Hirdetés
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
10.04 lts, default ugy van beállítva, hogy csak lts-re frissítsen. 10.10 nem az. ha frissíteni szeretnél rá, irány az adminisztráció/szoftverforrások (ha nincs, akkor frissítési ablaknál a beállításoknál is ugyanez jön fel), és a frissítés fülön állítsd át, hogy normál kiadásra is frissítsen. így fel fogja ajánlani.
(#31732) Roxy: nvidia drivert tettél fel? nekem az adminisztráció/NVidia X Server Settings alkalmazás (ami a driver része) teljesen jól konfigurálgatja az X beállításokat, megy hiba nélkül az 1280*1024, igaz, én 60Hz-en használom, de ettől nagyobb felbontások is vannak a beállítható listán, és 75Hz is ennél a felbontásnál.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Ujrainditottam a gepet,es mikor beakarok jelentkezni ezt a hibauzenetet kapom:
Telepitesi problema
A gnome energiakezelo alapértelmezett beállitásai nem kerultek megfeleloen telepitesre.Keresse meg a rendszergazdat.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest