Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Jelenleg úgy van, hogy van egy PATA winyóm, 80GB-s ezen van a win 7 meg pár apróság, de mivel a végét járja hardveresen ez az eszköz, így ezt ki szeretném iktatni. Van mellette egy 300GB-s SATA-s winyóm. Azt csinálom, hogy gép kikapcs, 80GB-s winyó leköt, cd, bent, beállítva, hogy cdről bootoljon és ehelyett nem csinál semmit csak kiírja ezt a hibát. Tehát gyakorlatilag "szűz" telepítésre készülök kubuntu oldaláról letöltött hivatalos cd változattal.
Esetleg azt tudom csinálni, hogy ugye ilyenkor mikor a 80GB vissza van kötve, ilyenkor feltelepítem win alül a 300GB-ra, és utána kikapcsolom, 80-as leköt és ekkor elvileg a kubuntunak kéne indulnia, csak nem tudom ez mennyire jó telepítési módszer.
Van valami ötletetek?
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget is!
Aktív témák
- Arc Raiders
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vírusirtó topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 3D nyomtatás
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest