- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
A záróvizsga információi blokkban volt erről szó, emailt nem kaptam róla, egyébként 75%-ra teljesítettem a vizsgát, de nehezen hiszem, hogy zsinórban 5 kérdésre hibás választ adtam volna - azóta frissült az Index cikke is, az anomáliák rész különösen khm érdekes.
"Amennyiben a tanulónak sikerült a vizsga, akkor a kurzus felületén megjelenik a "A kurzust sikeresen elvégezte! Gratulálunk!" felírat és elérhetővé válik számára a "Részvételi igazolás". Ha a tanuló sikeresen vizsgázott, nem vehet részt a pótvizsgán. Sikeres vizsga esetén nincs más dolga, mint letölteni a "Részvételi igazolás"-t és várni a további információkat a Kompetenciatesztről. Amennyiben nem sikerült a tanuló vizsgája, hamarosan meghívást fog kapni a Pótvizsgára. Kérjük, figyelje az e-mail fiókját."
Aktív témák
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest