Hirdetés

Aktív témák

• [amne]

senior tag

válasz BobMaster #1 üzenetére

Őszinte részvétem BobMastar, mér előfordult velünk is ilyen, pár éve. Parkolóban állt a Reanult 19-esünk, nem egy luxus autó, de AUTÓ. Na most nem akarok vázlatokat rajzolni hogy eltudjátok képzelni a parkolót de mellénk állt úgy egy másik autó hogy volt hely de nem fért el egy harmadik autó. De ez egy kis parkoló volt és ki lehetett volna kerülni a két autót. Na most én épp kinéztem az ablakon amikor láttam a boltos Barkaszát amint a két autó között elmegy, ezzel LEHÚZVA MINGKÉT AUTÓ oldalát. A sötétben (ugyanis este volt, és még jócskán fiatalabb voltam, na meg a 8-dik emelett miatt) azt hittem elfért, de másnap reggel mikor apám vitt volna suliba láttuk hogy hát egy kicsit máshogy nézki az autó mint ahogy mi ott hagytuk. Mondtam apámnak az estieket. Bemegy a bolthoz kérdezi hogy mikor fogja a kárt kifizetni. Mondta a boltos hogy nem foglya mert a mi hibánk. Ki kellett híni a rendőrt stb. És ha apám nem lenne cégtulaj akkor még ő szívna a zabadságolással mert amíg intézkednek a zsaruk az nem 5 perc.

Ennyit akartam leírni, és csak azért hogy ne csak azok tudjanak ezekről a dolgokról akikkel már megtörtént hanem mindenki. És egy kicsit figyeljünk oda egymásra mert biztos vagyok benne hogy volt ott járókelő amikor a kocsinkat lehúzták és akkor is amikor BobMaster kocsijt borították. És nem kell arcoskodni a (valszeg) piás fiatalokkal, elég ha csak rájukhívják a zsarukat.

Aktív témák