parkolót de mellénk állt úgy egy másik autó hogy volt hely de nem fért el egy harmadik autó. De ez egy kis parkoló volt és ki lehetett volna kerülni a két autót. Na most én épp kinéztem az ablakon amikor láttam a boltos Barkaszát amint a két autó között elmegy, ezzel LEHÚZVA MINGKÉT AUTÓ oldalát. A sötétben (ugyanis este volt, és még jócskán fiatalabb voltam, na meg a 8-dik emelett miatt) azt hittem elfért, de másnap reggel mikor apám vitt volna suliba láttuk hogy hát egy kicsit máshogy nézki az autó mint ahogy mi ott hagytuk. Mondtam apámnak az estieket. Bemegy a bolthoz kérdezi hogy mikor fogja a kárt kifizetni. Mondta a boltos hogy nem foglya mert a mi hibánk. Ki kellett híni a rendőrt stb. És ha apám nem lenne cégtulaj akkor még ő szívna a zabadságolással mert amíg intézkednek a zsaruk az nem 5 perc.
Ennyit akartam leírni, és csak azért hogy ne csak azok tudjanak ezekről a dolgokról akikkel már megtörtént hanem mindenki. És egy kicsit figyeljünk oda egymásra mert biztos vagyok benne hogy volt ott járókelő amikor a kocsinkat lehúzták és akkor is amikor BobMaster kocsijt borították. És nem kell arcoskodni a (valszeg) piás fiatalokkal, elég ha csak rájukhívják a zsarukat.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest