Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rlazol
veterán
mindez szép és jó, de mivel a kábelem az egész csati felület egybe van öntve, nem tudom egyesével dugdosni, a ''key'' meg ki van öntve tehát így rádugni nem lehet. Gondulom vlehet kapni ''rendes'' kábelt, de összeköthetem én őket azzal? nem fog senki belehalni (az USB elosztó kevéssé érdekel, az alaplap inkább...)
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem mindig van így egybeöntve (5+4) a csati. Volt már olyan, hogy az érintkezőket egyessével kellett rádugnom, és akkor (is) kimaradt az NC. Őszintén szólva nem tudom mire jó ez az NC. A KEY-nél pedig általában még érintkező sem szokott lenni beforrasztva. Az előző hsz-emben lévő képet egyébként az alaplapom (AOpen) leírásából szedtem. Ez a lap egy AOpen házban van, és az NC ill. KEY érintkezőkön itt sincs semmi.
-
Flashy
veterán
nézd meg a leírásban. sokféle kiosztást használnak, eszközök is mentek már tönkre emiatt.
-
rlazol
veterán
van egy Abit alaplapom meg egy ASUS alaplapi illesztésre csatolandó USB kivezetőm.
A gond az, hogy nem tudom őket összekötni, mert bár mindkettő 5+4 pines illetve lyukas, pont ellentétesek.
Vagyis az Asus
xxxxx
-xxxx
míg az abit
-xxxx
xxxxx
tehát akárhogy forgatom soha nem tudom beledugni!
melyik a szabvány, vagy mi ez?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest