Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Powerbank topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTé
tag
Áhh arra csak 4.1-es vagy 4.2es rendszer volt....hát nem csak ezért abban 2GB RAM / 8GB ROM...tehát szinte duplázok no meg 2500akku / 6050 ...itt meg szinte triplázok
Egyébként elképesztő teló volt full hibátlan, egyedül a Real Racing 3 játék akadgatott ritkán de full jó volt az is.Hozzá kell tennem Én órákat játszottam naponta rajta és két év alatt semmi baja nem volt, azért egy kínai telótól ez több mint szuper és szinte alig adtam el olcsóbban mint amennyiért vettem 2év után.Fickó még mondta is milyen szép állapotban van, szóval az telefon volt de szerintem ez királyabb lesz ! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- alza vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként elképesztő teló volt full hibátlan, egyedül a Real Racing 3 játék akadgatott ritkán de full jó volt az is.Hozzá kell tennem Én órákat játszottam naponta rajta és két év alatt semmi baja nem volt, azért egy kínai telótól ez több mint szuper és szinte alig adtam el olcsóbban mint amennyiért vettem 2év után.Fickó még mondta is milyen szép állapotban van, szóval az telefon volt de szerintem ez királyabb lesz ! 
Meggyi001