Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Egér probléma
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
morfondőr
üzenetére
1. Az Unraid tud write cache-t, azaz előszőr egy gyors SSD-re íródhat a cucc, majd este átmozgatódik az array-re. Nem tudom milyen sebessége van az array-nek, majd rámérek, de nem volt még eddig gond belőle.
2. Ezt meg lehet csinálni, de szerintem kézzel kell másolnod az adatokat róla aztán vissza.
3. Mivel linux ezért biztosan megoldható, de én ilyen nem csinálnék, mert nem tesz jót se a hdd-knek se a hardvernek.
4. Hát ez eléggé attól függ. Ha azt is cseréled amire a vinyók vannak dugva, akkor lehetséges hogy újra be kell rakni a hdd-ket, de ilyenkor fontos hogy ugyanoda kerüljenek.
5. Mivel az Unraid külön-külön tárolja a dolgait az array disk-jein, így bármelyiket kivéve és berakva bármelyik gépbe a rajta lévő adatok olvashatóak.
6. Szerintem jönnek frissítések gyakran.
szerk.: Én személyes cuccoknak használom az array-t, torrentre filmekre plexre stb pedig egy külön pool-t, ami nem része az array-nek. Oda nekem nem kell paritás meg stb, hiszen újra letölthető bármikor, így nincs is lassulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Linux kezdőknek
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest